Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 0:23:15
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga nece biti tako lako ukinuti je i za to malo i meni se tako cini...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 0:26:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja moram priznati da do sada nisam ni pokusala, ja ga jos uvek gledam kao bebu
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 0:30:22
|
|
|
|
madre
|
joj, da ti kazem i ja ali je ipak vuk 2 dana stariji ti bi vec mogla da pocnes mene samo plasi, da ce kasnije biti teze, iako mm kaze da ce tada biti svesniji i da ce hteti da saradjuje, ja mislim da nije u pravu jer sam bila velikiii zavisnik sisanja
< Poruku je uredio madre -- 17.4.2012 0:35:45 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 0:33:39
|
|
|
|
pepeljuga
|
mene su jedva odvikli od flasice i mi se kao cudimo sto deca hoce dudu
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 0:35:50
|
|
|
|
peca
|
Mi to jos ne koristimo, ali nas sigurno ceka A danas smo od tetke dobili cuclavi toplomer
< Poruku je uredio peca -- 17.4.2012 0:38:21 >
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 12:36:43
|
|
|
|
Anhelito
|
Haha kakav je to toplomer Od kad korisitmo dudu jedino o cemu sledecem razmisljam kako ga kasnije odvici od toga
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 13:41:47
|
|
|
|
peca
|
IZVORNA PORUKA: Anhelito Haha kakav je to toplomer Obican digitalni toplomer u obliku cucle, gurnes bebcetu u usta on kao sisa ili kako god, i kad bude gotovo pisti, tada mu otmes Jedino da vidim kako to mogu da sterilisem a da ne skvasim, pa da probam
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 13:51:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre tash, je l jos pijete onaj nazovi sok? kako mu ti to tacno pravis? koji sok mu sipas? bogi nece da pije cistu vodu... 2 srka i nece vise. kad sam resila 10 dana da mu ne dajem tako razblazen sok, vec samo vodu, presvlacila sam mu maltene suve pelene. ja mu pravim 30,40ml soka i jos 200ml vode. jos uvek kupujem one decije sokice Npr, kuvam jabuku (krušku, šljivu, višnju... svo voće), i vodu u kojoj kuvam zamrzavam u čašicama od urina (bude više nego što mu treba za jedan dan, zato zamrzavam). Čašica od urina ima oko 75-90ml. To naspem u flašicu, i dodam vode do 260ml. Dakle, recimo da ide oko 80ml te vode od voća, i oko 190-200ml vode. IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja moram priznati da do sada nisam ni pokusala, ja ga jos uvek gledam kao bebu Ni ja. Ja sam srećna što napokon ne jede noću. Ja na ovo sve gledam ovako: dok ga budem ženila, valjda će se odvići. Mada, pre neki dan je moj brat od skoro 18god rekao da će da kupi sebi cuclu, da je isproba, da vidi šta je to tako zanimljivo u cucli. Zamislite ako se navuče.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 13:55:46
|
|
|
|
madre
|
ovo za sokice ti je super ideja sad cu i ja tako a kad planiras da ga skidas sa soka i da li uopste planiras?
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:03:12
|
|
|
|
minna
|
Mi se jos ne skidamo ni sa cega. Skidanje s nocnog mleka mi 2.put nije uspelo. Dudu necu ni da pokusavam jos, poslednjih mesec dana mu je jako cesto u ustima, ludim, mada je u nekoj sacuvaj boze fazi pa mu je nekad i ja gurnem samo da zacuti. U jaslicama je dobije samo kad spava, kod kuce mu je sakrijemo, ali on samo ide po kuci i vice duda duda. A vodu popije 2 gutljaja i toliko, tako da mu razblazujem sokove pravi mali zavisnik
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:05:53
|
|
|
|
madre
|
minna, i mi razblazujemo sokove a sto se tice cuce, meni je nekako veci problem sta da radim u toku noci kada se probudi, tada je obicno trazi, a sto se uspavljivana tice mozda bismo i mogli bez nje. ali to je vec pitanje...
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:06:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Što da ga skidam sa soka? Ne pije ga noću. Noću ako kmekne, dobije vode, u zoru mleko. A danju neka pije sok, ako se ova brlja uopšte može tako zvati. Minna, i Mare je u poslednje vreme non stop sa dudom. Pije iz flašice a u ruci nosi dudu. Ja digla ruke.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:07:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
dok ga budem ženila, valjda će se odvići Moj je zavisnik i od portikle tj. ne moze da zaspi ako ne drzi portiklu u ruci tacnije ako ne vrti krpicu od portikle izmedju prstica Ja pre neki dan rekoh da vec vidim sebe kako mu pakujem portikle za rekreativnu
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:07:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: madre meni je nekako veci problem sta da radim u toku noci kada se probudi, tada je obicno trazi, Isto. Verovatno ću u jednom momentu da žrtvujem par noći urlanja, ali još nije došao taj momenat.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:11:42
|
|
|
|
minna
|
Ma i ja digla ruke, a tako sam lepo napravila plan cega cemo kad da se odviknemo redom, samo sto je i on izgleda napravio plan pa njemu bolje ide sprovodjenje istog
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:13:13
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Tash Što da ga skidam sa soka? Ne pije ga noću. Noću ako kmekne, dobije vode e kod nas nece da moze ovako nece cistu vodu uopste! zato sam i pitala, ali vidim da kod vas nije bas ista situacija.nemam ja problem da pije sok, ali imam problem da pije SAMO sok.
