Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:43:22
|
|
|
|
bulka
|
malenac76 wow kakav struk, zgodnica trudnica... za stomacic, rastete, rastete...
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:45:51
|
|
|
|
jabukica
|
Malenac ni ne vidi se da si trudna , i moj je bio baš malen u 16-toj nedelji, a vidi ga sad evo i nas 35+0 u poslednje vreme baš brzo rastemo
< Poruku je uredio jabukica -- 6.3.2012 9:46:35 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:50:20
|
|
|
|
bulka
|
jabukice divan stomak!!!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:52:31
|
|
|
|
slavica.
|
Jabukice E sad se stvarno vidi,a bilo mu je i vreme prelepa je tibica! Neka,ti si jedna prava zgodna trudnica,nista se nisi ugojila,i posle mesec dana ces izgledati kao da nikad nisi ni bila trudna :)
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:55:31
|
|
|
|
jabukica
|
hvala bulka Slavice, ja se nadam, kao što kažu, iz tvojih usta u Božije uši. Inače dobila sam +9,5kg.
< Poruku je uredio jabukica -- 6.3.2012 9:56:05 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 9:58:22
|
|
|
|
malenac76
|
hvala cure mislim da ce moja trba sad poceti bas da raste jabukice sad je bas poraslaaa ..lijepo ti se rasporedilo na cijeli stomak prava zgodnicaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 10:27:50
|
|
|
|
anirez
|
Bila sam krupna i prije trudnoca , pa mi sad trba veca nego sto treba da bude
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 10:52:56
|
|
|
|
bleki
|
auuuu na ovom forumu samo zgodne trudnice... ne mogu ni jednu da izdvojim. Hm, a ima i lepih posteljina
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 10:55:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Malenac , sitnice jedna Jabukice , konacno konkretan dokaz trudnoce anirez , nisi krupna , bas si prava trudnica
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:03:20
|
|
|
|
jabukica
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Jabukice , konacno konkretan dokaz trudnoce pa i vreme mu je da se vidi IZVORNA PORUKA: ribizla anirez , nisi krupna , bas si prava trudnica slažem se sa ribizlom. nisi krupna, prava si zgodnica
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:12:31
|
|
|
|
hanka
|
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:17:21
|
|
|
|
malenac76
|
anirez trbica je bas kako i treba da bude ribizla nisam ja bas sitna nekako se cinim na fotkama ali nisam u prirodi
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:18:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Pricaj ti sta hoces
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:21:31
|
|
|
|
anirez
|
malenac tacno sto ribizla kaze pricaj ti sta hoces, za tebe cemo organizovati natjecanje za miss trudnice i uvjereno ces da odneses lentu najzgodnije
< Poruku je uredio anirez -- 6.3.2012 11:23:20 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 11:26:03
|
|
|
|
malenac76
|
meni su sve trudnice ovdje super zgodniceeeee a trbice su prelijepe nisam ja nikad imala problem sa stomakom..ja skupljam kile na guzi
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 21:18:43
|
|
|
|
meyo
|
ja moje slike ovdje stavljat necu malenac pa tebi se skoro i nis ne vidi predivna ti je tibica jabukice sad je bas lijepo porastao sto rece slavica nakon porodjaja bit ce ko da nikad nisi bila trudna zavidna linija zbilja :) anirez uopste nisi krupna savrseno ti stoji
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 21:20:41
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Jabukice bas ti lepo raste stomacic. Jos samo malo, bas vreme brzo leti. Anirez bas si zgodnica. Ja nikako da se nakanim da postavim sliku. Valjda cu uskoro.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 21:37:04
|
|
|
|
meyo
|
a ja odri jedva cekam tvoju slikicu
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 6.3.2012 21:46:11
|
|
|
|
Jole84
|
Pozdrav za divne stomačiće
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 7.3.2012 8:52:45
|
|
|
|
crazymama
|
i dalje vodim po velicini i po broju kg... sad sam smislila foru kako moja beba voli komforan smestaj, pa sam zato ovolika!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 8.3.2012 12:45:46
|
|
|
|
JAmy
|
Evo i nase prve slicice ... 28+1
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 8.3.2012 19:01:19
|
|
|
|
tixy1
|
evo i nas, he he 13+0
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 8.3.2012 21:20:05
|
|
|
|
malenac76
|
tixy vidi se mala mala trbica super ideja sa velicinom bebice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 9.3.2012 6:34:30
|
|
|
|
tixy1
|
He he, to je salce
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka 3.deo 9.3.2012 7:09:57
|
|
|
|
jabukica
|
Jamy rastete , baš ste slatki tixy, slatka tibica, počinje da se vidi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?