Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 6.4.2012 18:56:36
|
|
|
|
Daca88
|
Rodjen sa 3050 gr i 47 cm Otpusten sa 2780 gr. 1m-4600 gr,55 cm 2m-6500 gr,59 cm 3m-7300 gr,61 cm 4m-8250 gr,64 cm 5m-9600 gr,67 cm 6m-10.100 gr,71 cm 7m-10.500 gr,73 cm 8m-10.800 gr,74 cm 9m-11.100 gr,76 cm 12m-11.900 gr,80 cm 18m-12.600 gr,87 cm 21m-14.000 gr,90 cm ...i tako je moja Miselin beba otisla u manekene:)
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 14:54:10
|
|
|
|
bea83
|
Viktor je rodjen sa 3250g i 49cm,izašao iz porodilišta sa 3000g I mesec - 4700g,54,5cm II mesec -6250g,60cm
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 15:26:47
|
|
|
|
vonavoj
|
bea,veliki decko!! svaka cast!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 16:31:35
|
|
|
|
peca
|
Bea, svaka cas_t Koliki ce da bude sa 6 meseci ? Lepo ti rekose onomad "glavonja" Ljubi mi Viktora ....a ja cu tebe... Mi u duzinu nismo dobili, mada ja u to ne verujem, u porodilistu mere krojackim metrom iz ruke, a u d.z. u onoj cantri, pitanje koliko je to tacno
< Poruku je uredio peca -- 8.4.2012 16:32:57 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 21:29:32
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Bogami ovde sve neki rupni momci ima da mi zaklone Krunu skroz ali i ona se bori u petak se merila sa tacno 1,5 mesec i ima 4,400gr i 53cm duzine Ito je nesto ipak ce biti zgodna na mamu
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 21:32:38
|
|
|
|
vonavoj
|
sesilija,to je super...muski su nam napredniji,a devojcicu su nam manekenke!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 8.4.2012 21:36:50
|
|
|
|
cockic
|
bea za deckonju jer ste primali vakcinu ili samo sistemacki ?
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 20:09:33
|
|
|
|
bea83
|
Hvala Viki se možda nije stigao da se rodi kao slonče ali na dobrom je putu da postane Cockić,primili smo onu prvu bocu u nogu a 27.04. primamo drugu onu na p... Pojma nemam kako se zovu niti za šta su te vakcine A merimo se kući redovno, svake nedelje na kuhinjskoj vagi
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 21:28:11
|
|
|
|
PoisonEve
|
Bea, bravo
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 21:51:25
|
|
|
|
maslackic
|
zasto je velika razlika u kilazi kod dojenih beba i kod onih na dohrani? moja mi izgleda jako mrsavo(kada lezi na ledjima stomace joj nije ispupceno,vec blago na unutra,kada je gladna), a pricaju mi da od neke tamo zene dete kao bumbar a na dohrani. samo je zagledam, ona je vesela, nemirna, vrtiguz pravi..lepo spava..a opet brinem.. na rodjenju : 53 cm. 3300 gr na odpustu : 31250 gr I mesec:55 cm, 4000gr II mesec: 69cm 4650 gr dr kaze da je to ok, pa valjda nas ne bi pustila mesec i po dana da teramo po starom (do sledece kontrole) da nije ok...
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:05:06
|
|
|
|
Lilla
|
maslackic, ne brini, vidis da ti je jurnula u visinu
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:08:02
|
|
|
|
maslackic
|
ma drugi mesec 59 cm...malo sam se zeznula.. ahh,sa da sam skroz blesavo odkucala post..ali razumete poentu.. samo i recite ,kakvi su stomaci vasim bebama kada leze na ledjima?
< Poruku je uredio maslackic -- 9.4.2012 22:10:06 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:16:47
|
|
|
|
cockic
|
maslackic nemoj da brines rekoh ja da moj je mali dobijao i po 450-500gr. i dr rece ok.i bila je u pravu.samo sam ja na svoju ruku njemu ubacila kasice pirincane sa nekih 4 meseca.i nisam pogresila razmisli i ti ja cu maloj tako opet kao i njemu a sad on ima oko 13kg i preko 90 visinu nismo dugo bili na tom merenju od 16 meseca a on ce sad dve godine.i on je dojen i deluje vizljasto. ne brini sve je to ok
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:17:20
|
|
|
|
peca
|
maslackic u kom smislu kakvi ? sem sto je lep, sa prelepim pupkom
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:22:43
|
|
|
|
maslackic
|
pa ravan skroz..ili malo uvucen,kao da je mrsava..sta znam, kada se najede, bas joj bude stomacic ispupcen...
