|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: EX pušači
26.3.2012 9:44:16   
Krcko
Ovo je i moja bolna tačka nažalostuser posted image !Divim se i klanjam svim ženama koje su bile strasne pušačice i ostavile cigarete.Svaka vam čast!Ja sebe tetošim kao još ovaj mesec i naredni ću stvarno da poradim na ozbiljnom ostavljanju,pa onda kao smanjim par komada,pa još par ali prestanak definitivan nikakouser posted image .Jedna moja poznanica koja je bila u duplo većoj meri konzumator istih nego ja-ostavila uspešno,i svaki put pričamo o tome kako joj uspeva da ne propuši ponovo.Kaže da je ozbiljna kriza trajala oko pet meseci,imala je čak i lupanja srca ,kašljanja ,malaksalost-bukvalno kao skidanje sa ozbiljijih droga.Ono što joj je pomoglo dosta je kaže da nemamo pojma kako duvan katastrofalno SMRDI-kosa,koža,odeća,zadah,posteljina-kaže kada bi znala kakav je to smrad odmah bi i ti Snežana prestala. 

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 526
26.3.2012 9:46:34   
Anoniman
Pa da, sve je to istina. user posted image

(odgovor članu Krcko)
  Direktna veza do poruke: 527
26.3.2012 9:55:09   
indy_25
Nesto malo prije nove godine. mozda 10 tada prije. Slagala bi te kad bi ti rekla da mi se ne pusi i sada. Za mene je bilo lako zato sto mi muz ne pusi a cini mi se da je on pusio da nikad ne bi prestala. Ali ne pomislim na njih dok ih ne vidim i dok ne.citam ovu temu :))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 528
26.3.2012 10:06:11   
Lu
IZVORNA PORUKA: Krcko

Ono što joj je pomoglo dosta je kaže da nemamo pojma kako duvan katastrofalno SMRDI-kosa,koža,odeća,zadah,posteljina-kaže kada bi znala kakav je to smrad odmah bi i ti Snežana prestala. 

Istina, dok sam pušila ništa mi nije smrdilo a sad...ne znam kako me muž trpio pored sebe, on nije nikad pušio, ja njega sigurno ne bi mogla poljubiti u usta koje smrde na cigareuser posted image
Ne idem čak ni zimi u kafiće zbog dima, nevjerovatno koliko mi smrdi i guši meuser posted image
Ne pušim već 8 godina.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Krcko)
Direktna veza do poruke: 529
26.3.2012 10:11:47   
Krcko
Ni moj muž ne puši,jao kad samo pomislim kako mu smrdim na cigareuser posted image .Da li ja to mogu???Mislim da ostavim??Ali imam osećaj da će mi se ceo život okrenuti naopačke,kako ću da uživam u kafi,pored kompjutera,traču sa društvom,ma milion stvari,joj...užas!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 530
26.3.2012 10:20:08   
Anoniman
Kao neko ko puši kutiju i po na dan ti kažem da sve to možeš. 3 dana nisam zapalila ni jednu, i realno mi nije bio problem, a muž mi je pušač (činjenica puši cigare koje ne volim). Moj problem je bio što nisam stajala. Kafu bih nekako mnogo brže popila, ne zato što mi ne prija, nego, ne znam ni ja, i onda bih nastavila da jurcam po stanu, sa klincima... Bila sam užasno umorna. Dakle, moj problem je napraviti pauzu, a ne kako popiti kafu sa užitkom bez cigare. Ne znam da objasnim. 

(odgovor članu Krcko)
  Direktna veza do poruke: 531
   [Obrisana poruka]
26.3.2012 12:50:49   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 532
26.3.2012 13:50:04   
indy_25
Tasho meni je kuca blistala kad sam tek prestala da pusim :))))

Direktna veza do poruke: 533
26.3.2012 14:04:18   
Anoniman
Pa strašno, nemam ja kondiciju za taj tempo. MM je pitao odakle toliko veša majku mu, a ja povadila sve letnje stvari i peeereeeem... user posted image

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 534
31.3.2012 0:34:46   
monini
exxx Tash, ocigledno nije tvoj tajminguser posted image bice jednom :) skroz te razumem za tempo, da je skroz drugaciji i da sve ima neki drugi smisao !! ma sve je zene dugacije bez cigara..slazem se sa komentarima Indy25 sto se tice posta od madre user posted image uff te cigare !! ali sada nema nazad,necu upropastiti sav trud proteklih 25 dana !! prvenstevno zbog Vto, a i zbog mm koji je cigare ostavio pre dve god pa od tada non-stop gundja na moje cigare..jadan,verujem da mu je smetalo i da nije bas svejedno nepusacu sa pusacem..nadam se da cu dospeti u stadijum da ne pomisljam na cigare i da mi se gade:)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
31.3.2012 9:09:04   
Lu
IZVORNA PORUKA: gagi

kad odem kod najbolje drugarice na kafu prosto ne mogu taj susret da zamilslim bez cigarete... preuvelicavam, da bi me razumela sta ti pricam...

