|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posteljina za bebe
4.12.2011 19:09:09   
isidora88
smeskic koja je cena druge posteljine sa slike? i sta se sve dobija u kompletu? predivne su mi obe,u ns nema takvih mada mozda odem do bguser posted image

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 401
4.12.2011 20:09:22   
smeskicTB
maslackic, verujem da je na nbgd veca ponuda..veci je valjda i lokal..

carsafi za lastisem su oodlicni..da li si negde pojedinacno pronasla da ih uzmes? moram pitati snaju gde ih je uzimala..pogotovo kada bebice malo porastu, pa su nemirnije;)

isidora, druga posteljinica kosta 2700din. a daa, bitno..do 15. januara je i 20% popustauser posted image
u ovu posteljinicu je usla ogradica, carsaf, jastucnica, jastucic i jorganska navlaka.

moj savet je da ako budes dolazila u bg, da odes na nbg. ali d aznas da oni rade radnim danom do 16h, a subotom ne rade.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 402
4.12.2011 20:12:45   
isidora88
hvala ti puno user posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 403
4.12.2011 20:18:52   
maslackic
Ima ih inace u Textilu user posted image oko 500 din su i nepromocivi su..trenutno juce nisu imali u ponedeljak ce biti..user posted image

jesi li negde videla dzepcice? user posted image

< Poruku je uredio maslackic -- 4.12.2011 20:19:39 >

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 404
4.12.2011 21:07:57   
maslackic
DZEPOVI

smeskic, nisu losi user posted image

Direktna veza do poruke: 405
5.12.2011 8:30:00   
Makica99
Jao smeskic, sto su lepeeeee! Moram pod hitno da se nakanjujem na nbgd, ali ocigledno cu morati sama, bez muza, kad imaju ludacko radno vreme! Jao sto su slatke posteljinice, jedva cekam! user posted image

Direktna veza do poruke: 406
5.12.2011 8:51:57   
Anoniman
Imaju li u textilu samo ogradice van kompleta?

(odgovor članu Makica99)
  Direktna veza do poruke: 407
5.12.2011 10:55:51   
Azra_
Smeskic, posteljinice su super. Ja sam bila u Textilovoj radnji ali ni traga slicnim posteljinama kao sto su tvoje. Bila je neka sa medama u plavoj i roze boji, one dolaze sa ogradicom, a sve ostale su bez ogradica sto je bezveze. Izgleda kod njih to od radnje do radnje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 408
5.12.2011 11:08:36   
maslackic
Nisam videla da u textilu samo ogradice ali bl;izu te prodavnice u zemunu ima kalista i ima samo ogradica ali ne znam cenu..

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 409
5.12.2011 11:14:14   
Makica99
E, a cekajte, ja opet ne razumem (plavusa, sta ceteuser posted image ) zar treba kupovati jastucic za bebu? Od kada se on koristi, u pocetku ne sme, jel tako? Dobro da si smeskic napisala za jastucic, ja ga ne bih sigurno ni uzela. rekla bih ovo mi ne treba (i opet, plavusa, sta cete) user posted image

Direktna veza do poruke: 410
5.12.2011 11:29:16   
Azra_
Maslackic, sad sam kontaktirala Textil Jagodina, kazu da ako znas dezen posteljine koju zelis, mozes da narucis kod njih pouzecem.

(odgovor članu Makica99)
Direktna veza do poruke: 411
5.12.2011 16:55:04   
smeskicTB
Makice, ne trebaju jastucici..samo pelena..ali za kasnije, posto je vec u kompletu.

gae, nisam videla samo ogradicu..znam da ima u letu, ali su skuuupe...ali moze da se naruci u ikei..imaju sjajne!

maslackicccuser posted image bas su slatki! gde im je lokal..nisam detaljno pogledala link!

bas mi je drago sto su vam se posteljinice dopale! nadam se da cete pronaci svoje! javljajte, uzivacemo zajedno!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 412
5.12.2011 20:04:08   
Azra_
Mame, evo da malo "parite oci". divne posteljine, ali ih kod nas nema. Ako neko ima nekoga u Hrvatskoj, mozda mu se posreci. http://adax.hr/posteljina/

Direktna veza do poruke: 413
6.12.2011 7:22:34   
smeskicTB
da li mislite da je dovoljno i ok da se operu posteljinice na 40c? svakako mogu i na 60C-sve sem jorgancica i jastuka..

