Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 13:21:01
|
|
|
|
anaili
|
Pozdrav za mame blizanaca.Može li mi neko poslati o kojoj grupi na FB-u se radi, da se uclani i buduca mama blizanaca . Ja sam u 26.nedelji trudnoće i očekujem dva dječaka. Sve je ok, osim što sam prva četiri mjeseca prepovraćala, al prošlo je i zaboravljeno...budući da smo prošli i ciklus vantjelesne oplodnje, srećom uspješno ne bojimo se više ničega Vaši savjeti mi puno znače, čitam postove redovno. Hvala svima koji su mi se javili na pp. bulki posebno , pročitala sam tvoje savjete o dojenju na forumu. Vidim da mi frka tek predstoji, ali izdržali svi pa ćemo i mi samo da sve dobro prođe i da dječaci dođu kući. Pozdrav za sve i čujemo se mi još, imaću ja još svašta da vas pitam i izvinjavam se unapred ako tema postoji na forumu, a ja nisam vidjela pa pitam ponovo Pozzz
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 13:31:42
|
|
|
|
bulka
|
anaili dobro dosla na ove duple strane...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:23:31
|
|
|
|
Modessty
|
E pa da se i ja prijavim ovde! Veceras sam saznala da nosim dvojajcane blizance. 12 nedelja odprilike. Još sam u šoku.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:25:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Umrla sam ti sad od smeha! Neka ti je sa srećom draga!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:32:15
|
|
|
|
Maya21
|
Mod tek sad vidim! cestitam draga! prelepo!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:35:35
|
|
|
|
Modessty
|
I ja se iskidala od smeha kad mi dr reko! A on se uplašio da se ne onesvestim kad mi kaže Hvala Maya
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:36:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa kako tek sad da su videli? Kako se nije videlo na prethodnom UZ?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:37:45
|
|
|
|
vonavoj
|
modessty,cestitam!! divna vest!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:41:07
|
|
|
|
Modessty
|
na prvom uz rečeno da je posteljica na zadnjem zidu. Na drugom uz da je na prednjem zidu. I ja baš razmišljam kako se bre to pomera čas tamo čas ovamo! A ono dr gledao dve različite bebe I evo sad se lepo vidi kako je jedno napred a drugo pozadi i kako mlataraju ručicama i nogicama
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Piši, kako se osećaš? Šta ti prolazi kroz glavu? Šta kaže muž?
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:42:22
|
|
|
|
Modessty
|
Molim vas da mi pošaljete uputstvo za "upotrebu" blizanaca! Ja sam presrećna i prestravljena u isto vreme!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:44:59
|
|
|
|
vonavoj
|
mod,ja sam jedna od dvojajcanih bliznakinja ...samo da ti kazem,puno srece i strpljenja!! kako dobra fora,jedno napred drugo nazad,.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 22:46:54
|
|
|
|
Modessty
|
Znate da me stiglo sve tek kad sam došla kući! A sad mi svakojake misli prolaze kroz glavu. Presrećni smo i mm i ja. Jaoooo treba da se poradjam ponovo i to duplo! auuuu! umreću od straha
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 7.3.2012 23:19:15
|
|
|
|
isidora88
|
jao mod cestitam,bas si slatka tako zbunjena neka je sa srecom
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:25:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam mod, divne vesti
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:44:33
|
|
|
|
bulka
|
Modessty cestitam, divne, divne novosti, dupla sreca i blagoslov... Zelim ti lepu trudnocu! Donekle smo u slicnoj prici, ja imam dve devojcice i sad cekam trecu bebu, kod tebe obrnuto, ali ce biti skoro ista razlika medju decicom... I mene je vest da nosim blizance pogodila kao grom iz vedra neba, na prvom uz samo potvrdjena trudnoca, na drugom iznenadjenje blizanci... Isto su bebe imale svaka svoju posteljicu i plodovu vodu i to je najbolja opcija...
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 8:54:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Čestitam, Mod! Ne mogu ni da zamislim kako se osećaš!
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 9:10:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod, čestitam i opdvde! Bulka, tek sad vidim da će cure dobiti batu ili seku!!! Čestitaaaam!!!!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 8.3.2012 9:46:18
|
|
|
|
bulka
|
gae_gr hvala ti!!! vanesicak mislimo na vas i danas! Sto napisa Blagoslovena, mozda dobijes najnajlepsi poklon za 8.mart!
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 8:24:55
|
|
|
|
Blagoslovena
|
Bulka, Vanesičak se javila...još čeka...u nedelju puni 38 nedelja, pa ako do tada ne bude prirodni porođaj, razmotriće i opciju carskog u ponedeljak ili utorak...znaš kakvi su doktori, samo kalkulišu....ostalo je da križamo dane u kalendaru i čekamo još malo... Vanesičak je smorena od svega, ali se opet dobro drži.....i dalje navijamo
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 8:26:42
|
|
|
|
Blagoslovena
|
I da zaboravih poželjeti dobrodošlicu svim novim trudnicama duplicama uz želju za lijepu i normalnu trudnoću....
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:37:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Modessty mi je sada poslala sms, od juče je u bolnici zbog krvarenja koje sada već malo smirilo. Bebci su ok. Kaže, možda danas uspe da se javi na RR.
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:39:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Jao tek sad vidim,toliko je cekala crtice i sad duple svaka cast Mod
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 9.3.2012 11:42:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek` vam je sa srecom
|
|
|
|
RE: Blizanci - duple trudnice :D II deo 10.3.2012 12:40:08
|
|
|
|
Modessty
|
Drage moje evo konacno da se javim. U bolnici sam zbog krvarenja. Bebci su za sada dobri. Na uz se vidi krvarenje ali pojma nemaju odakle izasto. Gledao moj dr i grlic i kaze cvrst i malo skracen ali nije za serklaz. Pijem utrogestan od 200 i svakog treceg dana primam in. Depopogesterona. Doneo mi mm mali tablet pa sadd nabadam slovca i kradem bolnicku mrezu Nadam se da cu izgurati ovu trudnocu do kraja. Bio mi Danilo i bas smo se izgrlili i izljubili. Mnog mi nedostaje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?