Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 29.3.2012 7:58:00
|
|
|
|
bulka
|
Drage duplice, zdravo! anajid nadam se da ce ti se u duplim trudnickim caskanjima uskoro pridruziti jos trudnica... Kod nas je dobro, meni je sad lakse puno nego u prvom tromesecju... Bebicu sam osetila jos u sesnaestoj nedelji... Ne znamo jeli seka ili bata.. Izlazimo u setnjice, sada imamo i goste, mm tetke iz Kanade, pa i ne stizem da se javim... Moje princezice su dobile divne stvarcice, kad stignemo slikacu i postaviti... Sad smo odusevljeni pisanjem, evo i sad dok mama kucka one "crtaju"...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 29.3.2012 11:47:41
|
|
|
|
anajid
|
Super Bulka,drago mi je da ti je lakse u drugom trom.,a ja ocekujem da ce mi biti sve teze Bilo kako bilo,nadam se samo da ce sve biti u redu do kraja i da ce sa bebicama biti sve OK.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.4.2012 8:08:05
|
|
|
|
bulka
|
Drage duplice! Evo samo da vam mahnem i pozelim srecne praznike! Nema danima nikog na duplim stranama :( Uzivajte u svojim trudnocama i sa svojim bebicama i decicom!!! Radujte se praznicima!!! Veliki pozdrav za sve!!!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.4.2012 9:59:23
|
|
|
|
anajid
|
Bulka draga odavde ima samo ja da ti masem za sad. Nema nikog koliko znam,osim mene.Ja svaki dan zavirim ali ne mogu se dopisivati sa samom sobom .Evo mi te pozdravljamo,dok nam se neko ne pridruzi uskoro.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.4.2012 11:30:09
|
|
|
|
NadaR
|
hej ,hej .. komsinice duplice ! Kako ste ? I dalje ides kod dr Radetic ili si mijenjala dr?
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.4.2012 11:46:07
|
|
|
|
anajid
|
Nisam sad mogla doci do nje,narucila sam se krajem aprila,tek tad je bilo mjesta.Do sad sam bila kod dr.Vesne Curic u Medico's.A nastavicu kod Snjezane,bas sam sa njom zadovoljna. Inace smo super,juce bila na kontroli,bebe porasle,sve je u redu.Vise ne moram strogo da mirujem,tako da se od pon vracam na posao.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.4.2012 21:22:05
|
|
|
|
Blagoslovena
|
O anajid jesi ti iz BL, pošto vidim da ideš u Medico-s.....ja sam tamo išla, samo kod dr. Brankice...i zadovoljna sa njima....inace sam se porodila u BL...ako šta zanima slobodno pitaj...i ja zavirim....ali eto, ne možeš na sve strane....
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.4.2012 13:49:18
|
|
|
|
anajid
|
Blagoslovena jesam.Jao bas mi je drago da ima jos neko.Ovde zive duse nema,ja sam stalno sama .Hvala tti,naravno da me puno toga zanima,navracajte cesce mame i trudnice duplice!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.4.2012 13:53:05
|
|
|
|
Alexis79
|
I ja sam tu kad stignem od silnog spavanja
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 8:58:32
|
|
|
|
bulka
|
Drage duplice, danima nikog nemaaaa... Evo mi svratili da vam svima pozelimo divne i srecne praznike!!!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 10:29:00
|
|
|
|
anajid
|
Hvala bulka,ja sam i dalje ovde sama .Jos uvek nema nikoga,koliko znam jedino Alexis sa svojim trojkama Uglavnom i mi vama zelimo srecne praznike,da provedete u miru i veselju!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 12:35:06
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Tu smo i mi :) Evo samo da se pohvalimo da smo juche napunili 22 meseca, i da smo presli u velike krevete
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 12:37:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Vidi njih kolike su a mnogo mi je smešno što im kosa ne raste isto
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 12:41:17
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Ne bi verovala kolika je Sari kosa, samo joj se vetj u korenu mrsi, i nekako raste uz glavu...ne mogu da je uneredim da joj se odvoji od glave A sto je jos smesnije, Sara obozava snale i rajfove, ali joj spadaju, a Petra koja bi trebala sve to da nosi, i lepo joj stoji, ne podnosi nista na glavi...prava divljakusa
