|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posteljina za bebe
30.9.2011 19:18:00   
smeskicTB
IZVORNA PORUKA: Irence

Smeskic,ne znam koje su im cene.user posted image Na sajtu nema uopste decijih posteljina a u radnji ih imaju.Verovatno i od njih ima novih dezena.Slikacu ti sutra Jecinu posteljinu,mnogo je slatka a cena jos sladjauser posted image

Irence, tek sada videh...
kada budes stigla od obaveza...user posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 351
2.10.2011 14:22:35   
Irence
Hm draga nisu obeveze u pitanju nego sam malo pokvarila fotoaparat pa kada dodje sa popravke slikam odmahuser posted image

(odgovor članu smeskicTB)
Direktna veza do poruke: 352
2.10.2011 19:11:04   
smeskicTB
irence, dogovoreno!user posted image

(odgovor članu Irence)
Direktna veza do poruke: 353
11.10.2011 21:27:16   
teosi
Nensi, posto vidim da nam Jeca vise ne 'zalazi' na forum molim te da mi posaljes br. tel. na pp, ako ga jos uvek cuvas posto je vec proslo skoro 2 godine. Hvala ti puno, unapred. user posted image
IZVORNA PORUKA: Nensi*

Jeco,ajde mi posalji na pp broj telefona tog coveka sto prodaje posteljinu i garderobu za bebe...Hvala user posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 354
13.10.2011 0:35:20   
teosi
Devojke, da li neko od vas mozda zna gde ima da se kupi cebe za bebu ali kao ambasador cebe, znate ona sto su nas mame pokrivale user posted image . Nigde ne mogu da nadjem

Direktna veza do poruke: 355
13.10.2011 1:29:32   
liliana
Teosi, meni je mama kupila za bebu 2 u "Chicco"-voj radnji. Žuto i belo.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu teosi)
Direktna veza do poruke: 356
18.10.2011 10:55:48   
vonavoj
otvorila se radnja TEXTIL u PA,imaju bebi posteljinu,trenutno je na akciji 1160,a inace je 1500din,a super je kvalitet,ima jorgansku navlaku,jastucnicu i donji carsav!!
a komplet sa ogradicom je od 2500din do 3200..a dezeni su odlicni!!!user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 357
18.10.2011 18:26:27   
smeskicTB
divnooo von!user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 358
18.10.2011 18:32:51   
vonavoj
da,da..to sam trazila! i otvori nam se radnja!user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 359
19.10.2011 14:52:19   
cani
I ja sam juce kupila posteljinicu Textil Jagodina i stvarno je preslatka,na neke mede i zeke sto voze avioncice.. Kompletic koj ima jastucnicu,carsav,jorgansku navlaku i ogradicu kosta ovde oko 1.800 dinara... A imaju stvarno jos preslatkih dezena...

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 360
20.10.2011 9:32:51   
maslackic
Pa gde taj Tekstil jagodina ima u Bg? Imam posteljinu za moj krevet od njih i super je ali sam slucajno naletela i nesecam se vise gde...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 361
20.10.2011 9:40:10   
vonavoj
maslackic,mislim da je neko na prethodnoj strani pisao..negde na NBG!!
odlicna je posteljina,i ja imam za bracni,a nadam se da cu danas kupiti i za krevetac,juce sam isla i ne primaju karticeuser posted image jer je nova radnja...poludela sam!

(odgovor članu maslackic)
Direktna veza do poruke: 362
22.10.2011 23:01:33   
cani
Tacno preko puta Gorenja u III bulevaru.

Once upon a time I could control myself...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 363
29.10.2011 16:17:36   
Azra_
Mame, da li je neka od vas kupovala posteljinice u Ikei? Videla sam na netu da ima bas lepih dezena, pa bih mozda narucila, ali posto nemam mogucnost da uzivo vidim posteljine, rekoh da vidim da li je neka kupovala njihove.

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 364
29.10.2011 16:44:31   
Anoniman
azra, nisam ni znala da imaju posteljinu za bebe. mi smo kupovali ovu obicnu za nas odrasle i sasvim je ok. a verovatno cemo sledece subote i otici do ikee da pogledamo dusek za krevetac, pa ako to i uradimo, javicu ti kakva je.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 365
31.10.2011 15:33:07   
Azra_
Kseno, ja to videh na njihovom katalogu na netu da imaju posteljine, nisam ni ja znala da ih imaju. Ako ides, javni...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 366
8.11.2011 15:35:36   
maslackic
da lli je neko bio u TEXTIL jagodina na NBG ? kakav je izbor posteljina za bebe?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 367
8.11.2011 16:27:30   
vonavoj
prelep izbor posteljina!!! mnogo su slatke!!user posted image user posted image
i skroz drugacije,divnE!!a nisu ni skupe! ogradica,ceo komplet od 2500 do 3500..a samo posteljina oko 1500!

Direktna veza do poruke: 368
8.11.2011 16:40:03   
maslackic
Super,nikako da uhvatim mm a da svratimo da vidimo... a na sajtu nema decijih...user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 369
8.11.2011 17:26:39   
vonavoj
a nema na sajtu..a mnogo su lepe...sa lepim aplikacijam,uopste nisu standardne koje se mogu naci na netu,u Aksi,sada mi je krivo sto sam vec kupila ogradicu koja je standardna..ove su mnogo lepse!user posted image

Direktna veza do poruke: 370
13.11.2011 19:27:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Azra_

Kseno, ja to videh na njihovom katalogu na netu da imaju posteljine, nisam ni ja znala da ih imaju. Ako ides, javni...

Azra, kupio je mm doduse samo onaj donji carsav i peskiric i sasvim su ok. nismo kupili komplet posteljine jer su nam moji doneli jedan, a dace nam valjda i sveki.

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 371
13.11.2011 19:46:31   
Azra_
Ok Kseno, hvala ti na informaciji.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 372
14.11.2011 22:05:47   
Azra_
Mame, ja sam bila do Simpa da razgledam posteljine. Ima lepih dezena, ali recimo jedna plisana kosta 5700din, a u kompletu dolazi samo ogradica, carsav i jastucic, dakle, nema jorgancica-prekrivaca, pa mi to deluje malo skupo, a i bezveze da prekrivac bude rasparan.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 373
14.11.2011 22:07:40   
vonavoj
bas je skupo u SImpuuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 374
25.11.2011 12:49:36   
Azra_
Svratila sam do Textila, imaju lepe dezene, samo sto u svim kombinacijama dolazi navlaka za jorgan, a meni nekako lepse da je i sam jorgancic u kompletu i istom dezenu, kao neke koje sam vidjala.
Jeste li kupovale jorgancic posebno ili kako? Mislim, navlaka za jorgan mi ne znaci puno za pokrivanje,

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here