|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
13.4.2012 0:20:16   
Alexis79
Jellk ta situacija oko praznika mi je dobro poznata.
Posto moja svekrava tad napravi dramu jer idemo kod moje mame.
A ona zivi u istom gradu na 5 min. od nas i bas kad mm ima slobodno i mi krecemo kod moje mame moja svekrava je bas tad resila da nas zove na rucak i da glumimo happy family.
A nikad se ne seti ovako .Je*ote moze da vidja sina kad god hoce ,ali samo tera inat .
A i ne slavi ni Bozic ni nista vec kako mi kazemo da idemo kod moje mame ona pocinje sa cirkusom.
Jos i place i svasta nesto radi.
Ja sam to prepustila mm-u ,pa nek se on sa time bakce.
Jeb*ote od 365 dana godisnje mi smo kod moje mame zajedno 10 -tak dana .Idem ja cesto sama ,ali kad i mm moze to su uglavnom praznici.
I sad ona hoce da se bas tih dana posvetim njoj kraljici sebicnosti.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu aleksandrova)
Direktna veza do poruke: 451
13.4.2012 9:06:06   
plačljiva
Ja sa mojom svekrvom imam krektan odnos-to znači bez emocija,persiram joj iako smo ja i mm zajedno 13 godina...user posted image  Sa njom nema šale,redovno odlazimo kod nje nedeljom na fenomenalan nedeljni ručak.Ona je učiteljica,u horoskopu Jarac a ja jedna vesela,opuštena,haotična Vodolija pa onda možete shvatiti...user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 452
15.4.2012 17:46:13   
Alexis79
Mi inace danas bili kod svekrve na rucku ,sto je inace prvi put.
Nije mogla juce da dodje na tortu kod nas pa da eto sve "odradimo" o jednom trosku.
Bili smo citavih sat vremena ,a situacija stegnuta katastrofa.
Sve smo se nesto smeskali i folirali.
Cak ni jaja nismo kucnuli user posted image
Posto je u svemu bilo luka na ovaj ili onaj nacin ,ja sam jela samo pogacu.
Inace meni je muka od luka od kako znam za sebe(nema veze sa trudnocom) i to moja svekrva zna ,ali je eto morala u sve da stavi.
Tako da nista nisam jela .
Ali dobila sam 30 evrica za poklon.
I mm i ja smo se veoma iznenadili ,a mm me sve vreme zeza da je bila jedna user posted image dobila bih 10 evrica user posted image .
Tako da eto sad sam posle 7 godina i poklon zasluzila

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 453
   [Obrisana poruka]
15.4.2012 17:49:05   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 454
15.4.2012 17:50:38   
Alexis79
Ma sve cu u kafanu da ih potrosim user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 455
   [Obrisana poruka]
15.4.2012 17:57:21   
Brisani korisnik

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 456
15.4.2012 18:09:34   
Alexis79
Muka mi je od slatkisa ,jedino munchmallow za sad moj zeludac tolerise user posted image

Direktna veza do poruke: 457
15.4.2012 18:14:51   
marince1
Moja je meka od pammuka od kka je saznala da nosim devojcicu .
Zamisli da se na kraju si[postavi da je decak user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 458
15.4.2012 18:26:28   
Figaro88
Ja nemam svekrvu,i kad procitah sta pisete bas mi je drago zbog togauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 459
16.4.2012 10:39:45   
hanka
Koliko god da se trudim da ugodim svekijevcima i da ih ispostujem za ovakve praznike i formalne ruckove vise necu.Juce smo se proveli kao na sahrani,bilo je bitnije da je sto prepun raznoraznih djakonija a od raspolozenja nista.Svekrva je stalno trckarala da iznese sve sto ima a svekar se zalio kako je on morao da secka povrce za corbicu,prosto da ti bude glupo da je probas.Naravno muziku koju smo pustili veoma tiho smetala mu je i ugasio je a onda smo culi ko kako dise posto je bila tolika tisina.Ja tome nisam pridavala vaznosti mnogo jer sam dosla da ih ispostujem i da idem kuci i naravno vise nikad ne dodjem,dok je mm u jednom trenutku poludeo,drao se,histerisao i jasno im stavio do znanja da vise ne moze da ih trpi i da je to zadnji nas odlazak
Svekrva mi je stvarno jedna divna zena ali nije uspela da se izbori sa svekrom i bas mi je zao.Nikako ne mogu da joj pomognem i samo sam zbog nje izdrzala da ne puknem kao i mm.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 460
16.4.2012 12:07:28   
Anoniman
Da dozivim da sin krene da histerise na mene mislim da bih bila beskrajno tuzna i razocarana , ma sta da je razlog user posted image

