Anoniman
|
nikako da se javim! jesam li vam pricala da cele nedelje jedva cekam petak, a onda u subotu ujutru proklinjem vikend i jedva cekam ponedeljak? u petak je beka videla da tata jede bananu, pa je plakala, morao je ostavi i da je odnese da se igraju, ne bi li zaboravila. u subotu ujutru smo bili u setnji, videla je da ponovo da jedemo bananu i kukala. dala sam joj malo, nije joj nista bilo. od ponedeljka smo uvodili brokoli. u ponedeljak je imala par tackica..nastavila sam. juce dobila tackice ujutru i pre bilo kakvog jela. danas smo definitivno uveli brokoli! jela ga je danas dva puta u toku dana, sa pirincem. sto rece tash tackica tu, tackica tamo.. pa onda neko crvenilo, pecat kog sad vidis sad ne vidis i taaaako ekcem na bradi se pogorsava kako balavi kao sasava ovih dana. da se razumemo, on je i bio tu, ali nije bio crven. od balavljenja je samo crven. zagledala sam je malo... cini mi se da joj je malo hrapava kozica na obrazu, mozda i tu izadje jedan mali. sinoc smo zvali dr... dogovorili smo sledeci pric pre Vaskrsa. radujem se, bar cu znati sta smem da jedem. juce sam kukala mami da nemam pojma sta da jedem jer mi se nista ne jede vise.. i sinoc dolazi tata kod nas sa dve pune torbe. naspremala mama za 3 dana hrane.. palacinke, 4 pogace, valjuske za rucak, ja samo sos da spremim, narendala i svakovala u kese za zamrzivac tikvu za pitu...zivele mame! inace, dr je optimistican. opet je ponovio da je ona imala samo po 1+ i da je moguce da je nesto od toga vec proslo. ma i ako nije,s ta da radim... meni je samo bitno u ovom trenutku da znam sta smemo da jedemo. spremicu poveci spisak pitanja i dok mi ne odgovori na sva necu da izadjem iz ordinacije. tash, citam sada za markov laringitis gde bas sad da se razboli kada ste u tolikim radovima. kako je marko? sta bi sa piletinom, jel obustavljena do daljnjeg? videla sam stikere za zid, super suuuuuuu!! imamo i mi neke iznad kreveca, mada K ne boravi u krevecu nikada pa ih retko gleda...ala cete da uzivate kada bude gotovoooo spremala sam veceras bakinu bundevaru za koju si psotavila recept. samo sam ja spremala sa tikvicama. stavila sam prasak za pecivo i cimet.. sutra cu je probati, jos je u rerni. yula, kako bre nikako da lakiju prodje osip? nemoj da se bedacis molim te, mozda uopste nije od hrane! moze li da bude od neceg drugog? sta si mu mazala na to? bas se sokirah kada sam procitala za dve banane. ja mislim da je kseniji izasao onaj osip jer joj je mozda bilo previse (pojela je 2/3 povece banane), ako je uopste od banane bilo.. danas sam joj u palentu stavila jedno parce, cisto da joj poboljsam ukus, aromu.. pocopala je sve! neverovatno kako se deci dopada banana. meni bi bas bilo zao da ne moze da je jede, to je jedino sto joj se bas dopada. krusku nekada hoce nekada nece.. a jabuku nikada. tu je na mene, ja jabuke ne volim uopste. pored mene bi mogle sve da istunu, ja se ne bih nikada setila da pojedem jabuku. sad pijem vodu od kuvanja kompota, a voce bacim. resila sam da kseniji dajem bananu povremeno, ali ne u velikoj kolicini. sutra sam resila da joj dam bundevu. ali samo cu joj malkice dati, kao kada sam uvodila. mazem joj hloramfenikol na ekcem na bradi. dr kaze da se posle 3 dana vec moze zagaditi bakterijama. misli da se to i desilo jer je juce bio bas crven. zub je probio, ostar je jako, ali nikako da izraste.. jedva cekam da je vidim sa zubicima. inace, ja sam sinoc pukla i izbrisala nalog na fb. tako da znate..
|