Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2012 13:53:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mombg Jel ima opcija da se postave slike ali da se gledanje omoguci samo nekima ili samo clanovima? Pitam zato sto bih ja postavaljala slike ali ne zelim da bas svako moze da ih vidi. Dok nisam bila clan imala sam pristup SVEMU kao i sad kao clan. Nisi mogla videti sve, kao što ni sada ne možeš, sve zavisi šta je ko podesio:) Naravno da možeš podesiti privatnost, ideš na: 1. MOJA RINGERAJA 2. ALBUMI 3. PODEŠAVANJA 4. PODEŠAVANJA PRIVATNOSTI
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2012 13:55:20
|
|
|
|
mombg
|
Ne msm na to Dunja, nego na slike u temama kao sto su slike nase dece, trudnicki stomaci, vencanja itd.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2012 13:57:40
|
|
|
|
Olga75
|
imas albumi tu bi trebalo da mozes da podesis ko sme da gleda
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2012 13:57:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Tu nema podešavanja, forum je javan, kao i svaki forum:)
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 21.2.2012 13:59:48
|
|
|
|
mombg
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Tu nema podešavanja, forum je javan, kao i svaki forum:) Nije svaki, zato i pitam. Na nekim forumima je ogranicena vidljivost na osnovu broja postova. AL k, hvala na odgovoru.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 25.2.2012 21:10:15
|
|
|
|
Alexis79
|
Meni se ovaj prozor u kome kucam nesto promenio i slova su mi manja i ne mogu lepo da napravim link ,sve mi se nakako promenilo Sad videh da je i Tash to pominjala
< Poruku je uredio Alexis79 -- 25.2.2012 21:12:05 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.2.2012 15:24:12
|
|
|
|
monini
|
meni se taj prozor promenio jos pre nekog vremena i nemam pojima u cemu je fora
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 26.2.2012 15:48:36
|
|
|
|
Olga75
|
verovqatno ste unapredili mozzilu i meni je promenjen ja ne mogu da boldijem i to mi je problem mozda samo nisam usla u faznon ali da ponovim , ne mogu da boldujem probala sam da klik na podebljano pre tekste , nista , pa i pre i posle teksta i ponovo nista
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.2.2012 8:29:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: monini meni se taj prozor promenio jos pre nekog vremena i nemam pojima u cemu je fora Promenila se Mozilla, nema veze sa Ringerajom. Olga, označiš tekst, pa bolduješ.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 27.2.2012 17:22:27
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: liliana Zašto , kada pišem poruku (u određenoj temi, ne PP) nema više gore onih ikonica, več mi u kvadratima piše: Podebljano, Koso, Podvučeno, Vodoravna linija, Link, Boja, Lista, Poravnanje, Centriraj... I kada bih ubacila smajliće, ne stoji mi smajli, več neki brojevi, a smajli se pojavi tek u mojoj poruci na temi. I slova su jako čudna dok pišem, a posle kada poruka izađe u temi-normalna su... Kod mene je i dalje isti problem.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 8:36:45
|
|
|
|
*Alexx*
|
Liliana, to je Mozilla Firefox nešto menjala, to nema veze sa Ringerajom.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 8:45:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR verovqatno ste unapredili mozzilu i meni je promenjen ja ne mogu da boldijem i to mi je problem mozda samo nisam usla u faznon ali da ponovim , ne mogu da boldujem probala sam da klik na podebljano pre tekste , nista , pa i pre i posle teksta i ponovo nista Olga, iskucaš tekst, onda ga selektuješ, tj osenčiš, i klikneš na "bold"
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 8:47:59
|
|
|
|
Olga75
|
Alex , Nedjo , hvala ja sam sve sem toga pokusavaal , glupava pa to ti je
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 8:54:15
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Nada RR IZVORNA PORUKA: Tash IZVORNA PORUKA: Nada RR Poludjela mi RR Avatari su neke profil slike mojih fb prijatelja Koristim g.chrome Kako je to moguce ? Vidi Verus ,moja skolska drugarica Alex ,jesi vidjela ovo ?Imas ideju sta se desilo? Vratili su se u normalu ali mi ne radi prijavi se .Odustala sam od tog glupog Chroma
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 9:14:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ne znam šta da ti kažem, ja koristim Chrome i to mi se ne javlja. Jesi li obrisala cache i cookies?
