Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.3.2012 23:15:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Kuku, napravila sam pometnju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.3.2012 23:31:42
|
|
|
|
Anoniman
|
jeste razmisljali o nekom chat-u, kao na fb? super su poruke, ali ako mi nije hitno, a ako jeste razvuce se na 3 dana..
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2012 8:26:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kuku, napravila sam pometnju Ana, kako si došla do onog linka za Tashine albume? Sa njenog profila ne može, piše da nema albume. Pitam kako bih mogla bolje da objasnim programerima.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.3.2012 11:01:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Alexx, kada uđem u moju ringeraju, dole u dnu stoje moji komentari na neke fotke u albumima korisnika i između ostalog stoji i komentar na Tashinu sliku. Kada kliknem na komentar uđem u album, a kada kliknem na album ispod Tashinog nick-a onda se vidi da ona nema albume.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.3.2012 8:38:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
Tash, prijavila sam problem, javljam kad nešto saznam. BlackBetty, o chatu je bilo reči, ali tada je odlučeno da chata neće biti, bar ne za sada.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.3.2012 8:47:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Alex. Ja sam već mislila da sam luda.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.3.2012 12:21:39
|
|
|
|
Anoniman
|
e, steta ...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2012 8:28:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
Problem sa albumima je rešen Javite ako nešto nisu uradili kako treba.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2012 22:26:29
|
|
|
|
Snelle
|
Ne znam kakva je situacija kod drugih koji koriste Mozillu, ali u prozoru za postove nemam ikonicu za ubacivanje linka. Štaviše nemam nijednu ikonicu Evo kako to izgleda:
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2012 22:28:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Snele ja je vidim na tvojoj slici, među ikonicama dole levo piše Link
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.4.2012 22:29:55 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 5.4.2012 22:30:41
|
|
|
|
dunja RR
|
I kod mene je sada tako, isto koristim Mozillu.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 1:26:10
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ne znam kakva je situacija kod drugih koji koriste Mozillu, ali u prozoru za postove nemam ikonicu za ubacivanje linka. Štaviše nemam nijednu ikonicu Evo kako to izgleda: I meni je tako uvek kad koristim Mozillu, jos odkad sam na forumu.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 2:20:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Počeću da mislim da mi se priviđa Pa ja vidim sve ikonice, i za link a i ostale i verovatno ne kapiram šta je Snelle pitala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 2:29:02
|
|
|
|
liliana
|
O ovome što pišetu Snele, Vuka i Dunja sam ja pisala pre ko zna koliko vremena. Rečeno mi je da je MOzzila nešto menjala , pa da je zbog toga tako. Ali, ja ne koristim MOzzilu, več Googl i Operu. I i dalje mi je tako.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 3:22:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Aj nek' mi neko odgovori, molim vas. Sve ikonice su tu, samo su sada kao buttoni. Ništa ne fali, zar ne?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 8:28:12
|
|
|
|
Snelle
|
Dunja, ranije nije bilo tako, barem ne kod mene, već sam sve ikonice najnormalnije imala. Doduše ja dugo nisam bila na RR, i sada vidim da je drugačije. Vidiš ikonicu za link? Ja ga ne vidim P.S. Jakoooo mi se svidja tvoj potpis! To treba da pročitaju oni koji se naljute kada im kažem istinu
< Poruku je uredio Snelle -- 6.4.2012 8:29:45 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 8:31:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Da ponovimo Korisnici koji idu na RR preko IE i Chrome-a, a verovatno i preko Opere, odavno imaju samo te dugmiće, bez ikonica. Korisnici koji idu na RR preko Mozille, su do verzije 10 imali ikonice, od verzije 10 imaju dugmiće. Sve je isto kao što je i bilo, samo što umesto ikonica imate dugmiće. Nije do RR.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 8:35:02
|
|
|
|
Snelle
|
Kapisko Alexx! Dakle, samo Explorer ima to ekslukzivno pravo da ima ikonice
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 8:43:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, ovde je link. Sve isto kao pre, samo je dugmence drukčije
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 6.4.2012 8:54:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Za ranije verzije IE ne znam, ali u IE 9 nema ikonica. IZVORNA PORUKA: Snelle Kapisko Alexx! Dakle, samo Explorer ima to ekslukzivno pravo da ima ikonice
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.4.2012 17:04:02
|
|
|
|
bulka
|
IZVORNA PORUKA: bulka Ne znam bas da li je za ovu temu, ali da ostane zabelezeno... 25.000 registrovanih članova 7.VIII 2011. 19:12 30.001 registrovan član 12.IV 2012. 16:58 ZA RINGERAJU!!!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2012 13:44:44
|
|
|
|
minavb
|
Drugari, udjem u temu dijeta u trudnoci,i jos ne znam koju, i vidim obrisanog korisnika i nije moguce odgovoriti na temu. Jel to namerno ili je neka greska u pitanju?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2012 13:53:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Odgovori na moj post u toj temi i sve je ok, mislim da ne može da se odgovori samo na post obrisanog korisnika, na sve druge možeš
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2012 15:08:24
|
|
|
|
Lu
|
Jel neko probao slikomat danas?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 16.4.2012 15:10:48
|
|
|
|
indy_25
|
Ja upravo pokusavam ali nesto mi nece.
|
|
|
Anketa
PrevaraDa li bi ste oprostile partneru prevaru ?ne (
63%)
da (
10%)
mozda (
13%)
zavisi (
15%)
Ukupan broj glasova: 380Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!