|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo
16.5.2012 14:30:17   
Anoniman
idu, kseno, pahuljice kao pretposlednji obrok, ali ona jos uvek uvodi, tako da joj je prvi

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 426
16.5.2012 14:35:52   
Anoniman
pa meni je i receno od pocetka kao pretposlednji obrok, znaci od prvog puta kad ih je probala, a voce kao drugi obrok ujutro. sled. nedelje idemo na vakcinu pa ce nam verovatno reci da uvedemo i povrce i meso.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 427
16.5.2012 14:39:37   
vonavoj
sad smo smazali pola tikvice i bas dosta blitve,ne voli krompir i blitvu,nego tikvicu i blitvuuser posted image ..bas je slatko jela!
nama su pahuljice kao vecera,oko 6-7,pa sisanje pred spavanje,ali prvi put smo ih jeli ujutru user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 428
16.5.2012 17:13:12   
vonavoj
misu,cekam teuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 429
16.5.2012 17:28:38   
Anoniman
E Von, ma radim, pa nisam bas pratila.

Dajem joj hipp. Svasta sam nakupovala danas, a jos i ispala glupa user posted image Imaju oznake , 5 6 ,8, 12 po mesecima. I ja kao uzimam nesto za sebe i sestrinu i sve prebiram njoj sa oznakom 8 a za moju sa 4. Hahahahaha, tek kad mi je prodavacica rekla da je to posle koliko meseci sme (a ne kao ad mleko kad predjes na sledeci broj) ja sam skapirala da moje dete ima preko pet meseci user posted image

Danas je prvi put jela neku sa povrcem i piletinom, kupila sam curetinu i teletinu, lososa, zitarice sa vocem, mesano voce, cak nesto i sa sipkom, pa mesano povrce i povrce sa pavlakom. Ima svasta, ja samo gledala da meni ostanu one sa oznakma 4 i 5. Malo joj kuvam a malo kasice. Nisam joj jos kupila meso, nisam stigla pa mi ovo bilo super. Jes da su skupe, ali dok sve kupim, pa spremim, pa struja, pa pranje, pa vreme,.... nije ni to mnogo isplatljivije.

Ja sam do sada samo hipp probala i nesto ne planiram da menjam osim ako ne vidim da ima jos nekih kombinacija kojih u hippu nema. Jos su ove sve kao organske.

Ja nemam nista provereno gde mogu da uzimam, a i ne verujem puno seljaku, tako da mi je ovo i sigurnije od onoga sto cu kupovati kod mene u mesari (stvarno je sve ukusno sto kupim i sveze, a da li je zdravo, vrag ce ga znati) i u veru i lokalnoj radnjici i pijaci.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 430
16.5.2012 17:32:04   
Anoniman
Ja jos uvek tumbam dok ne utvrdim sta nam je kad najbolje. Moja se u sedam kupa, klopa i onda koma od 8 do ponoci. A kod uvodjenja nisam se drzala onoga jedna povrcka tri dana pa sledeca. Ja sam to nesto brzo pocela da kombinujem.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 431
16.5.2012 18:09:15   
vonavoj
user posted image hvala,ja joj kuvam za sada,ali kad negde krenem da imam i kombinaciju za rucakuser posted image
moracu i ja da nakupujem te sa mesom,ko ce to sve da sprema,kad ne znam ni gde meso da nabavim...ni ja nemam nista provereno,ali se ni ne opterecujem previse,jbg user posted image
eno je u njihalici i dize noge,igra se,i prdiuser posted image ..a jela je blitvu i tikviceuser posted image
sad ce vecera pahuljice i pre spavanja sisanje..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
17.5.2012 11:37:20   
tijatija
juce oko 17h sam joj dala kupovnu kasicu jabuka-mrkva hippova. U toku noci se pokakila (sto se jako retko desava skoro nikad) ja da je presvucem kad u peleni, kaka ista kasica koju je pojela. E sad dali je moguce da joj stomacic nije svario ali bas sam se zacudila.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 433
17.5.2012 11:48:03   
Anoniman
Moguće mi smo tako kroz sebe jednom provukli šljivu i iskakili je celu pelena je izgledala kao da sam teglu kašice direkt u nju istresla a ne u dete.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 434
17.5.2012 11:53:20   
tijatija
e bas tako, nisam znala dobro da se izjasnim, kao da sam prosula kasicu po peleni, a kad joj ja pravim jabuku-mrkvu nije tako, stolica joj bude narandzasta ali redovna, necemo vise, ima drugih ukusa, dobro si me potsetila sljivu joj nisam jos davala.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
17.5.2012 11:58:17   
Anoniman
Nema to veze sa kašicom, mi smo tu jeli i pre i posle toga i nikad sem tad nije tako protrčala kroz nju neoprerađena. Takav joj bio dan.

