|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
23.3.2012 22:52:16   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 501
   RE: EX pušači
23.3.2012 22:54:48   
Nensi*
Moje ime moze da se obrise sa prve strane jer sam opet pocela da pusim,i pusim vec nekoliko meseci. Nemam pojma sta mi je bilo i gde mi je bila pamet,i nadam se da cu opet nekad moci da ih ostavim.

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 502
23.3.2012 22:57:00   
Anoniman
Čitaj knjigu Nensika... a Gagi neću da se obraam user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 503
23.3.2012 23:02:37   
Sanchy
Ja sam prestala da pusim pre dve godine ,ne vuce me da zapalim i ako suprug i dalje duvani i to poprilicno....ali nisam prestala odjednom i mislim da je to najgore moguce resenje.....prestajala sam tj.smanjivala odprilike godinu dana....prvo sam prestala da pusim na poslu jer nisam mogla da izlazim napolje i da stojim i pusim na ulici to mi je bilo totalno grozno...onda sam se kuci ogranicila na posle klope i uz kafu,onda sam prestala da pijem kafu pa je i ta cigara otpala,i vremenom nije mi se vise palilo ni posle jela....i tako cigarete odose u istoriju

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 504
23.3.2012 23:03:37   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Tash

Čitaj knjigu Nensika... a Gagi neću da se obraam user posted image

Koju knjigu?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 505
23.3.2012 23:11:21   
Anoniman
Sanchy, to verovatno zavisi od tipa čoveka. Kod mene smanjivanje nikako nije opcija. Meni je smanjivanje mučenje... dok razmišljam o sledećoj cigareti koja je odložena za sat vremena jer sam ograničila sebi unos, a realno ne mogu ništa drugo da radim sem da mislim na cigaru, ona mi postaje sve vrednija. Kad je napokon zapalim, uopšte je ne pušim sa užitkom jer već razmišljam koliko ću morati da čekam do sledeće. Pa, tako neću da pušim. Ili ću da pušim, ili neću, ali neću da se mučim smanivanjem.

Nensi. Lako je prestati pušiti (moja je na hrvatskom, na prethodnoj str imaš i srpski prevod, autor Allan Carr.

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 506
23.3.2012 23:16:52   
Sanchy
Hm,uopste nisam tako razmisljala,stvarno mi nije bilo mucenje,desavalo se da i zaboravim da zapalim ponekad ili ne stignem...ocigledno smo svi razliciti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 507
23.3.2012 23:22:12   
Nensi*
Moracu da nadjem tu knjigu na netu,jer ako je tebe naterala da prestanes da pusis onda mislim da svako to moze user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 508
23.3.2012 23:31:06   
Anoniman
gagi user posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 509
24.3.2012 14:14:30   
Suncicabg
8. dan user posted image user posted image user posted image
Tash bravo zeno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 510
   [Obrisana poruka]
24.3.2012 21:29:50   
Brisani korisnik

(odgovor članu Suncicabg)
  Direktna veza do poruke: 511
25.3.2012 22:32:56   
Anoniman
Toliko o tome... Tri dana nisam pušila, realno mi nije falilo, ali sam opet propušila.
Razlog? Ne umem da pravim pauzu bez cigare. Budem mrtva do večeri jer stalno nešto radim, ne stajem. I mnogo bre jedem, jer inače hranu menjam cigarom.
Možda opet probam... Možda ponovo pročitam knjigu... možda... nemam bre pojma. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 512
25.3.2012 22:35:55   
Anoniman
Recimo, u petak sam podigla Markove rezultate krvi, ne valjaju, i kontam da mi je cigara... onda kontam "I šta? Hoće mu se popraviti KS od moje cigare? Neće.", i nisam zapalila. Zapalila sam tek 24h kasnije, kada se nije dešavalo apsolutno ništa, ni stresno, ni lepo, nije mi bilo dosadno, nije mi se tražila cigara, ali sam ušla u radnju, kupila ih i sela da pušim.
Dakle, knjiga ne pomaže u prestanku pušenja u smislu da ćete tamo pročitati nešto WOW. Ne. I dalje će vam trebati snaga volje, ali na neki sasvim drugi način. Ustvari, mislim da knjiga menja gledište na cigare. U svakom slučaju mislim da svako treba da je pročita, bar jednom.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 513
25.3.2012 22:46:03   
Suncicabg
Tash, ali nemoj da odustajes, ok popusila si par komada pa sta, od sutra opet prestani user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
25.3.2012 22:47:07   
Anoniman
Ne znam, videću...

