REBEKA ZEKA
|
cao zene ! evo ija da se ukljucum ... moj je slucaj specifican . oduvek sam volela decu , cak sam u jednom periodu svog zivota htela da budem vaspitacica u vrticu . prvo dete - ceru sam rodila sa 22 g, u 24. dobili smo i sina , sa 26 se zaposlila imala 48 kg i ceo svet je bi moj,spremna da uzivam sa muzem, deca rastu , mi mladi ,imas decaka ,imas devojcicu sta ce ti vise dece.. ali zivot je surov ... u februaru 2006 ispred porodicne kuce , deda i baba ostave mog sincica ispred kapije , on krene da pretrci ulicu i nastrada, tada je imao 3 ipo godine srusio mi se svet , u momentu je nestao moj zivot,iselili smo se iz te kuce, postali podstanari, jadni... po prirodi sam borac , ai mora se ziveti zbog cere 2007 sam u 29.oj dobila drugu ceru, spasila nas je ,izvukla iz mraka, napravili smo novu kucu i pokusali da zivimo novi zivot oko dece sam brinula sama jer je suprug radio tri posla da bi ponovo sagradili dom sada sam ponovo trudna , imama 34 godine . koliko sam bila ljuta na boga sto mi je uzeo malenog sina , toliko sam bila zahvalna sto se to desilo dok jos mogu da radjam,da iz pepela stvorim novi zivot kafici , garderoba , utegnuta guza, nemaju vrednost kao ti anjeli. zivot je dug, bice vremena i za posao i za sve mozda je moja prica malo teska, ali to je zivot, niko ne zna sta ga ceka sutra deca su blagoslov sada sam veoma umorna od svega, ali ne posustajem izdrzacu do kraja ,donecu jos jednog andjela na svet ako bog da ko ne dotakne dno , ne zna kako je lepo na povrsini pretpostavljam da devojke do 25 nisu ni svesne sta znaci biti majka, i ja sam rano rodila i proletela kroz to, sto je zena starija sve je svesnija koliki je dar moci stviriti novi zivot izvinite ako sam vas udavila, ali sam morala da se ukljucim
|