Yula
|
Pazi, mi smo u Francuskoj i njihove bebe su u proseku dosta sitnije od nase. Sta mi kazu, pa kazu da je super beba Odlicno napreduje i nije debela s obzirom da ima odlicnu visinu, mozda ima koji gram viska, ali se to na njemu uopste ne vidi. Sa motorikom je isto bio veoma napredan, evo malo fali da prohoda, vec se pusta po malo sam i pravi po neki korak, vodimo ga za jednu rucicu i on potrckava. Svi se cude kako je krupan, na igralistu kada mu pridju deca od 2 gdoine, sitnija su od njega. Ali doktori mi kazu da je sve ok, on je rodjen bas veliki, bio je najveca rodjena beba u toj klinici ikada, a nije imao dijabetes niti ista slicno, cak nikada nije imao ni jednu "krofnu" na telu, bas je skladna beka. Ne sekiraj se nista. Ako se fino,zdravo hrani, ne vidim problem. Da, meni su doktori rekli da je veoma vazno da na dijagramu kilaza prati visinu, ako je to skladno, onda nema nikakvih problema. Meni je cak francuska doktorica rekla ( a one su po tom pitanju malo davezi ) da ne obracam paznju na drugu decu tog uzrasta, da je moja mnogo veca od njihove i da prema tome mora vise i da jede. Videcu veceras da postavim sliku mog manekena i videces da nije ni malo buca. Jel' tvoja beba jso sisa ili je na ad mleku? Meni je Lazar fenomenalno napredovao na mom mleku, cak je bio i bucmastiji tada, to primecujem kada sada gledam slike. I na ovom specijalnom je bio super, a sada smo presli na obicno adaptirano i videcemo kako ce tu ici, za sada se cini ok. Da nije bilo alergije verovatno bih ga dojila do prve godine, mada kakao vreme vise prolazi, formula bi deluje sve bezbedbije za dete.