< Poruku je uredio madre -- 17.4.2012 14:14:49 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:15:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Vodu pije samo noću, kada utvari nema pojma šta pije.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:17:37
|
|
|
|
Verus
|
Meni je zubar rekla da u najgorem slucaju do 3 godine. Helena ima genetski krive gornje zube na tatu, tako da joj cucla nesce nesto posebno pogorsati, osobito sto je cucla nocu... IZVORNA PORUKA: Tash Ja ne znam kako ću i kada uzeti Marku dudu.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:20:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u principu kontala da sa dudom izvedem isto što sam izvela sa Lukom i pijenjem soka kada je bio mali. Luki sam jednu noć pred spavanje rekla da ako se probudi noću i vidi da napolju nema sunca, da ni ne traži, do ujutru.Samo još malo da sazre Marko, i tako ćemo nekako i sa njegovom dudom.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:22:40
|
|
|
|
minna
|
Ja se za sve uzdam u to sazrevanje nekako, jer vidim da drugacije bas tesko ide.
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:28:07
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga dok ga budem ženila, valjda će se odvići Moj je zavisnik i od portikle tj. ne moze da zaspi ako ne drzi portiklu u ruci tacnije ako ne vrti krpicu od portikle izmedju prstica Ja pre neki dan rekoh da vec vidim sebe kako mu pakujem portikle za rekreativnu Vanja obožava jastuke i one ćoškove od jastuka. Po ceo dan je u stanju da ih razvlači po kući pa moram da menjam jastučnice svaki dan. Stavi jastuk na pod, klekne ispred njega, dirka prstićima ćoškove i viče mmmm dok preživa dudu. Možda bi bez dude i mogao, ali jastuk nema šanse d amu uzmem. Dudi se inače tako obraduje, da se plašim odvikavanja.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:31:57
|
|
|
|
minna
|
Jao Mina moj covek sad cu da te utesim, ali ja to jos uvek radim, samo je meni bitno da budu perjani jastuci, ako bas nemam perjani onda moze bilo koji cosak koji mi je pri ruci. uz to sam sisala prst, od toga su me odvikli u 4.osnovne, ali mi jastuk niko nije uzeo
|
|
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 17.4.2012 14:48:21
|
|
|
|
minavb
|
I ja sam vukla jastuk dok se nisam preselila kod mm-a, mog malog Kalimera u istoj jastucnici na kojoj sam spavala kao beba (prano je naravno i jastuče i jastučnica) Jastučnicu čuvam. Mm je dao Vanji da se igra, i on je iscepao. Ja sam plakala kao kiša što mi je dao da se igra mojim Kalimerom. Nije meni frka od jastuka, toga ima svuda-i u vrtiću, hotelima, kod devojke... ali duda me brine.
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 22.4.2012 21:32:50
|
|
|
|
mamicak
|
Mi je koristimo od samog pocetka. MOzda ja i ne bih tako brzo dala od samog pocetka, vec su joj jos u bolnici babice uvalile da je smire. Uglavnom joj dajem dudu samo kad ide spavatil. Negde sam procitala da i ne valja da se satima drzi u ustima, tako da preko noci kada ucvrsti a nije je sama izbACIla, je ja uvek lagano izvucem da je ne probudim. Nemam je nameru jos odvikavati, jer mi je i dalje spas za uspavljivanje ...bolje nego da mi visi na sisi :D:D da se nadovezem.....Bas sam se slatko nasmejala @MINAvb .......mislim ovo u vezi jastuka:D da vidim sta ce mene sve cekati........ludilo je tek pocelo............bas postaje nemirna i hoce sve i svuda.........neka mi bar jastuke ostavi na miru haha
< Poruku je uredio mamicak -- 22.4.2012 21:36:47 >
|
|
RE: duda/laža/kako li se već zove 22.4.2012 21:45:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama je ovo druga noć bez dude. Juče se prevarila i zaspala bez dude a ja naskočila odmah da to iskoristim da probamo da je izbacimo bez trauma. Sinoć nije plakala ali je nemirno spavala i često se budila i tad sam joj davala vodu. Danas je bilo malo nerevoze pri uspavljivanjua ali ništa spektakularno. Večeras je zaspala bez problema i mirno spava.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?