S majkom md se slazem , imam postovanja , obracam joj se sa vi i uvazavam je kao njegovu majku , ono sto o njoj mislim ona ne mora da zna a i ne treba da je zanima . Eto da kazem konacno i ja nesto ovde user posted image

(odgovor članu hanka)
  Direktna veza do poruke: 461
16.4.2012 12:56:04   
jance
upravo se kod mm tetke pohvalila kako 4 meseca uopste nije platila struju i kako imamo 20 000din duga i samo onako mirno ceka da nas iskljuce user posted image
a sta cu ja sa detetom?
i naravno, najbitnije jeste da mi danas pravimo zurku za NJENE prijatelje sa sve kineskom klopom, pa ce onda opet kukati kako jede leba i masti cele nedelje.
ovo me vise ni ne nervira, kad nas odseku pozajmicu da nas prikljuce pa cu nekako da vratim, ali sada shvatam zasto mm sada zeli da se odselimo, kad je meni vec postalo mindet...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
16.4.2012 21:09:16   
mala buba
evo mene ponovo na ovoj temi. moja sveki je za vreme praznika bila manja od makovog zrna, zato sto nismo isli kod nje. do duse svratili smo u subotu na kafu.
deca i ja smo zaradili 30 evrica, a mm 50e. utrgla se.

Lako mi je s nemirom,
ne mogu da umirim mir.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 463
16.4.2012 21:28:51   
Sanchy
Figaro88,nije to uvek ovako lose kao sto mozes da procitas ovde....meni moja sveki svesrdno pomaze od kako smo mm i ja u braku a to je vec peta godina,pri tome tek sad smo se odlucili za decu a ona nikad nije pravila pitanje oko toga niti nam postavljala kojekakva glupa pitanja na tu temu,uvek je prema meni bila ok i mislim da ce mi dosta znaciti i sad kad se porodim..

(odgovor članu mala buba)
Direktna veza do poruke: 464
   [Obrisana poruka]
16.4.2012 21:43:59   
Brisani korisnik

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 465
16.4.2012 22:44:54   
mihi
Moja svekrva juče zvala moju mama da je pita zašto nismo zvali nju da dođe (kad sam ja krenula u Ameriku) ne može ona sama sa dvoje dece, kaže. Pri tome Luka ima 15 god a za mlađeg ima ženu pre podne mama dođe po podne i prespava tu s njima (najbolje da se njih deet tu mota). Ona nije znala da ja idem mm joj je rekao u poslednjem trenutku (verovatno zna da bi ga smarala s tia da dođe...) ja nisam htela da komentarisem to nek joj on kaže. U ostalom ja se i ne čujem s njom, kad pozove ako sam tu uglavnom s Lukom priča. Kad se vratim i bude me pitala ja ću reči tako smo se Saša i ja dogovorili pa nek pita njega (a njemu nesme da postavlja takva pitanja). Tu taktiku sad imam za nju sve prebacim na mm pa nek vidi sa svojim sinom.

Direktna veza do poruke: 466
16.4.2012 22:50:27   
Anoniman
bravo mihi!
djenerale taktikus, treba da napises neki prirucnik user posted image
ja bi davno odlepila da su mi vasi svekijevci, ali mislim da je bolje doakati nego se nervirati.
ako nista, bar je zabavnije user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 467
16.4.2012 22:56:37   
mihi
BB tome su prethodile godine vežbanja, taktikr, rovovskog rata, hahahha, ma nije blizu tako da nekako izlazimo na kraj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 468
16.4.2012 23:23:20   
Anoniman
zao mi je sto uopste mora da se poteze ova tema, ali gde ima dvoje ljudi na gomili ima i sukoba .. negde bi i upalilo malo vise takticnosti, mnogo gde i ne bi. mene izludjuje moja mama a ne sveki, mada verovatno bi i ona da zivim sa njom. ja priznajem da sam teska osoba, jadna moja snaja user posted image
ipak, trudim se. da sam dobila dinar za svaki put kad sam progutala sta mi se nije svidelo - zivela bi na maldivima i vidjala ih sve preko skype user posted image ali, mnogo je svadja tako izbegnuto, tako da - maldivi, videcemo se mi jos