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 28.2.2012 9:18:20
|
|
|
|
NadaR
|
Jesam ,pa se avatari vratili u normalu . Jedino ne radi opcija prijavi se
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 29.2.2012 8:30:07
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nado, ima jedna fora, to nam se dešavalo sa još jednom korisnicom - slučajno je povećala font slova u Chome-u, pa joj se sve "pomerilo" i isto nije imala link da se prijavi. Klikni Ctrl - (control i minus), možda ti to reši problem. Ako ti to ne pomogne, opet postavi screenshot, ali tako da obuhvati od početka strane. Na ovoj slici koju si postavila je malo scroll-ovano dole (onaj scroll bar sa desne strane nije ne vrhu).
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 1.3.2012 22:40:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Skontala sam da ako sam odjavljena ne mogu videti slike na forumu. Nisam obraćala pažnju do sada, nije me nešto interesovalo. Znači samo članovi mogu videti slike stavljene na forum? Svi članovi? IZVORNA PORUKA: mombg IZVORNA PORUKA: dunja RR Tu nema podešavanja, forum je javan, kao i svaki forum:) Nije svaki, zato i pitam. Na nekim forumima je ogranicena vidljivost na osnovu broja postova. AL k, hvala na odgovoru.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.3.2012 22:42:36 >
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 2.3.2012 8:40:47
|
|
|
|
*Alexx*
|
Dunja, ne znam kako si to uspela Ja sam malopre probala - odjavljena sam išla u temu sa slikama dece i uredno videla slike.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.3.2012 12:50:32
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Ja uopste ne mogu da promenim ticker??? a nisam bas toliko glupa kad sam uspela da ga postavim i sad udjem tamo namontiram sve izaberem obelezim copy i posle nemoze da se promeni kad se vratim na uredjivanje profila???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.3.2012 12:59:05
|
|
|
|
New Mom
|
Probaj prvo "primeni" pa "sačuvaj".
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.3.2012 15:16:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Dunja, ne znam kako si to uspela Ja sam malopre probala - odjavljena sam išla u temu sa slikama dece i uredno videla slike. Desilo mi se stvarno, probaću još jednom. E drago mi je da nije tako, jer mi stvarno nije bilo jasno kako to sada nisam primetila. Javljam ...
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 11.3.2012 10:48:43
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Nado, ima jedna fora, to nam se dešavalo sa još jednom korisnicom - slučajno je povećala font slova u Chome-u, pa joj se sve "pomerilo" i isto nije imala link da se prijavi. Klikni Ctrl - (control i minus), možda ti to reši problem. Ako ti to ne pomogne, opet postavi screenshot, ali tako da obuhvati od početka strane. Na ovoj slici koju si postavila je malo scroll-ovano dole (onaj scroll bar sa desne strane nije ne vrhu). Alexx, tek sada vidim ovo . Uspjelo je . aada je sve normalno . Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.3.2012 11:34:52
|
|
|
|
maslackic
|
bilo bi lepod a kada nekome stigne poruka(ili zahtev za prijatelja) da umesto onog treptanja bude crveno ili narandzasto , eto da svetli, jer kada god nekome posaljem poruku poram da ga jurim po temama da napisem da ima pp jer se iskreno i nevidi ta kovertica trepcuca, a ako bi bilo jarke boje mozda bi skretalo paznju eto cekam odgovor od Tash a ona sigurno nije ni videla da ima pp
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 14.3.2012 11:41:26
|
|
|
|
MicinaMama
|
ja neznam ima li ta tema ali sto neko ne namesti temi nesto poput :nasi naj vieci blamovi....Ja ih imam koliko hoces hehehe...ali mislim da bi se bas jedni drugima ismejali.Moja kuma i njene drugarice su cak zapisivale svoje blamove koliko su ih imale ,akada sam citala crkla sam od smeha.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
vencanje...pisuljicada li ste se vencali u crkvi?Ne, samo kod maticara... (
23%)
Da! (
56%)
Nisam udata/ozenjen... (
21%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!