Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 10:01:44
|
|
|
|
PoisonEve
|
I ja se radujem
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 10:17:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Pe, imas sms.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 12:14:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ribizla IZVORNA PORUKA: ribizla Znate ja sam ribizla Zamisli da ti neko tek tako pridje i kaze "Ja sam ribizla" "Jesi, jesi, a ja sam musmula" A ja dunja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 12:16:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Gdeee? Kaaaad? Ne znam sta je ovaj moj mrgud isplanirao, imamo neke decije rodjendane koje moram da odrobijam posto idem u grad sa zenama veceras, ne mogu bas ceo dan da se izvucem. A ja sam ti videla muža pre neki dan, preko puta Taša
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 12:55:40
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam danas već overila i Taš i Šansu, bila prepodne sa Larom, pretrčale smo ceo park i na kraju pile kafu (i sok) u Šansi. Taš je krcat, samo da znate.
< Poruku je uredio LillyT -- 24.3.2012 12:56:32 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 13:57:19
|
|
|
|
minavb
|
Zeno, i mi smo bili. Kako se ne videsmo? ni idemo na deciji rodj u 17h. Moram i ja da idem. Dunjce, sledeci put ga prepadni kad ga sretnes
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 14:00:11
|
|
|
|
anajid
|
Slatko ste me nasmejale sa tim vasim vocnim imenima Uzivajte danas u druzenju,lepom vremenu i ne zaboravite okaciti koju sliciu da vas vidimo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:08:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo me:) Bilo je divno danas, meni je baš prijalooo, uskoro stavljam sličice, samo da klopam;)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:21:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i mene. Bilo je supeeeeer! Žaba i ja smo baš uživale! Postaviću slike malo kasnije.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:31:12
|
|
|
|
mama kukunka
|
drzite nas u neznanju..obe kazete-sad cemo da postavimo slike-a mi pilici cekamo.. Nadam se da cu sledeci put moci da dodjem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:49:04
|
|
|
|
dunja RR
|
gae_gr i ribizla i njihove lepotice :)
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.3.2012 20:50:08 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:49:30
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 20:58:20
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:01:22
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:05:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeee pa bas ste mi sve super, nasmejane, raspolozene, deca dooobra i slatkaaaa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:05:43
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:06:51
|
|
|
|
dunja RR
|
Ova je malo mutna, skidam je :)))
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.3.2012 21:08:54 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:07:14
|
|
|
|
lesica
|
Bas vam je bilo lepo!!! A meni je bas zao sto danas nisam mogla da vam se prikljucim.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:08:17
|
|
|
|
maslackic
|
aa ne verujem pila se kafaaa meni ceo dan upaljena ova tema i nikako da procitam dogovore..i sada gledam slike....koja sam curka... jel bilo lepoooo?? ocu i jaaa...da vas upoznaamm
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:09:33
|
|
|
|
Anoniman
|
< Poruku je uredio gae_gr -- 24.3.2012 21:10:38 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:12:09
|
|
|
|
Anoniman
|
SUpish Jao dechicaaaa
< Poruku je uredio Zenetina -- 24.3.2012 21:14:13 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:12:59
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:14:14
|
|
|
|
mama kukunka
|
GG, rtibizla , PE, Dunja-to sam prepoznala Ko je izmedju Ribizle i PE, pa onda sa leve strane Dunje, i na kraju-ko je muski uljez?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:16:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mama kukunka GG, rtibizla , PE, Dunja-to sam prepoznala Ko je izmedju Ribizle i PE, pa onda sa leve strane Dunje, i na kraju-ko je muski uljez? Između Ribizle i PE je Jeca* (Jeca RR) do mene je Maya21 a muški uljez je Mayin muž Bane
< Poruku je uredio dunja RR -- 24.3.2012 21:17:21 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 24.3.2012 21:17:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Između Ribizle i PE je Jeca*, a pored dunje je Maya21 i njen muž koji nije uljez nikako, mnogo je divan, Žaba je bila očarana Banetom!!! Mayo, pozdrav muža punooo i zahvali se u ime sviju nas sa sitnom đecom!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?