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:22:55
|
|
|
|
cockic
|
mislis da li je ispupcen ma naravno da nije kao sto nije ni nama kad legnemo na ledja
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:25:13
|
|
|
|
peca
|
Kako kome cockic Nije ni Jovani ispupcen, mozda je malko uvucen, ona "nema stomacic" nije se dovoljno uprasila ali nekako ide u sirinu, u stranu malko, ne znam kako bi to objasnila, predpostavljam da je kod svih beba tako
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:27:11
|
|
|
|
Lilla
|
I mi imamo ravan stomak, tacnije on ga ima a kod mame ljulja li ljulja I ja sam u par navrata zagledala stomak i komentarisala kako kod njega nije kao kod drugih beba, jer bebe koje sam vidjala obicavaju imati bas bucmast stomak. On ga nema, a normalne je tezine na svakoj kontroli, makar po njima u savjetovalistu. Nemoj se previse opterecivati detaljima (kao sto sam ja do skoro, sad sam mnogo smirenija), ako ti kazu da je sve ok, vjeruj im
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:30:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: maslackic samo i recite ,kakvi su stomaci vasim bebama kada leze na ledjima? Razvučen u stranu kao da se razlije ali tako je bilo dok je bio manji, sada nije (ili ja nisam primetila, hm..).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:37:20
|
|
|
|
maslackic
|
Joj zene , hvala vam razvucen je i njen, analiziram joj stomak vec nedelju dana..pa mi nekako cudno...Boze sta sve mozak moze da istripuje..mogli bi romani da se pisu...jedva cekam 26.4 da se merimo..mada vec vidim da je otisal u visinu bas,..
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:41:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam danima kukala kako mi se dete prehladilo jer non stop kašljuca dok nisam provalila da folira, čuo je nekoga kako kašlje i stalno je imitirao i sad čim se neko nakašlje odmah i on počne to da radi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.4.2012 22:53:46
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: maslackic zasto je velika razlika u kilazi kod dojenih beba i kod onih na dohrani? a ja sam, recimo, primetila kako su dojene bebe buckastije od onih na dohrani. mada, ima izuzetaka cak i ovde na rr, primecujem isto to a mislim da je objasnjenje za to sto se bebe manje vise doje na zahtev, kad god zaplacu dobiju siku, kad se probude u toku noci dobiju siku, kad su zedne dobiju siku
< Poruku je uredio madre -- 9.4.2012 22:55:29 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.4.2012 7:00:32
|
|
|
|
bea83
|
Maslackic,Viktoru stomak ode sa strane kad je na ledjima Što se razlike u dobijanju u kilaži tiče, mislim da je to individualno.Mi smo mesec i 10tak dana bili samo na mom mleku(ali iz flašice) pa smo dobili poprilično, i mali od moje zaove je isključivo dojena beba pa je dobijao prva tri meseca izmedju 1500-1800g svaki mesec.Kao i mi odrasli tako ni sve bebe nisu iste,ako ti je ona vesela,ne sekiraj se
< Poruku je uredio bea83 -- 10.4.2012 7:04:21 >
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.4.2012 13:59:05
|
|
|
|
cockic
|
evo i nas sa kontrole rodjene sa 3300 izasla sa 3130 52cm 1 mesec 4530 2 mesec 5140 a sad smo dugi 60 cm samo se dojimo.identicno kao i moj mali isto je tako dobio vise samo prvi mesec a posle sve manje. rece dr vidis kako je sva skladna tako da maslackic samo se opusti ja cu i njoj krenuti od 4 meseca ove instant kasice tako sam i sa malim moj mali sad sa jos malo pa dve god ima oko 13 kg i preko 90cm imao je 89sa 16 meseci sigurno je porastao. tako da dojene bebe nema sanse da budu krupne kad porastu,barem je tako u mom okruzenju. tvigi bebe pre propuze,prohodaju....tako da maslackic sve je to super
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.4.2012 14:11:50
|
|
|
|
Sesilija 83
|
bravo za srazmerno dobijanje na tezini,
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?