Meni isto,ne mogu da zamislim kako izgleda izaci u grad ili otici sa nekim na kafu a da ne pusimuser posted image

Te momente smo mi pušači sami sebi izmislili da ne možemo uživati u njima bez cigarete, tako sam i ja razmišljala i razumijem o čemu pričate.
Ali sada kad ne pušim, ti momenti i dalje postoje bez cigareta, zamisliteuser posted image
Potrebna je zaista velika volja, želja, motivacija da se ostave cigarete!
Svako ko kaže, JA TO NE MOGU ustvari kaže JA TO NE ŽELIM, da se ne lažemouser posted image

Direktna veza do poruke: 536
31.3.2012 11:42:18   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: monini

nadam se da cu dospeti u stadijum da ne pomisljam na cigare i da mi se gade:)

Mislim da meni nikad nece poceti da se gade user posted image bez obzira na sve

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 537
31.3.2012 11:44:42   
branki*
one mustikle koje sam narucila mojima su bzv,i dalje puse,nista nisu smanjili.tako da nema carobnog leka,samo cvrsta volja i zelja.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 538
31.3.2012 12:02:17   
gagagaga
Dobar dan da se i ja ukljucim kao bivsi pusacuser posted image prestala sam pre 5 meseci a pusac sam 16,17 god sigurno.Nije bilo lako da se razumemo to znaju sve koje su prestale da puse,pogotovo one koje su dugogodisnji pusaci,KRCKO slazem se sa tvojom poznanicom sve to je i mene pratilo i bas taj smrad najvise ma sve ti smrdi cak i zidovi kad udjes negde gde se pusi.. Ja sam prestala dok sam saznala za pozitivnu betu tj. da sam trudna i to najvise sin je uticao na to, on je rekao mama neces vise pusis i kupijo mi onu elektricnu cigaretu koja je bar meni pomogla prvih par dana. Da se razumemo bezobzira sto sam trudna nisu mi se gadile cigarete da kazem zato sam ostavila ne cak mi se i trazile vise al cvrsta volja i nemisliti mnogo kako cu ovo kako cu ono i najbolje kao ja sto sam drzala pred ocima tu elektricnu i govorila necu da pusim al imam tu je ako zatreba i ako sam prezivala jedan dan prezivecu i drugi i tako redom..nadam se da nisam dosadna sa ovolikim pisanjem al mi je drago za svakog ko prestane da pusi i vidi koliko samo kuca je cistija pa kosa se necuje na duvan ni vasa ni vase dece i dosta toga ima da nenabrajam i ovako ce te reci ala ova utusiuser posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 539
31.3.2012 12:07:53   
branki*
kao bivsi pusac,nisam zakleti protivnik pusenja i pusaca,cak mi se nekad cini da su oni ti koji su ugrozeni,kad ih vidim kako se smrzavaju i puse napolju dok su na poslu itd.,ali mi je baas drago kad neko prestane da pusi,stvarnouser posted image

branki

(odgovor članu gagagaga)
Direktna veza do poruke: 540
   [Obrisana poruka]
11.4.2012 19:33:36   
Brisani korisnik

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 541
   [Obrisana poruka]
11.4.2012 19:45:24   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 542
11.4.2012 20:40:47   
branki*
cestitam,gagiuser posted image ee,osmi dan,to je nesto!

branki

Direktna veza do poruke: 543
11.4.2012 20:45:38   
Maraj
Bravo Gagi, samo pomisli koliko ces parica moci da "ostavis sa strane" za krpice na rasprodaji!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Maraj -- 11.4.2012 20:46:20 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 544
11.4.2012 21:34:08   
boba 11
Retko ko (citaj ja) ostavlja pare koje bi dao za cigare ali ima npr moj brat svaki dan ostavi 200 din jer je toliko trosio na cigare i skuplja covek .user posted image
CESTITAM SVIMA KOJE SU OSTAVILE CIGAREuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 545
13.4.2012 1:53:25   
monini
bravo gagi user posted image samo odlucno i hrabro zeno!!! nadam se da je danas uspesno prosao i deveti dan..bice za nijansu lakse kako vreme odmice user posted image

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 546
13.4.2012 9:23:52   
Suncicabg
Bravo Gagi user posted image user posted image

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 547
   [Obrisana poruka]
13.4.2012 9:31:14   
Brisani korisnik

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 548
13.4.2012 9:33:48   
Suncicabg
Mislim da je ona najveca frka prvih 7 dana, nazalost mala frka ostaje verovatno jos dugo dugo, ali moze da se iskulira user posted image

Direktna veza do poruke: 549
13.4.2012 11:58:10   
Lu
IZVORNA PORUKA: gagi

Evo mene jos ne pusimuser posted image

Ma bravo gagiceuser posted image
Nemoj sad da dođeš da kažeš da pušišuser posted image
Kad je moja mama prestala pušiti kupila je kasicu i svaki dan ubacuje 2km u nju i to da mom sinu za rođendan jer zbog unuka je i prestala da puši user posted image

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here