Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 15:53:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja se opet navukla Ovaj put na Marijanu Kiz. Do sada sam pročitala tri knjige, neverovatno koliko se udubim i opustim čitajući je. Preporuka za: 1. Kod poslednje šanse 2. Ima li nekoga tamo 3. Ispod pokrivača ... KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 15:58:09
|
|
|
|
Lilla
|
Preporucujem Zarko Lausevic; Godina prodje, dan nikad
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.2.2012 16:01:08
|
|
|
|
branki*
|
dunja i lilla,procitala ih
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 13:49:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 IZVORNA PORUKA: dunja RR Ako želite da se slatko nasmejete u zemlji Srbiji, pročitajte "Letnji dan do podne" Nebojše Romčevića, preporuka. kako ja njega volim! drame posebno, a "ljubav, navika panika" me je do suza dovodila! ovo nisam citala, bas cu da potrazim. znas li ko je izdavac? ovde je malo problem sa nabavljanjem knjiga.. Jeco, za tebe:) KLIK
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 14:08:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dunjice, bas cu da vidim da li u mojoj bibliteci ima nesto od njenih knjiga. U poslednje vreme samo citam knjige. Evo jedna preporuka "Ponoc u cilibaru'' od Amande Kvik.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 16:04:40
|
|
|
|
jelena038
|
dunja, hvala! laus je super. ne volim takvu literaturu, ali jako me je prijtno iznenadio.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.2.2012 22:29:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Hm da, Laus ... procitala sam Za preporuciti, Pokojni Matija Paskal ali priznajem da mi nije najdraza, mnoge su mi zanimljive, nekima se i rado vracam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.2.2012 11:01:21
|
|
|
|
Capa
|
DEvojke, treba mi pomoć Treba mi ideja za knjigu za poklon jednoj gospođi od 50-ak godina. E, sad, znam da joj se jako dopala knjiga Žarka Lauševića, posebno taj stil pisanja... Pošto poštuje BAŠ Svetu Petku, razmišljala sam da joj kupim "Petkanu", ali mi deluje kao kombinacija duhovnog i filozofskog stila, pa ne znam da li bi joj odgovaralo... MOžda neka knjiga o bakama Ne znam, dajte ideje... P:S: I, da, ne zamerite na mojim laičkim objašnjenjima, tj.nazivima stilova.
< Poruku je uredio Capa -- 29.2.2012 11:02:18 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.3.2012 13:58:44
|
|
|
|
aster
|
Poslednje 2 knjige koje sam pročitala su Nora (Lutkina kuća) - Henrik Ibzen i Madam Bovari - Gistav Flober. Obe su odlične.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:21:44
|
|
|
|
aster
|
Dugo putovanje u noć - Judžin O'Nil, ODLIČNA knjiga!!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:37:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Kejt Mos LAVIRINT,Havijer Moro INDIJSKA PRINCEZA,Marija Gracija Silijato KALIGULA....trenutno se setih ovih,ima toga jos dosta,samo mislim da je nezahvalno preporuciti nekom knjigu jer svi mi volimo razlicite zanrove,stilove pisanja itd..
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 14:42:05
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: mihi Tigrova žena totalno me smorila, ne znam zašto je top1- na Laguninoj listi Apsolutno se slazem i ja sam se to pitala,cak je i u Blicu izasla reportaza o Tei Obreht mladoj autorki i ovom delu...po meni nista specijalno,cak me je i smorila...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 15:15:51
|
|
|
|
Krcko
|
Zadnje pročitane:Istoričar(Elizabet Kostov),Kuća tajni od Kejt Morton. Obe baš legle! Vijam po gradu Gozbu za vrane i Gospodara prstenova(mislim na biblioteke)ali nikako da ulovim
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 21:25:27
|
|
|
|
bebać
|
Ja sam na psihologiji od kako sam pročitala 'Put kojim se redje ide '.....sada čitam ' Emocionalna inteligencija' pa ćemo da vidimo
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 21:46:04
|
|
|
|
mihi
|
Ana Karenjina 3X, čitao je moj sin, pa je pročitala i ja ponovo, Luka kaže mnogo su smorili ko se još danas ubije zbog nesretne ljubavi osim psihića Mene uvek dotakne ova knjiga.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:04:20
|
|
|
|
mamamikka
|
Put kojim se ređe ide je knjiga koju sam dobila kao nagradu od nekog časopisa. Imala sam 13godina. Eq (T. Bradberry i J. Greaves)? Dopalre su mi se i "Otkrij svoj dar" A. Vorena "52 koraka do uspeha" mislim Napoleon Hil A od romana ajde da budem originalna "Deseti dar" Džejn Džonson
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Vadisrce Borisa Viana je knjiga koju svaka žena treba da pročita pre nego što postane majka.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2012 22:46:57
|
|
|
|
branki*
|
kad sam prvi put citala anu karenjinu,bila sam skolarac,deo skolske lektire,nije me se previse dojmila.kasnije sam je citala ponovo i bolje skapirala
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 6.4.2012 21:02:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Bila sam malopre u biblioteci, tražim nešto za put. Otvorih Dučića, potpuno nenadano, Gradove i himere i zaljubih se. Padam u iskušenje da je odmah pročitam, ali bolje neka ostane za avion i plažu. I naravno, uzeh još nešto od moje ljubimice Marijane Kiz
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 0:10:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Krcko Zadnje pročitane:Istoričar(Elizabet Kostov),Kuća tajni od Kejt Morton. Obe baš legle! Vijam po gradu Gozbu za vrane i Gospodara prstenova(mislim na biblioteke)ali nikako da ulovim trazi u manjim ograncima gradske biblioteke, mada sada je navala zbog serije ..
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:09:54
|
|
|
|
branki*
|
sad se setih knjizica koje sam procitala pre 2 godine-pvo stanje.imaju i nastavci-vanredno stanje i drugo stanje.autor je sinejd morijarti.lako za citanje,pitko,zabavno,a realisticno,cita se u jednom dahu!
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:23:01
|
|
|
|
branki*
|
debela devojcica-dzudit mur.potresno,prema istinitoj prici,odlicno.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 7.4.2012 11:27:03
|
|
|
|
branki*
|
dete zvano to-dejv pelcer.nastavak:izgubljeni decak. potresna istinita prica o decaku kojeg je zlostavljala majka.jako dirljivo i za ne poverovati.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.5.2012 18:18:11
|
|
|
|
Anoniman
|
U platou sutra od 19 do ponoci valjda popust, do 40% na njihova izdanja (koja su uglavnom loseg kvaliteta), a 20% na ostala izdanja. Ako budem imala kome da uvalim dete, odoh malo da se pocastim. Sada cu online da proberem :)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 10.5.2012 19:55:30
|
|
|
|
viking
|
Bas ti, bas tu, Miranda Dzulaj. Bas lepa kniga prica.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.