|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Virak (vrkuta)
9.1.2012 19:17:59   
pandica
meni je bas super ova kombinacija virak i hajducka
bas mi se svidjauser posted image

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1051
11.1.2012 21:29:44   
pandica
od kako pijem virak i hajducku mnogo cesce idem na wc jel to ok?

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1052
12.1.2012 11:07:14   
Meisje
Prvi mesec ima bas mnogo simptoma,ja nisam preterano mnogo isla u wc mozda malo vise nego obicno,posle se to sve smiri...

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1053
12.1.2012 17:53:39   
maca821
Jel prvite vi pauzu sa virkom, kažu da se posle tri meseca pravi mesec dana pauze?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1054
12.1.2012 18:40:22   
pandica
ja pijem ovu kombinaciju pijem svaki dan, neznam da li se prave pauze.

ja idem malo cesce u wc. nemoze da skodiuser posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1055
12.1.2012 20:30:46   
Meisje
Da,da,ja evo pauziram posle 3 meseca pijenja...

(odgovor članu pandica)
Direktna veza do poruke: 1056
12.1.2012 23:05:18   
maca821
Onda sam na pravom putu...user posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1057
13.1.2012 11:45:11   
Meisje
Nama se potrefilo isto? Mogu ti reci bas mi fali virak...nekako prva dva meseca mi je super onda treci me malo smara i sad mi fali...user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 1058
13.1.2012 12:03:07   
MakiJ
Meni cim se zavrsi krecem sa mesavinom mojom koja je user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1059
13.1.2012 13:37:24   
suncokret12
Cao devojke!Ja sam nova ovde pa ne zamerite ako se dobro ne uklopim :)! Citala sam skoro sve na temu Viralk i na osnovu tih ,pozitivnih,komentara ,a i pozitivnih komentara meni bliskih zena pocela sam da ga pijem. Pijem ga vec mesec dana i sad mi user posted image kasni tri dana...radila sam test i negativan je!Zanima me da li je nekom odlozijo user posted image i da li mozda neko ima problema sa probavom? Veliki pozzz za sve!user posted image

(odgovor članu MakiJ)
Direktna veza do poruke: 1060
13.1.2012 13:45:44   
Meisje
Suncokret,dobro dosla! Ja nisam cula da je nekome odlozio ima samo onih na koje ne reaguje,u stvari ne skrati im ciklus...Kad si radila test,i jesu ti redovne menstruacije??
Problemi sa probavom su jedan od simptoma,ali valjda treba da se pije u manjim gutljajima i ne odmah posle ili pre obroka

(odgovor članu suncokret12)
Direktna veza do poruke: 1061
13.1.2012 14:03:00   
suncokret12
CaoMeisije!Hvala na brzom odgovoru!Nisam znla to za ispijanj,probacu tako pa mozda bude bojlje.Sto se meca tice...uglavnom su mi redovne,31dan zdnjh sest-setam meseci.ne secam se da mi je kasnila user posted image skoro!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1062
13.1.2012 14:32:39   
Meisje
Pa ne znam,ako ti je redovna onda ne bi trebalo ni da ti menja nesto. Ja sam pila 3 meseca(toliko je dozvoljeno u kontinuitetu) i nije mi promenio nista,dobijam na 26-28 dana ali mi je treci mesec izaslo dosta ugrusaka i imam mnogo vise plodne sluzi u vreme ovulacije..

Direktna veza do poruke: 1063
14.1.2012 10:45:32   
plačljiva
Pomagajte drage moje,od virka koji sam pila mesec dana dobila sam ranije 25 dc...Šta dalje,da li da nastavim sada za vreme user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1064
14.1.2012 11:02:28   
malenac76
slobodno nastavi piti user posted image  ne moze da skodi. ja sam pila do litru dnevno

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 1065
14.1.2012 11:06:29   
plačljiva
Ma mora da mi pomogne...user posted image

(odgovor članu malenac76)
Direktna veza do poruke: 1066
14.1.2012 11:42:23   
suncokret12
Stigla mi je user posted image user posted image izgleda da su mi vaginalete koje sam koristila poremetile nesto i nema veze sa virkom user posted image !Zanima me sme li se virak mesati sa macinom travom user posted image

Direktna veza do poruke: 1067
14.1.2012 19:56:00   
Meisje
Mislim da mozes oba da pijes ali odvojeno...Zao mi je sto je dosla ipak,samo hrabro bice user posted image

Direktna veza do poruke: 1068
14.1.2012 20:01:14   
World

IZVORNA PORUKA: suncokret12

!Zanima me sme li se virak mesati sa macinom travom user posted image

moze ako mijesas sa onom nepetom, sa ocajnicom ne moze....

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1069
18.1.2012 10:56:32   
plačljiva
Ja pijem virak evo već mesec dana...Macinu travu cu piti od 7-11 dc tj pre O Tih dana kada pijem macinu travu,pijem i virak ali ne zajedno,istovremeno,već virak ujutru a macinu travu uveče...user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1070
18.1.2012 18:44:23   
meyo
ja sam ponovo pocela sa virkom.. pa cemo vidimo ..

Direktna veza do poruke: 1071
19.1.2012 10:46:17   
Anoniman
da li neko zna smem li da pijem virak s obzirom na op i da nemam pola stitne sada? mislim da ne bi trebalo da ima veze, ali ipak da pitam iskusnije

(odgovor članu meyo)
  Direktna veza do poruke: 1072
20.1.2012 19:46:32   
little_one
Jacq ja bih se posavjetovala ipak sa doktorom jer znam da vrkuta utice na hormone...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1073
20.1.2012 21:41:35   
Cecana
Uh,ja ne znam vise sa tim cajevima,pila sam virak mesecima,ne bas redovno,ali dovoljno.
Pila sam i macinu travu,onu ocajnicu,i na kraju ispade da ta uopste nije za neplodnost,vec Nepeta Cataria.
Sad sam na Zlatiboru kupila kod travara pise samo Macina trava i kaze da je za neplodnost.Ne lici na Ocajnicu uopste,a covek travar ne zna latinski naziv.Sad pijem to.
Nadam se da nece sve ovo da utice na hormone,u smislu da ih jos vise poremeti.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 1074
22.1.2012 0:20:37   
plačljiva
Vec mesec dana pijem virak...Pila sam po 2 solje dvevno,ali mi je skratio ciklus na 26 dana i ja sada pijem samo po jednu šolju...Da li on to deluje?user posted image

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here