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 469
17.4.2012 12:59:04   
Alexis79
Opet ja ovde.
Moja svekriva je zvala moju majku (inace za ovih 7 godina su se mozda 2-3 puta cule telefonom) da se zali na mene kako sam drvena i nepristupacna user posted image i kako sad ja treba da se drugacije ponasam jer sam trudna .
Moja majka je sve to iskulirala jer dobro zna celu situaciju .
A inace je u nedelju kad smo bili kod nje sve vreme pominjala kako je bole ledja i kako je gledala da ide u neku banju ,ali ne zna kako,jer je sve skupo.
Jedno 10 puta je to pomenula .
Opet je ona naravno sebi najbitnija ,nijednog trenutka se nije setila da pita kako se snalazimo i sta nam sve treba narednih meseci.
Mi pominjemo da nam treba veci stan i ne znamo kako cemo da se snadjemo oko toga ,ona prica koje cene u banji i kad bi imali slobodni termini.
E je*ala te banja stvorenje jedno sebicno i bezobrazno.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 470
17.4.2012 13:02:34   
magnetic
Zaista mi nikada nece biti jasno kako neke zene mogu biti takveuser posted image .Ne znam da li sam ja luda kada mislim da svojoj deci treba pruziti sve sto mogu ili takve koje se prvo pobrinu za svoja uzivanja.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 471
17.4.2012 13:06:05   
nina26
Alex, tvoja sveki je za top 3 najgore svekrve na RR a i sireuser posted image

Kazi joj lepo, da moze u banju da ide preko socijalnog, ali prvo mora da se prodje komisija, pa ako oni utvrde da je stvarno bole ledja moze da ide i besplatnouser posted image

Joj sebicnog li stvorenja, ja bih joj odavno sasula sve u lice, ne mogu ja da se toliko kontrolisem kao ti, svaka ti cast.

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 472
17.4.2012 13:14:40   
Alexis79
Ja sam prvi put u zivotu srele zenu i majku koja sebe stavlja ispred svog jedinog deteta.
Neko sa strane ko celu situaciju ne zna bi mislio da je sve ovo nemoguce.
Ali zena zivi samo za sebe i nista je drugo ne interesuje.
Celokupno njeno ponasanje je jedna velika gluma da bi ostvarila svoje interese.
Odnos izmedju nje i mm je katastrofalan.
Sve se svodi na novac i neku materijalnu dobit,naravno njenu.
Pa evo poslednjeg primera ,njoj je u novembru rodjendan i ona skoro cele godine pominje kako je to jubilarni rodjendan i kako bi trebalo njen sin da joj kupi kola makar juga jer joj treba.user posted image
I kako se priblizava to ona to cesce pominje ,sve kao kroz salu jer zna da sam trudna i da sad samo mm radi ,ali eto mora to da pomene.
U njenoj glavi postoji samo jedan cilj ,kako podmiriti svoju gu*icu.
To za kola je postalo aktuelno od kako sam trudna ,jer zna da necemo moci mm ili ja da je vozimo negde kad joj zatreba.
Pa da se ona na vreme obezbedi.
Mm je toliko vikao poslednji put oo toga da sam mislila da ce da je baci kroz prozor.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 473
17.4.2012 13:20:37   
Alexis79

IZVORNA PORUKA: nina26

Alex, tvoja sveki je za top 3 najgore svekrve na RR a i sireuser posted image

Kazi joj lepo, da moze u banju da ide preko socijalnog, ali prvo mora da se prodje komisija, pa ako oni utvrde da je stvarno bole ledja moze da ide i besplatnouser posted image

Joj sebicnog li stvorenja, ja bih joj odavno sasula sve u lice, ne mogu ja da se toliko kontrolisem kao ti, svaka ti cast.

Nece preko socijalnog jer socijalno ne salje u julu ili avgustu.Ona hoce da ide tad , a ne bilo kad u toku godine nego kad je sezona pa da uziva.

A nisam je neka koja se kontrolise ,nego sam jednostavno odustala.Ne vredi jer ona tera po svom .
Sad se situacija dodatno zakomplikovala jer od kako sam trudna mm joj vise ne daje novac niti joj nudi kad ona pocne sa zalopojkom kako je sve skupo.
Rekao joj je da je dosta bilo i da ima precih stvari.

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 474
17.4.2012 13:25:33   
nina26
Nece preko socijalnog jer socijalno ne salje u julu ili avgustu.Ona hoce da ide tad , a ne bilo kad u toku godine nego kad je sezona pa da uziva.

Ma pazi Boga tiuser posted image

Dobro je sto u svemu tome, tm razuman, jer ima i onih koji to nisu, e tu onda nastaje cirkus.

Meni je bas zao kad vidim da su necije svekrve takve, moja je dusa od zena, a grkinje nisu poznate kao dobre svekrve, tako da mi je bas upala kasika u med..tako je bar bilo do sada, pu pu da ne ureknemuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here