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 14.4.2012 12:56:29
|
|
|
|
Ana RR
|
eto koliko su različite
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 23.4.2012 9:28:14
|
|
|
|
bulka
|
Drage duplice, zdravo!!! Po obicaju, ne stizem da kuckam... Dve_srece_najvece opet cu naspisati DIVNE su, a sobica, krevetici, posteljinica savrseni, bas si im lep izabrala... Malo mi je zao sto su duple strane opet opustele... Kako god... Mi vam svima masemo...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 23.4.2012 20:06:51
|
|
|
|
anajid
|
Hvala na poseti,ja sam ovde jedini domacin.I meni je jako zao sto ovde nema nikoga i jako je pusto. Nadam se nekome uskoro
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 23.4.2012 23:12:06
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Anajid Podsecas me na mene kad sam bila trudna...stalno sam lutala ovim temama, i pricala sama sa sobom, na kraju sam trudnocu provela sa svim ostalim simplim trudnicama
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 23.4.2012 23:56:53
|
|
|
|
Alexis79
|
Dodjem i ja ponekad ovde ,ali sam uglavnom u tromesecjima.Nekako ovu temu zaboravim ,ali nista namerno
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:05:56
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Kako se ti osecash trodupla trudnice Jel vec smisljas u glavi kako ces se organizovati kad se bebice rode?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:11:51
|
|
|
|
Alexis79
|
Za sad dobro,muci me gorusica i mucnine jos uvek ali prolazi polako. Moj scenario u glavi se stalno menja ,jer smo u potrazi za vecim stanom . Bitno je da ce nam moja mama doci cim stignu bebice. Oticice u penziju pa ce na neko vreme da se preseli kod nas.Sad jos uvek radi i daleko je. Nego kako se vi snalazite sa njih dve.Jeste li imali neciju pomoc?
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:16:13
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Mi zivimo sa svekrom i svekrvom, pa su oni uglavnom bili tu ako nesto zatreba. M je dobio 3 nedelje kad su se rodile...taman je i Sara stigla iz bolnice, pa smo uspeli da nadjemo neki ritam. Mada...najvise sam volela kad me puste samu sa njima...i sad to volim...najbolje su, i najlepse jedu i igraju se kad su same samnom, jer kad ima baba i deda, odmah izvoljevaju i kenjkaju. Videces kako ce biti kad se porodis, ja ti iskreno zelim da ne morate ni dana da budete u inkubatoru, i da odmah idete svi zajedno kuci, jer ces tako najlakse sebi uskladiti tempo...ako se naviknes na jednu, ili dve bebe, pogubices se kad budete svi na okupu. No...sve se to dovede u red kad tad
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:21:11
|
|
|
|
Alexis79
|
Samo da sve bude u redu i u trudnoci i na porodaju pa cemo se vec nekako organizovati. Ja sam inace control freak ,ali ovo je nesto sto ne mogu sad da kontrolisem. Uhodacemo se vec kad svi stignemo kuci .
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:26:24
|
|
|
|
Dve_srece_najvece_
|
Ma pricaj mi o tome, ja sam vec u 25-toj nedelji spremila 80% stvari za bebe, krevetici, komoda, posteljina, dobar deo garderobe, sve je bilo spremno...isto kao i spisak za apoteku. Torbe za bebu i za mene vetj u 30-toj na svom mestu Evo i sad je spisak ispred mene jer idem ujutro u kupovinu u apoteku i po pelene i ostalo....sa sve kolicinom i cenama
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 24.4.2012 0:38:04
|
|
|
|
Alexis79
|
I ja sam takva ,stalno u nekim spiskovima. I mi planiramo da se dobro "opremimo" pre dolaska bebica . Jedino me nervira sto mi tako odredjene persone nabacuju da se nista ne kupuje pre nego sto dete/deca stignu u kucu jer se kao nesto ne valja . Samo me intersuje sta li misle kako posle da se sve organizuje. Pa ja se za more organizujem kao da idemo na front ,od toga sta se nosi pa do izbora mesta za obilazak i znamenitosti tog podrucja. Mislim i verujem da je sve u dobroj organizaciji i da jedino tako neke stvari mogu da funkcionisu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?