Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 7:07:20
|
|
|
|
pari
|
Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći mi već dve godine pokušavamo...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 8:52:10
|
|
|
|
ivannna
|
devojke cula sam da Q10 pomaze kod pokretljivosti jer utice na mitohondrije celija pa samim tim i na spermice e sad,ako neko zna bolje da objasni bilo bi pozeljno jer ja sam to onako kako sam cula...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 10:34:32
|
|
|
|
bitizdrav
|
cao svima..devojke pomagajte,moj suprug nikako da ima sterilnu spermokulturu, sve mu je enterococus ili esherihia izolovano, pije antibiotike oko mesecii vec i nikako da se resi toga...da li znate za neki dodatni lek pored antibiotika...sad je pio i naturoplex pored...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 11:52:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: pari Sunčice, koliko ste ga uzimali? po dve keseci dnevno mesec dana ili više? i ja se nadam da će nama pomoći mi već dve godine pokušavamo... Uzimao je po dve kesice dnevno, s tim sto se desavalo da ponekad zaboravi da uzme, pa popije samo jednu. Korisitmo ga od avgusta prosle godine. Navijamo da i vama pomogne
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 11:53:05
|
|
|
|
neron
|
bitizrav probaj onaj narodni lijek za eserihiju sa crnim vinom i bjelim lukom, jeste odvratno al ima efekta.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 12:22:37
|
|
|
|
bitizdrav
|
Neron, kako se sprema taj narodni lek sa crnim vinom i belim lukom,jer nisam cula za to?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 12:39:50
|
|
|
|
neron
|
u litri vina skuhas pola kg bjelog luka, kuhas sve dok se upari na pola , procjedis ohladis i ujutro i uvece ja davala svom po rakijsku casicu. dok se kuha strasno smrdi tako da je najbolje vani ako se ima mogucnosti. drzis u frizideru. odvratnog ukusa , usmrdis cjelu kucu, al bar u vecini slucajeva ubije eserihiju.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 13:18:33
|
|
|
|
bitizdrav
|
hvala neron, pokusacemo, aa jel to samo za esherihiju ili i za enteroccocus, jer njemu treba nesto i za enteroccocus..
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 13:35:53
|
|
|
|
neron
|
to je za eserihiju, ali svejedno bjeli luk ti je jak prirodni antibiotik, pa mozda unisti i enterokok,
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.3.2012 23:46:04
|
|
|
|
mazinjo
|
mora uzimati dosta tekucine pogotovo caja minim 3-5l dnevno da sto cesce mokri ja sam u samostanu uzimala caj bas za eserihiju i streptokok meni je pomogao a lijecila sam je 3 mjeseca,e sad ja sam iz BL ali vjerovatno i kod vas mozes negdje kod travara ili nesto slicno potrziti caj protiv eserihije e zaboravih ti jos napisati caj od brusnice ali i svjezu brusnicu da jede po malo i to sam koristila uporedo sa ovim cajem,to sam nasla na netu svi peporucuju pa nije zgoreg i to uzimati
< Poruku je uredio mazinjo -- 6.3.2012 23:49:05 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.3.2012 8:13:24
|
|
|
|
bitizdrav
|
hvala..aj pokusacemo i to, brusnicu jede svezu, ali tecnosti bas i ne pije toliko, oko litru popije dnevno, zbog posla ne moze previse..za 7 dana radi spermokulturu, pa cemo videti dal ima jos...ako ima..moracemo i na beli luk da se bacimo i da potrazimo neke cajeve...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.3.2012 18:06:32
|
|
|
|
nella77
|
da li neko zna da li je za spermokulturu potrebno uzdrazavanje od odnosa i koliko dana preporucuju pre nego sto se radi?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.3.2012 18:28:12
|
|
|
|
monini
|
nella nisam sigurna, ali mislim da odredjena apstinencija nije potrebna..ali ako vec imate mogucnosti da tempirate, napravite apstinenciju 2-3 dana..mozda neko od zenica zna pouzdanije,pa ce ti odgovoriti..mm je do sada spermokulturu radio zajedno sa spermogramom, a tada je apstinencija od par dana obavezna
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.3.2012 18:33:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
I mi smo uvek radili zajedno i spermokulturu i spermogram, tako da ne znam ni ja. Najbolje pozovi neku laboratoriju da budes sigurna.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 12.3.2012 10:21:46
|
|
|
|
nella77
|
hvala
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 22:43:22
|
|
|
|
ALLEKS
|
Crtice, da li neko zna da li anestezija kod zubara utice na spermogram? I da li uopste ometa oplodnju?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 22:52:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja mislim da to ne utice. Bar ne nesto znatno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 22:55:34
|
|
|
|
ALLEKS
|
Uh, nadam se
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 22:58:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa mislim, ipak ne prima on anesteziju svaki dan, cak i ako utice ne verujem da se dugo zadrzava
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 23:02:35
|
|
|
|
ALLEKS
|
Hvala Suncice..A sto je najgore, i ja cu morati da je primim. Ali sve odlazem zubara zbog toga. Malo sam se opteretila, a ne znam da li to uopste ima neke veze.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 23:06:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa ne znam sa sigurnoscu da kazem, ali opet mislim da to ne moze toliko da utice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 23:08:20
|
|
|
|
ALLEKS
|
Hvla ti puno Suncice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 14.3.2012 23:09:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 15.3.2012 10:02:05
|
|
|
|
ivannna
|
alleks,pitala sam ja ginekologa i rekao mi je da ta lokalna anestezija nije problem,totalna je uvek problematicna ali ne i ova,ne brini! ja ne mogu da zamislim popravku bez anestezije pa sam zbog toga i pitala docu,i smirila se kad mi je odgovorio
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 15.3.2012 11:46:13
|
|
|
|
ALLEKS
|
Hvala Ivannna , sada mi je lakse. A bas sam ovog trenutka htela da zakazem kod ginekologa. Sada cu ipak kod zubara, a ginekologa cu ostaviti za sl sedmicu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!