|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posteljina za bebe
3.2.2012 11:19:23   
slavica.
Zene treba mi pomoc. Gde da nadjem posteljinu za nas krevetac? On je nesto manjih dimenzija,sto se duzine tice,a i s obzirom da je saren,mislim da posteljina ne bi smela da mi bude previse sarena,da ne izgleda bas kao iz cirkusa user posted image
Ako znate neko dobro mesto u NS bilo bi idealno,mada i u BG idemo cesto,tako da ako bas nema ovde,snabdecemo se tamo,samo da nadjemo odgovarajucu posteljinu user posted image
Ovo je nas krevetac
user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 426
3.2.2012 22:25:57   
madre
slavice, mislim da je skroz jednostavno naci jednobojne posteljine. ja bih za ovaj krevetac, kupila neku svetlo plavu, moze biti jednobojna, a i ne mora. i ja sam u pocetku o tome vodila racuna, ali sam onda skontala da koju god da stavim lepo pristajeuser posted image
a sto se dimenzija tice, mozes da uzmes i onu standardnu velicinu, taj visak uvlacis sa strana. kazem ti iz iskustva jer je i nas prvi krevetac bio istih dimenzija.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 427
3.2.2012 22:52:05   
slavica.
Pa da,ja sam mislila da mozda ne bude bas jednobojna,ali da ne bude ni jako sarena,da mozda ima dve ili eventualno tri nijanse plave. Nekako mi je mnogo lepse za bebe kada nije obicna i jednobojna,a opet,kao sto sam rekla da nebude kao iz cirkusa user posted image
Hvala za misljenje user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 428
1.3.2012 16:39:28   
Victoria
Joj i nama je bas problem sa tom posteljinom i dezenima,jako su mi ruzne one sa bzv medicama drecavih boja ili jako roze ili bebi plavo...ili drecavo zelena mene boli glava od tih boja...Ja sam u potrazi za bez ili belom i mislim da cu kupiti i ogradicu i posteljinu neku sa medama ili s tim s cim prodaju...ali cu kupiti neki lep materijal i mama ce mi sasiti presvlake od neke lepe bez,nude ili prljavo roze boje koje ja bas volim da nosim a i sobicu planiram da sredim u tako neku pesak ili na kraju krajeva belu boju...Samo da nisu jarke...A sto se tice baldahina za krevetac sve sto sam do sada videla kod nas je katastrofa parce neke (cak ne ni cipke)nego negog materijala kao mreze za komarce i platna,a na nekom sajtu na fb-u donose iz Italije cipkane divne baldahine ali su preskupi 180 ,200e,najverovatnije cu kupiti cipku i prema stalku za baldahin skrojiti nesto lepo...

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 429
1.3.2012 16:44:11   
slavica.
Victoria,samo nemoj ni da bude previse "mirna",ako me razumes. Bebe ipak vole drecave i zivlje boje. Ne mora to da bude presareno,ali bolje je da bude neka jaca boja. Bar ja mislim.

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 430
1.3.2012 17:49:12   
Victoria
Hvala Slavice ,nisam to znala ,pa mislim da ce biti sarena vrteska za krevetac iznad nje pa neka se sa njom igra :))) a svakako ako nadjem neki belicast ili kremkast materijal sa blagim printom medica ili neceg umerenog uzecu :))Ali drecavo ne mogu mene boli glava od jakih boja...divim se mojoj kumi cija je soba bordo...dnevna zelena.... ja bi poludela od tih boja svaki dan :)))

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

(odgovor članu slavica.)
Direktna veza do poruke: 431
1.3.2012 18:02:44   
mejvis
Slavice, za taj prenosivi krevetac treba ti samo donji čaršaf, jednobojni za krevetac. On je malo većih dimenzija ali ga podvučeš ispod dušečića. Ako bi baš htela tih dimenzija, morala bi da sašiješ.

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 432
1.3.2012 23:18:43   
Sashica82
Victoria, takav dezen koji tražiš sam pre pola godine videla kod Miljkovica (Milo i Malo) na Vidikovcu. A mi smo posteljinice kupili u Textilu Jagodina radnja na NBgd-u. Kupili smo mirnije boje, unisex varijante. Mnogo su lepe...

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 433
2.3.2012 10:00:27   
Victoria
Hvala,ja sam iz NS-a...nadam se da cu naci i ovde nesto od materijala pa da presvucem posteljinu ako vec ne nadjem neku lepu mirnu boju :))

Nema na svetu ružnih žena. Postoje samo žene koje ne znaju da bi sa malo truda mogle da budu lepe...
Dior

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 434
2.3.2012 12:12:17   
Sashica82
Ih, nisam primetila NS...

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 435
2.3.2012 14:26:55   
Anoniman
Textil Jagodina treba da ima i u NS.

Direktna veza do poruke: 436
2.3.2012 14:31:33   
Victoria
ne znam jel ima textil jagodina,a videcu u suknu ...