(odgovor članu tijatija)
  Direktna veza do poruke: 436
17.5.2012 11:59:42   
minavb
Mišonjo, daj šansu juvitaninim slanim kašama. Ja sam se oduševila ukusima, kao pravo domaće kuvano jelo. Šteta što nema više ukusa. Ta voćna sa šipurkom je fenomenalna!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
17.5.2012 12:37:53   
bubamara2011
tijatija, nama je svaki put bilo tako kad je jela mrkvu, bez obzira da li je bila u pitanju kupovna kašica ili sam joj sama pravila. Još sam primijetila da poslije mrkve puno bljucka, dok sa ostalim povrćem nije bilo tih problema, pa sam privremeno prestala da joj dajem. Pokušaću kasnije opet.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 438
17.5.2012 12:38:14   
Anoniman
a od koliko meseci sme sipurak?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 439
17.5.2012 13:36:09   
vonavoj
minavb,dacu i ja sansu juvitaninim i slanim,hvala user posted image ..za sada jede njihovu breskvuuser posted image
gledala sam,ali manji je izbor kod njih,ali kad sam vec uvela mesce,mislim da ima veci izboruser posted image
tijatija,ja voce ne dajem nikad popodne,mozda i to ima veze sa varenjem,ko ce ga znatiuser posted image

htedoh da pitam,jel smem da stavim malo persunovog lista kad joj spremam sipicu,ovog suvog?

< Poruku je uredio vonavoj -- 17.5.2012 13:39:30 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 440
17.5.2012 13:38:19   
minavb

IZVORNA PORUKA: Macaki

a od koliko meseci sme sipurak?

Zaista ne nađoh u literaturi, tako da pratite preporuku proizvođača.
Von, juvitana baš ima mali izbor kašica, ali te mesne su stvarno ukusne. Lepše su mi od Hipp kašica.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 441
17.5.2012 13:58:48   
Anoniman
Kupicu da probam :) Ti znas da ja sve kao sestra, ona im je davala hipp i lepo su prihvatili. Pa nije bilo potrebe za drugim. Ali probacu svakako.
IZVORNA PORUKA: minavb

Mišonjo, daj šansu juvitaninim slanim kašama. Ja sam se oduševila ukusima, kao pravo domaće kuvano jelo. Šteta što nema više ukusa. Ta voćna sa šipurkom je fenomenalna!

Jeste li vi vasi bebama davali i junetinu? Kod mene nema teletine, mada cu morati da pitam da li moze da se poruci.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 442
17.5.2012 14:00:36   
minavb
Ne, tek od skoro jede junetinu. Teletinu sam nabavljala na razne načine. U stvari, kad malo bolje razmislim, on je vazda jeo samo naručeno domaće meso.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 443
17.5.2012 14:01:04   
branki*
ja teletinu nisam nalazila,a i kad kazu da jeste,ja ne verujem,tako da sam junetinu davala umesto.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 444
17.5.2012 14:08:12   
Anoniman
Ja se seam price od pre par godina da teletinu ne treba davati malim bebama zbog hormona. E vrag ce ga sad znati. Ja sam vec rekla da sam prilicno nepoverljiva prema tim domacim varijantama, sigurna sam da je vise od pola cista foliraza.

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 445
17.5.2012 14:47:08   
vonavoj
moja bekana je sada pojela belo meso,velicine njene sake,jedan krompir i sargarepicu..sve potamanilauser posted image ..bas sam mislila da ce joj biti punouser posted image ...pre sam joj kad ustane u ovo vreme davala da sisa,pa za 2sata rucak,pred spavanje,i onda bude nervozna i verovatno ne toliko gladna i nece da jede..a sad sam okrenula..prvo rucak a pred spavanje dobije sikuuser posted image

sad nam je neki redosled da ujutru sisa,pa posle 2 sata voce,pa spava,pa onda rucak,pa sika,i vecera oko 18h,pahuljice i sisanje pred spavanje..i naravno nocuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 446
17.5.2012 14:51:04   
minavb

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ja se seam price od pre par godina da teletinu ne treba davati malim bebama zbog hormona. E vrag ce ga sad znati. Ja sam vec rekla da sam prilicno nepoverljiva prema tim domacim varijantama, sigurna sam da je vise od pola cista foliraza.

E pa to se odnosilo na određene odgajivače koji životinje pune hormonima da bi brže rasle i postigle veći masu. Ja nabavljam kod ljudi koji gaje samo za nas i zbog nas, i njih naravno. Neki mamini dilovi. Sad čekam red za jednog zeku.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 447
17.5.2012 15:22:05   
Anoniman
Joj jede mi se zeka user posted image To je super kad imas nekoga. Ja bih platila da to neko radi za nas, ali nikoga ne znam, a ovako kao da nekoga najem nista im ne bih verovala. Glodar seljaku ne veruje user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 448
17.5.2012 16:21:01   
tijatija
ja neverujem da cu davati M piletinu ovu kuovnu, jako sam sumnjicava sto se mesa tice a ovde u Pg jednostavno nema da se uzme nista po meni Ok. Samo kad cujem pricu mesara, kako sta gadi mi se pa cu iskljucivo hippove kasice slane ima bas raznovrsnih, mozda gresim ali tako sam sa prve dve do godine

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
17.5.2012 16:29:05   
minavb
Sa Hipp kasama nema greske user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here