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 414
13.12.2011 14:47:23   
Azra_
Ja cu prati na 40C, bar dok nemaju neke fleke da mora veca temperatura pranja. Inace, u Aksi sam videla zanimljive posteljinice. Istina, vecina ih je sablonska i uobicajena, ali ima par stvarno lepih. Oko 3000dinara je komplet te koja mi se dopala. Inace, ja sam mislila da je ono sto imaju u ponudi na sajtu sve sto imaju i u radnjama, ali u radnji je veci izbor prilicno, pa koju od mama zanima, neka proseta i pogleda...

Direktna veza do poruke: 415
13.12.2011 14:51:16   
peca
Ja sam nasla prelepu posteljinu za krevetac na buvljaku, posteljina sa tri ogradice, dva jastuka, i jos nekim rezervnim i ukrasnim delovima cena 2000 rsd.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 416
15.12.2011 13:36:25   
Sashica82
Juce smo u textilu na Nbgd uzeli posteljinicu, drugu sa slike koju je postavila smeskic. Ali vasa je lepsa user posted image . Ogradica kod nase posteljine nema vozic sa zivotinjicama, nego tackice i pruge, i tackice su na jastucnici (kako je to uopste moguce, al ajde).

Nije neki izbor ali nama se svidela ova, narocito zato sto je unisex varijanta. I informacija, imaju popust do 15.01., pa smo mi ovu posteljinu sa ogradicom platili 1400 dinara.

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 417
15.12.2011 14:14:14   
Azra_
Sashice, imaju oni razne varijacije, pa kako pogodis. Ja sam kupila u dezenu sa slike koju je postavila Smeskic, ali sam nasla sa onom sirokom ogradicom koja obuhvata ceo krevetac.

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 418
15.12.2011 17:07:01   
maslackic
Zna li neko kako se skida stampa sa tekstila?user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 419
15.12.2011 21:48:48   
Sashica82
Azra, kao da si dobila na lutriji user posted image

Direktna veza do poruke: 420
22.1.2012 22:10:44   
Jelena80
Drage moje Nislijke gde ste vi kupovale posteljinu u gradu?
Vidim da se cene bas razlikuju, negde bas i preteruju.

Direktna veza do poruke: 421
2.2.2012 23:24:24   
emilica
Ja sam kupila posteljinu u Aksi. Dobili smo jorgancic, jastucic, carsav i tri dela ogradice. Tek kad sam oprala primetila sam da imamo 2 dugacka dela ogradice i jedan kratak, a ja mislim da to treba da bude obrnuto posto na onaj deo koji se spusta nema potrebe da se stavlja ogradica. Sad mi je bas krivo sto nemamo 2 manja dela. Je l' imate vi slicno iskustvo ili je ovo neka greska u pakovanju? 

(odgovor članu Jelena80)
Direktna veza do poruke: 422
2.2.2012 23:42:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: maslackic

Zna li neko kako se skida stampa sa tekstila?user posted image

Nikako.

Direktna veza do poruke: 423
3.2.2012 1:06:45   
Sashica82
Emilice, nisam kupovala posteljine u Aksi, ali sam kombinovala dve posteljine da stavim ogradicu i na deo krevetica koji se spusta.

Đole tako nemirno spava, čas je na jednoj strani kreveta, čas na drugoj. Oko celog kreveca sam stavljala jastuke i ćebad, još samo kacigu za glavu da mu nabavim user posted image

Ali iz iskustva znam da kod različitih proizvođača imaš drugačije dužine ogradice isl.

(odgovor članu emilica)
Direktna veza do poruke: 424
3.2.2012 1:16:27   
madre
iz tog razloga sam ja kupila prenosivi krevetacuser posted image nema udaranja, propadanja, a ne treba ogradica.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here