Dior

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
2.3.2012 14:34:59   
Jeca*
ima...sad sam videla na njihovom sajtu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Victoria)
Direktna veza do poruke: 438
3.3.2012 0:04:59   
marijana22
Ja sam kupila ovakvu posteljinu http://www.babyonline.rs/sve-za-bebe/bebi-komplet-bez-baldahina-80x120cm-sareni-vozic-posteljine-za-bebe-babyonline.html u Textil Jagodina. Bez jorgana i sa kracom ogradicom platila sam 3000. Mislim da je ovo povoljnije. Inace u njihovoj radnji sam videla jos lepih posteljina i nisu ono presarene (kao vecina ostalih)

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 439
13.3.2012 19:42:57   
Azra_
I ja imam ovu posteljinu kao i Marijana22. Bas je lep dezen. Imamo siroku ogradicu, jastucic sa navlakom, carsaf i jorgancic sa navlakom. Ono sto bih napomenula je da mi je taj jorgancic apsolutno nepraktican. Beba je tako minijaturna, a jorgancic uopste ne prijanja, nekako je krut. Ne bi bilo strasno za dete od godinu dana, ali ja za bebu koristim mekano , toplo cebence.

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 440
13.3.2012 21:57:51   
SareniVrabac
textil u ns je na futoskom putu user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 441
13.3.2012 22:21:01   
Sashica82
Marijana, imamo istu, kraća ogradica, bez jorgana. I još jednu sam kupila kod njih. A ta druga ima navlaku za jorgan većih dimenzija user posted image Ja sam samo htela drugi dezen, nije mi jasno, al ajde.

(odgovor članu SareniVrabac)
Direktna veza do poruke: 442
13.3.2012 22:30:17   
marijana22

IZVORNA PORUKA: Sashica82

Marijana, imamo istu, kraća ogradica, bez jorgana. I još jednu sam kupila kod njih. A ta druga ima navlaku za jorgan većih dimenzija user posted image Ja sam samo htela drugi dezen, nije mi jasno, al ajde.

I kod mene je navlaka prevelika, ima oko 120x90, ne znam sta da stavim unutra, koji prekrivac. Sta si ti radila

Direktna veza do poruke: 443
21.3.2012 15:28:45   
soni
Mi cemo uzeti beli krevetac tako da mi svaki dezen odgovara

imam pitanje..od posteljine mi je potrebno.. prvo dole ona musemica ili nesto nepromocivo sto ide na madrac.. pa onda carsafic, i jastucnica, cebence ili jorgancic i ogradica...za bebe tek rodjene jastuk ne treba ???
da li je to to , za kompletan krevetac.. ili trebam jos neku navlakicu ispod bebe user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 444
21.3.2012 15:40:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: soni

Mi cemo uzeti beli krevetac tako da mi svaki dezen odgovara

imam pitanje..od posteljine mi je potrebno.. prvo dole ona musemica ili nesto nepromocivo sto ide na madrac.. pa onda carsafic, i jastucnica, cebence ili jorgancic i ogradica...za bebe tek rodjene jastuk ne treba ???
da li je to to , za kompletan krevetac.. ili trebam jos neku navlakicu ispod bebe user posted image

Mušema ili neška nepromočiva podloga, čaršaf - moj savet da bude na lastiš, jastuk do godinu i po sigurno ne treba, navlaka za ćebence ili jorgan.

(odgovor članu soni)
  Direktna veza do poruke: 445
21.3.2012 15:49:43   
marijana22
Gae (a i ostale) taj carsaf sa lastisem ja sam videla samo frotirski. Jes tanji frotir al opet da ne bude bebi vruce leti? Da li ima negde da se uzme pamucni sa lastisem?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 446
21.3.2012 15:51:08   
soni
da i ja sma nasla samo frotirske tanje, ali mislim da to bebi ne smeta

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

Direktna veza do poruke: 447
21.3.2012 15:52:01   
Anoniman
Moji su svi pamučni, kupila u Medi gde i nameštaj i dušek, frotirske nisam ni nama nikad kupovala a ni njoj samo glatke i tanke pamučne.

Direktna veza do poruke: 448
21.3.2012 15:58:04   
marijana22
Thx pogledacu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 449
21.3.2012 18:06:42   
Sashica82

IZVORNA PORUKA: marijana22

IZVORNA PORUKA: Sashica82

I kod mene je navlaka prevelika, ima oko 120x90, ne znam sta da stavim unutra, koji prekrivac. Sta si ti radila

Izvini što tek sada odgovaram. Šta sam radila? Pa ništa... user posted image Stavila sam standardni jorgančić koji sam kupila u Milo i Malo. On je i predviđen da na njega ide navlaka. Mislila sam da suzim navlaku, a onda razmišljam, beba će porasti, preći će u krevet za decu, kupiću veći jorgan - a već imam posteljinu. Mi smo dobili na poklon dve posteljine sa jorganom na koje ne ide navlaka, tako da mi to nije problem.

Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here