|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiliste: gradska bolnica Zvezdara
29.3.2012 16:34:00   
pandina
IZVORNA PORUKA: nela79

IZVORNA PORUKA: Ivence

http://www.kbczvezdara.org/?cat=4

treca slika, prvi doktor, tj, jedino musko tu :))

Kad smo kod slika ...jel zna neko ko je dr na prvoj slici(visoki, celavi), drugi u gornjem redu? Mislim da me on porodio drugi put :) I mene cudi sto to ne pise na otpusnoj listi.
Prvi put me porodio Bojovic. Bio Uskrs, oni svi veseli :) Ma uzivancija :))))

Mislim da je to dr Kusljevic ili tako nesto.
Dok sam cekala na svoj red u ambulanti doktori su cesto prolazili i sve sam ih redom legitimisala (pregledala sve plocice) user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1076
29.3.2012 16:36:07   
pandina
Ja sve vise verujem da necu traziti od mog doktora da me porodi, odnosno da dodje specijalno zbog mene ako vec ne bude tu. Shvatila sam da su svi doktori manje-vise odlicni. Pa koga mi Bog da :) Optimista sam!!!!!!!!!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1077
29.3.2012 16:43:57   
maslackic
Ima dva Bojovica:) a imas i zenske dr ove koji su super.. Obradovic, pa sa trece slike prva dr do Bojovica...pa nacelnica Aleksandra Mladenovic, eto, izbegni samo Branislavu Jankovic user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu anchy83)
Direktna veza do poruke: 1078
29.3.2012 16:48:29   
marijana22
A kakva je dr. Milica Kostic???
(Vidim da znate ceo kolegijum)

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 1079
29.3.2012 16:51:01   
pandina
IZVORNA PORUKA: maslackic

eto, izbegni samo Branislavu Jankovic user posted image

Kuku!  Koja je ta na sliciuser posted image ?

Direktna veza do poruke: 1080
29.3.2012 17:29:36   
j o e
ja sam bila na 4 pregleda u gradskoj do sada, kod 4 razlicita doktora, pa ajd da podelim utiske.

mitrovic mi je bio mica, jako ljubazan i vedar, mislim da mi se cak nasmesio kad sam usla u ordinaciju. razmisljam da mi on vodi trudnocu. zaric i kusljevic strucni ali nisu bas nesto pricljivi, deluju pomalo strogo (nisam se usudila da ih zapitkujem nista, pricala sam samo kad me pitaju nesto user posted image ). vesna stojanovic je isto super, ne umem da je identifikujem na slici, ona je onako srednjih godina. kod nje sam bila hitno zbog nekog problema (za koji se ispostavilo da nije problem srecom) i jako mi je lepo objasnila o cemu se radi i pokazala mi na uz sve da vidim da je sve u redu. mogla je samo da mi kaze da je sve u redu i da me otkaci, ali bila je jako ljubazna i strpljiva. ivana bojovica sam vidjala na hodniku vise puta, svaki put je jurio da nesto zavrsi nekoj pacijentkinji. i on je fin i ljubazan i opusten, a deluje da se stvarno zalaze oko svojih pacijentkinja.

ja idem u zvezdaru samo zbog lekara. misovic mi je najblizi i deluje stvarno svestski, ali mi zvezdara deluje daleko prijemcivije zbog ljudskog faktora.

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1081
29.3.2012 17:33:43   
Anoniman
joe upravo tako, ljudski faktor, mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic, i sta da kazem, prezdovoljna sam :) i jos kad uopredim sa Visegradskom, wow ovo je bilo fenomenalno

(odgovor članu j o e)
  Direktna veza do poruke: 1082
29.3.2012 21:41:48   
Ivence
E ta doktorka Stojanovic je mene spasla tamo, ona videla zena da sam bleda, i trazila hitnu analizu krvi, i ispostavilo se da sam jaaako malokrvna, i dobila sam transfuziju... I dr Obradovic je super, i Mitrovic, i svi su super.. ali je meni Bojovic ekstra... ali eto, on me porodio, pa mi nekako naajjjj... user posted image ali svi su jako ljubazni, ja sam bas prijatno bila iznenadjena :))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1083
29.3.2012 21:46:22   
Ivence
IZVORNA PORUKA: anchy83

Ivence, ti si bas lepo prosla user posted image Ma jedva cekam, svi doktori mladi, zgodni, ljubazni (Mitrovic, Bojovis, sad i neki treci). Uzivancija!user posted image

Hihi, nisam ja bas lepo prosla... porodjaj mi uzas bio, uzas, ali srecom, bili dobri ljudi, pa se sve lepo zavrsilo, pa o losem i ne pricam, i ne pamtim :)))

(odgovor članu anchy83)
Direktna veza do poruke: 1084
29.3.2012 21:48:38   
Ivence
IZVORNA PORUKA: PoisonEve

