|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
5.2.2012 15:45:01   
degu
I ja sam ga Maco tako pila godinu i po dana user posted image
A sad ću ovdako, za svaki slučaj.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1101
5.2.2012 16:41:10   
plačljiva
O Bože,a ja sam ga pila od prvog dana ciklusa i čudila sam se što mi je user posted image  oskudna...Nisam znala da zaustavlja krvarenje user posted image  

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1102
5.2.2012 18:54:03   
maca821
Meni nije bila oskudna, bila je normalna, ali za svaki slučaj sačekaću da prođe.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1103
6.2.2012 10:11:45   
mine
Sad ste me zbunile skroz..user posted image , ah taj virakuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1104
7.2.2012 12:32:53   
zvoncica79
user posted image user posted image user posted image user posted image za VIRAK-toplo ga svima preporucujem i ovde i u svojoj okolini!
Ja sam ga pila po jednu solju ujutru svaki dan i u vreme user posted image sto takodje preporucujemuser posted image

(odgovor članu mine)
Direktna veza do poruke: 1105
7.2.2012 17:23:10   
degu
Zvončice user posted image
Mine i mi smo ostale zbunjene user posted image sve smo ga pile od početka ciklusa, ali smo došle do podatka da se koristi i za zaustavljanje krvarenja, pa je možda onda ipak bolje sačekati da prođe user posted image

(odgovor članu zvoncica79)
Direktna veza do poruke: 1106
7.2.2012 18:28:57   
Suncicabg
I ja sam ga pila i pijem ceo ciklus user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1107
7.2.2012 20:48:00   
plačljiva
Ovo je drugi mesec kako pijem virak,ali ga neću piti sigurno kada mi dođe user posted image ...Ma više mi je drage moje muka od svega,verujte mi...Hoću na VTO i da završim sa tom pričom...Šta sve nisam pila i pokušavala i ništa,dosadila sam i sama sebi...user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1108
8.2.2012 10:36:10   
zvoncica79
Ne znam Degu, i ja sam ga pila u ciklusu...user posted image jer sam procitala na nekim stranicama i forumima da i tada moze da se pije...
Ma to je sigurno pametan caj koji zna koje krvarenje treba zaustavitiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1109
8.2.2012 12:07:29   
mine
Ja od prvog dana pa kud puklo da puklo...javicu ako ima nekih promena..user posted image
IZVORNA PORUKA: degu

Zvončice user posted image
Mine i mi smo ostale zbunjene user posted image sve smo ga pile od početka ciklusa, ali smo došle do podatka da se koristi i za zaustavljanje krvarenja, pa je možda onda ipak bolje sačekati da prođe user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1110
8.2.2012 14:47:02   
degu

IZVORNA PORUKA: zvoncica79

Ma to je sigurno pametan caj koji zna koje krvarenje treba zaustavitiuser posted image

Ma i ja mislim da je pametan user posted image

(odgovor članu zvoncica79)
Direktna veza do poruke: 1111
8.2.2012 21:28:05   
plačljiva
Ma ni virak nije pomogao u mom slučaju da ostvarim trudnoću...Došla je user posted image  ranije,verovatno zbog virka... Baš sam nesrećna i tužna,mislim da nikada i neću ostvariti svoj san...user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1112
9.2.2012 18:28:23   
maca821
Biće plačljiva sad ćeš ti na VTO i eto user posted image user posted image user posted image za sve postoji rešenje ne brini.

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

Direktna veza do poruke: 1113
10.2.2012 20:09:04   
Suncicabg
IZVORNA PORUKA: plačljiva

Ma ni virak nije pomogao u mom slučaju da ostvarim trudnoću...Došla je user posted image  ranije,verovatno zbog virka... Baš sam nesrećna i tužna,mislim da nikada i neću ostvariti svoj san...user posted image

Draga moja user posted image nema toga u ovoj prici, uvek se mora dalje i uvek mora pozitivno user posted image Veruj znam koliko je tesko, ali nas trud se mora jednom isplatiti user posted image

Direktna veza do poruke: 1114
5.3.2012 16:20:04   
MilicaTea
Ljudi,ja pijem Virak mozda dve nedelje,cula sam sve najbolje o njemu,MEDJUTIM imam neke kontra indikacije.Bole me jajnici,povecan sekret,tesko mokrim...Dali je to neka vrsta ciscenja?Dali to tako treba?:(user posted image

Direktna veza do poruke: 1115
5.3.2012 19:08:19   
Suncicabg
Ne mene nije tako delovao

(odgovor članu MilicaTea)
Direktna veza do poruke: 1116
7.3.2012 11:58:28   
Štetica
Jel se desavalo nekome da se od vrkute produzi ciklus? 99% ciklusa su mi bili na 27-28dana,a sada evo vec 33dan i nema ga na vidiku. Radila sam test pre 5 dana i bio je negativan. 16 dan sam bila na UZ,doktor mi rekao da nije bila O,od 17dana pijem caj. Unapred hvala.

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1117
8.3.2012 10:22:54   
Suncicabg
Stetice dobrodosla user posted image
Kod mene je Virak skratio ciklus

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1118
15.3.2012 12:24:34   
zmajče
Ja pijem virak u kombinaciji sa drugim čajevima od prvog dana ciklusa i meni je pomogao da stabilizujem ciklus.
Toplo ga preporučujem

Direktna veza do poruke: 1119
15.3.2012 14:18:31   
jbojana1980
i ja pijem virak već nekoliko meseci, nekad redovno svaki dan, nekad preskočim, ali mi ciklus nije regulisao tj nije skratio user posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1120
22.3.2012 12:10:21   
cvrcak84
Zna li neko da li virak smije da se pije sa antibioticima? Amoxycilin trenutno pijem, iza toga trebam da uzimam Clacid? user posted image

Imperare sibi maximum imperium est!

(odgovor članu jbojana1980)
Direktna veza do poruke: 1121
22.3.2012 18:17:31   
degu
Slobodno cvrcak. I sam virak ima antiseptičko dejstvo i dobar je preventivno protiv raznih bakterija, virak ne može da škodi user posted image

(odgovor članu cvrcak84)
Direktna veza do poruke: 1122
22.3.2012 23:14:40   
cvrcak84
hvala Degu.. user posted image to mi je drago, nekako mi fali virak, nisam ga pila par dana dok sam pila jos neke hormone, ali sad sa antibioticima cu da navalim user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1123
24.3.2012 21:51:21   
zmajče
zna li neko koliko ciklusa za redom se sme piti virak?

(odgovor članu cvrcak84)
Direktna veza do poruke: 1124
25.3.2012 14:01:16   
cvrcak84
Pa cure kazu 3mjeseca, pauza mjesec pa ponovo... I pije se i za vrijeme user posted image

(odgovor članu zmajče)
Direktna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here