Direktna veza do poruke: 515
25.3.2012 22:54:34   
Suncicabg
Ajde ajde mozes ti to user posted image
Mm je prestao da pusi kad smo otkrili problem sa spermogramom, pre neke 3 godine, ali mu tako s vremena na vreme dodje da zapali (jednom u 2-3 meseca) popusi par komada i onda opet ne pusi. Meni to ne smeta jer ne verujem da moze da smeta ako se povremeno zapali user posted image

Inace ja sam sinoc cak i uz pivce uspela da ne zapalim user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 516
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 22:57:26   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 517
25.3.2012 22:59:36   
Anoniman
Ne volim što pušim, iskreno, zavidim nepušačima što ne puše. Ma ima milion sitnih razloga.

Direktna veza do poruke: 518
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 23:02:42   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 519
25.3.2012 23:12:26   
madre
tash, kod mene je slicna stvar... primetim da mi pusenje remeti dnevne aktivnosti, da ne mogu da udjem u kafic u kojem se ne pusi, ne volim sto pusim ispod aspiratora da ne bi smetalo bogiju u drugoj sobi, takodje ne volim da otvaram prozor ako je hladno, da njemu ne bi bilo hladno... ma svasta nesto! i resim je oda ostavim cigare... nisam pusila 4 dana i propusim. zasto? zato sto ima dosta momenata u toku dana koji su dosadni bez cigarete! glupo zvuci ali tako je...
kad bogi spava popodne, sta drugo da radim kad sredim sve sto imam, nego da skuvam kafu i zapalim cigaretuuser posted image kad ga uspavam uvece, opet cigareta... kad odem kod najbolje drugarice na kafu prosto ne mogu taj susret da zamilslim bez cigarete... preuvelicavam, da bi me razumela sta ti pricam...
u trudnoci nisam pusila, jer sam bila u bolnici na odrzavanju, da nije bilo tako ko zna da li bi prestajalauser posted image smanjila jesam na svega par dnevno, ali nisam prestala dok nije moralo! i tako... ja svoju jutarnju kafu i dalje pijem u kuhinji stojeci i pusim ispod aspiratora... sta cu kad volemuser posted image
evo sad je lepo vreme, pa cu to raditi malo kulturnije na terasiuser posted image

< Poruku je uredio madre -- 25.3.2012 23:13:30 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 520
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 23:17:53   
Brisani korisnik

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 521
25.3.2012 23:23:16   
indy_25
Joj madre suti ne pricaj vise o tim momentima :)))) pronalazim se u tvom postu pa mi je tesko. Uzasno je tesko ostaviti cigare bar za mene ja jos uvijek imam krizu kad joj osjetim dim kad neko je pusi ili kad vidim da je neko sa ona dva prsta priblizava usnama odma se jezim jer rado bi i ja. Al nema tih para da bi pokvarila sad sve ovo do sada.

Tash nema veze kad ti budes spremna na to ostvarices. Ja sam 100 puta prije ostavljala i nikad mi nije uspjevalo sve do zadnji put.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 522
25.3.2012 23:23:50   
Anoniman
Ali sasvim je ok popiti kafu bez cigare. Probala sam, i nije problem.
Nije problem ni za kompom sedeti bez cigare.
Ja sam samo jako umorna kada ne pušim, jer ne stajem. Dan bez cigare traje bar dva sata duže, i još imam viška vremena (gledajući obaveze)... sve stižem, i još imam vremena. Cigare su krive što neke stvari inače ne stižem.

Direktna veza do poruke: 523
25.3.2012 23:25:00   
Anoniman
Koliko dugo ne pušiš Indy?

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 524
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 23:25:48   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here