Jeste debela ali mislim da nije crnauser posted image Vise nekako satirana ili proseda, srednje dugu kosu ima.
A secam se na odelenju je bila jedna groooozna sestra, mada ja koja sam inace nercik, toliko sam bila happy, da sam je opusteno iskuliralauser posted image

Mene poradjala glavna babica, ona je divna, ali ona je tu samo prepodne... nije bilo groznih sestara kada sam ja bila, bila jedna pedijatriska neuroticarka, ali srecom, nisam je mnogo vidjala :))

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1085
30.3.2012 9:14:07   
j o e

IZVORNA PORUKA: Zenetina

mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic

uh kad mi meni tako zapalo... san snova :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1086
30.3.2012 9:44:04   
maslackic

IZVORNA PORUKA: pandina

IZVORNA PORUKA: maslackic

eto, izbegni samo Branislavu Jankovic user posted image

Kuku!  Koja je ta na sliciuser posted image ?

hahahuser posted image

nisam je nasla na slikama..ali nosi cvike koje idu u spic...ko macece, i obicno joj je boja rama naocara istakao i carape user posted image

mozda nije losa, ali meni se ne dja...kada me je primila u ambulanti jednom nije mi se svidela, radi ofrlje, samo da odradi...nije znala na uz nista da mi kaze i samo na latinskom pricala..user posted image

mislim, latinski i ja znam onoliko koliko sam na RR naucila user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1087
30.3.2012 11:01:50   
nela79

IZVORNA PORUKA: pandina

Ja sve vise verujem da necu traziti od mog doktora da me porodi, odnosno da dodje specijalno zbog mene ako vec ne bude tu. Shvatila sam da su svi doktori manje-vise odlicni. Pa koga mi Bog da :) Optimista sam!!!!!!!!!

Ma nemas potrebe za tim sigurno. Moj dr je sam rekao, daj tih 40 000 ili koliko vec hiljada svom djetetu a ne meni tj . bolnici. Babice su uz tebe , samo ih slusaj i ne brigaj user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1088
30.3.2012 17:55:42   
Goca0
user posted image da nije on,Milan Brakus,on meni vodi trudnocu i poradjace me user posted image

Direktna veza do poruke: 1089
30.3.2012 17:57:03   
Goca0
Maslackic ovo tebe pitam,vidim da ne znas koji te je dr.poradjao user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 1090
30.3.2012 18:36:55   
nela79
Ma ne znam ni ja Goco ko me drugi put poradjaouser posted image Sta cu kad nemaju one kartice u sali za porodjaje, a meni nije palo na pamet da ih legitimisem user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1091
30.3.2012 18:44:12   
PoisonEve
Maslackic, nema ova cvike, ali ima neke crne tacke po licu. Ma sva je...user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1092
30.3.2012 19:05:39   
Anoniman
PE to je onda babica Violeta :)))

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 1093
31.3.2012 11:10:07   
pandina
IZVORNA PORUKA: j o e

IZVORNA PORUKA: Zenetina

mene je primila u porodiliste Vesna Stojanovic a porodio me je Mitrovic

uh kad mi meni tako zapalo... san snova :)

Hocu i ja, hocu i ja, hocu i ja......user posted image

Ako bude ta sto slaze carape sa cvikama user posted image

(odgovor članu j o e)
Direktna veza do poruke: 1094
31.3.2012 11:11:55   
pandina
Nela, drago mi je bas da i ti tako mislis. Ja cu najverovatnije tako i da uradim. 

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1095
1.4.2012 15:08:09   
maslackic

IZVORNA PORUKA: Goca0

user posted image da nije on,Milan Brakus,on meni vodi trudnocu i poradjace me user posted image

nije ni oon...mladjii jee... Brakus mi je ekspertski uz, i rekao da cekam devojcicu...i obecao da ce doci da mi okreci sobu ako je pogresio user posted image meni se on dja...user posted image

(odgovor članu Goca0)
Direktna veza do poruke: 1096
1.4.2012 22:00:45   
Goca0
user posted image

Direktna veza do poruke: 1097
2.4.2012 0:33:21   
Doogie
Ko je taj misteriozni mladjani dr? user posted image

< Poruku je uredio Doogie -- 2.4.2012 0:35:56 >

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1098
2.4.2012 8:36:47   
Anhelito
Kad bolje razmislim ima jos dva doktora mlada, sto dolazimo do zakljucja da nena jedan, ni dva vec TRI mlada doktora!!! user posted image
Jedan me je pregledao u toku trudnoce jednom prilikom a drugi koga ovde niste navele je doktor koji me je usivao na porodjaju, ali ni jednom ne znam ime.

(odgovor članu Doogie)
Direktna veza do poruke: 1099
2.4.2012 14:12:26   
j o e
jesu bar dobri? realno ako su dobri ne moramo ni da znamo kako se zovu :)

(odgovor članu Anhelito)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here