jelena038
|
pretpostavljam da je u vecini slucajeva ovo ovako, jer zene sve same tegle i tih 9 meseci nekad stvarno nije tao divno kako izgleda. ali evo, na primer, ja imam drugu situaciju u kojoj moj muz ima potpuno pravo da kaze "ne zelim vise dece" jesam ja devet meseci lezala i bilo mi je lose sto nista ne mogu, ali je on za sve to vreme zavrsavao sve sto ja nisam mogla, ja sam samo ponekad nesto imala da skuvam, i to ako me ne mrzi, jer tad nije bilo vise nikog u kuci ko bi pored nas, zbog tog naseg hira, ostao uskracen za domaci rucak - ynaci, hranimo se evropski danas, muz kupi burek i mirna bosna. onda, sledecih dve godine, svaku noc je on ustajao i, cak iako sam ga ja dojila, prinosio mi bebu, drzao da podrigne, presvlacio, nosao, sve to u prvo vreme, a posle godinu, kad je umesto dojenja nocu pio caj (zvali smo ga cajkovski zbog toga), mm je ustajao, sipao, dodavao i sve ostalo, iako je on sve vreme radio, a ja tek nakonn godinu i po dana pocela da radim onaj moj smesan radijski posao od kog bi se samo debil umorio. isto tako, postujem i njegovu zelju da imamo jos dece, iako je moja i veca od njegove, ali nije uvek bilo tako, jer znam da je moje, bukvalno, samo da gga rodim! i ako bih sad zatrudnela, bilo bi mi jos lakse, jer bi mi i sin bio od pomoci, ja to prosto znam, ljubav prema bebama je definitivno nasledio od tate, i u vrticu je uvek bebe vukao za sobom i dan danas trazi da uzme bebu u ruke, jednostavno, nisu svi muskarci drveni i bezosecajni i ne treba im bas uvek govoriti da je to iskljucivo zenska stvar, jer nije.