|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Voda
18.2.2012 10:52:55   
Olga75
Dejana , OVDE smo pisali o plasticnoj ambalazi user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 401
18.2.2012 10:54:45   
dejana007
aha, o.k, dakle istina. obzirom da ja pila iz flasice koliko treba vremena da se iscisti organizam od toga?

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 402
18.2.2012 10:57:43   
Ana RR
Dejana, danas su skoro sve flašice BPA free, moje dete pije samo iz plastičnih flašica ( i ne planiram da ih bacam).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 403
18.2.2012 11:00:13   
dejana007

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Dejana, danas su skoro sve flašice BPA free, moje dete pije samo iz plastičnih flašica ( i ne planiram da ih bacam).

o.k, ja mislila na mene user posted image a detetu davala rosu, pa sam to izbacila. naravno njegove flasice ostaju user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 404
18.2.2012 11:03:15   
Ana RR
I mi pijemo Rosu, šta da radim. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 405
18.2.2012 20:57:53   
Anoniman
Ja Rosu ne mogu da pijem jer mi sladi, tj ima nekakav ukus pa mm i ja pijemo šta stignemo od flaširanih voda, od skoro smo otkrili da Jana ima ultra praktičan balon pa kad god je nađemo uzimamo nju. Žada po preporuci pedijatra pije Rosu (do 3 meseca smo je kuvali a posle ne sem ako stoji otvorena duže od 2 dana)

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 406
19.2.2012 11:33:34   
Anoniman
Moja deca piju neprokuvanu cesmovacu , Petra je ranije pila odmenjsku i to je sve

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 407
23.3.2012 16:12:26   
Mama 78
Ajde ove mame cije su bebe mesec,dva,a sisaju jer im dajete vodu i koju?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 408
23.3.2012 17:08:43   
branki*
ribizla,a i druge mame,kad ste pocele obicnu vodu sa cesne ,neprokuvanu da dajete bebama?boza ima skoro 13 meseci,ja i dalje rosu.

mama 78,boza je bio i na mom mleku i na dohrani,ja sam vodu i caj pocela sa 3 meseca,rosu sam davala prokuvanu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 409
23.3.2012 20:56:27   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mama 78

Bebi koja samo sisa ne treba voda, ako pije ad mleko onda je treba pojiti, nikad odmah pre ili posle obroka. Mi smo prva 3 meseca kuvali Rosu a posle neprokuvanu. Već sam pisala, zbog starih cevi i loše instalacije ni mi ne pijemo česmovaču, da živin megde drugde verovatno bi i mi i beba pili nju (beba prokuvanu)

(odgovor članu Mama 78)
  Direktna veza do poruke: 410
23.3.2012 21:02:24   
nenja22

nije pio vodu nikako, mislim do nekog 6 meseca skoro, pokušavala jesam, ali neće pa neće...a to što sam davala je neprovkuvana rosa odmah bila, ali mislim da je u suštini nije ni liznuo do trećeg meseca, posle možda po malo, jer sam mu davala ponekad zbog kakenja razblaženi sok od jabuke, pa eto kroz to...

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 411
23.3.2012 21:04:12   
Sanchy
Da li neko zna gde kod nas moze da se kupi odmenjska voda za bebe?

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 412
23.3.2012 21:07:28   
Anoniman
Bilo je u metrou ..

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 413
23.3.2012 21:07:55   
lesica
I u Rodi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
23.3.2012 21:10:02   
Anoniman
U liliju i bolje snabdevenim hiper i običnim marketima.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 415
23.3.2012 21:10:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: branki

ribizla,a i druge mame,kad ste pocele obicnu vodu sa cesne ,neprokuvanu da dajete bebama?boza ima skoro 13 meseci,ja i dalje rosu.

mama 78,boza je bio i na mom mleku i na dohrani,ja sam vodu i caj pocela sa 3 meseca,rosu sam davala prokuvanu.

Ne secam se tacno user posted image Mislim da sam pocela pre godine ali nisam sigurna ..

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 416
23.3.2012 21:13:10   
slavica.

. Ja ne mogu reci da sam jos uvek mama,ali bas sam pre neki dan pitala nasu babicu iz skolice u vezi toga,kaze da im od pocetka treba davati bar po malo vode :)

(odgovor članu Mama 78)
Direktna veza do poruke: 417
23.3.2012 21:13:17   
Sanchy
Hvalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 418
23.3.2012 21:15:07   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: slavica.

. Ja ne mogu reci da sam jos uvek mama,ali bas sam pre neki dan pitala nasu babicu iz skolice u vezi toga,kaze da im od pocetka treba davati bar po malo vode :)

Tako kaze i moja mamauser posted image ...a i kuma koja je patronazna sestra...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 419
23.3.2012 21:15:16   
Anoniman
Ma sigurno sam pocela pre godine , oko 10-11 meseci ..
Slavice , i ovo je jedna od tema oko koje doktori i svi oni koji se tako osecaju imaju oprecna misljenjauser posted image
Meni su i pedijatar i patronazna rekli ne vodi u tom periodu ..

< Poruku je uredio ribizla -- 23.3.2012 21:16:25 >

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 420
23.3.2012 21:27:48   
slavica.
Da ti kazem iskreno,svesna sam i toga. Sto ljudi,sto misljenja.... Ali sto kaze Sanchy,i meni je moja mama rekla da je i meni i mojoj braci davala vodu,pa eto nas zivi i zdravi :) a u celoj prici,mi koje nemamo iskustva,treba da znamo kome da verujemo.... Ja mislim da cu probati da mu dajem,pa ako hoce-hoce....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
23.3.2012 21:30:52   
minna

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Da li neko zna gde kod nas moze da se kupi odmenjska voda za bebe?

Ja mislim da sam vidjala i u Liliju

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 422
23.3.2012 21:33:18   
vukosava

IZVORNA PORUKA: ribizla

Moja deca piju neprokuvanu cesmovacu , Petra je ranije pila odmenjsku i to je sve

I mi smo tako sigurna sam. Prodaja vode je moda novijeg porekla.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
23.3.2012 22:11:14   
Sanchy
Pre neki dan je u Blicu bilo istrazivanje ispravnosti vode iz vodovoda na teritoriji cele Srbije,ja nesto nisam sa vecom paznjom ispratila ovaj clanak posto i onako dugo vec pijemo flasiranu vodu ali uglavnom zakljucak je bio da je voda loseg kvaliteta..e sad koliko je to pouzdano ili nije nemam pojma uglavnom voda ovde gde smo mi Novi Beograd je uzasna puna puna kamenca sudje mi je katastrofga ako ga ostavim da se susi samo,a sama voda se oseca na budj...toliko o tome...svesna sam da i ova plastika iz koje pijemo vodu nije bas najbolja za ljudsko zdravlje ali uglavnom uzimam Iva vodu kod koje postji ona oznaka 2 za plastiku sto je mnogo bolje nego 1 koju imaju uglavnom sve ostale vode...sta da se radi...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 424
23.3.2012 22:35:13   
slavica.
Uh...ma mislim da nije samo moda,jer da budem iskrena,ja sam ucila da je voda tecnost bez boje,mirisa i ukusa,a u selu iz kojeg sam,voda ima sva tri na zalost,i boju,i miris,i ukus.... A i sva je nekako masna....ma meni se gadi i ruke da operem... E sad,ovde kod nas je malo bolja situacija,ali ipak ne piejmo ovu sa cesme,svekar i svekrva donose izvorsku,a mi pijemo iz aparata,najcesce je "Vrnjacko vrelo",a ja sada uglavnom pijem Prolom....

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...
Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here