|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Farba za kosu
18.2.2012 22:10:32   
MicinaMama
hehehe...ne brini necu plavuso moja !user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 451
18.2.2012 22:11:35   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

genetikauser posted image

Da.
Moja baka je jako rano osedela, sa 20 i kusur. Moj deda je jako rano oćelavio, ja ustvari nikada nisam videla ni jednu njegovu sliku sa kosom, sem kad je bio dete. user posted image
Kada je mama sa 20 i koju počela da sedi, i bila je očajna zbog toga, deda joj je rekao "Ćuti, bolje da si seda na mamu nego ćelava na mene!" user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 452
19.2.2012 8:40:30   
nenja22
plavuse nikad dovoljno plave, crvene nikad dovoljno crvene user posted image

kad sam pre jedno 6-7 godina krenula u tu avanturu farbanja u crveno, prvo sto mi je bilo, to sam samo ja videla da sam ofarbana, a svi kad krenem da paradiram sva ponosna, bili u fazonu "aha, pa evo, na suncu, baca neki sjaj" user posted image

onda sam postajala crvenija i crvenija, dugo mi trebalo da skontam koja mi boja i koja kombinacija hidrogena daju tu pravu nijansu crveno-narandzastog koju zelim...i sad kad sam provalila, ne menjam ni pod razno...jedno sto me povremeno hvataju napadi pustanja kose, koji se obicno zavrse kad tu tako, kao malo poraslu treba da ofarbam i sva se zapetljam i umazem i odem sutradan na sisanje user posted image

početak je kad sam se ja rodio, a kraja nema

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 453
19.2.2012 12:05:42   
MicinaMama
Nenja meni se bas mnogo svidja crvena boja kose uffff....i pogodovo sto crvenija.Ja sam isto bila crvena i odlicno mi je stajala samo sto se brzo ispire pa mi je bila malo nezahvalna.A u crveno sam se farbala sa plavom kosom tako da je to jos veci razlog za brze ispiranje,i onda mi izadje kosa na roza boju

(odgovor članu nenja22)
Direktna veza do poruke: 454
19.2.2012 12:10:43   
Mishica 77
Ma znam.... i ja sam isto počela da sedim još u gimnaziji, a sada sad totalno šatirana, po celoj kosi jednako.... Kao da imam jedno 60 godina. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 455
19.2.2012 12:25:11   
MicinaMama
Mishica hehehe....Ja sam osedila malo kada sam dosla u FR,odmah sam rekla muzu za ovo si ti kriv user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 456
20.2.2012 13:25:44   
daca77
Ja muku mucim sa sedim vlasima...Pokusavam da izvucem boju cokolade, obicno uzimam neke svetlo plave, pepeljasto plave nijanse, ali je problem sto one ne pokrivaju sede. Mnoge farbe sam koristila i rezultat je isti. Da li neka ima resenje?user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 457
20.2.2012 13:48:42   
NadaR
Ufff .. i ja bih u crvenuu .. Danima me drzi ta ideja user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 458
20.2.2012 14:38:31   
MicinaMama
Daco sto ne probas pramenove svetlije izvuci na plavu tamniju...

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 459
7.3.2012 21:52:11   
Anoniman
LJUUUUUUUUUUUUUDIIIIIIIIIIIII, ja plava (blanš), lepo ošišana i zadovoljna!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu MicinaMama)
  Direktna veza do poruke: 460
   [Obrisana poruka]
7.3.2012 21:58:07   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 461
7.3.2012 22:05:54   
Anoniman
user posted image Divno jeuser posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
  Direktna veza do poruke: 462
7.3.2012 22:07:53   
Anoniman
Zdrava je jer je nisam dugo blajhala, sada je prvi put (ono staro je izraslo, i odsečeno je), i još je danas frizerka skratila. Baš sam zadovoljna!

Hvala vam drage moje! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 463
7.3.2012 23:17:43   
Ana RR
Tash, prelepa boja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 464
7.3.2012 23:44:52   
PoisonEve
user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
7.3.2012 23:55:53   
pepeljuga
Bas ti je lepa boja user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 466
8.3.2012 1:52:10   
Sanchy
Ja koristim lakme proff.farbu za kosu ,uz 6 % hidrogen i pokrije mi sve sede ,pri tom je boja ujednacena svuda za razliku od palete koju sam ranije koristila i gde mi koren bude jedne boje a ostatak druge,uzasssss
IZVORNA PORUKA: daca77

Ja muku mucim sa sedim vlasima...Pokusavam da izvucem boju cokolade, obicno uzimam neke svetlo plave, pepeljasto plave nijanse, ali je problem sto one ne pokrivaju sede. Mnoge farbe sam koristila i rezultat je isti. Da li neka ima resenje?user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 467
13.3.2012 23:35:16   
Cunce
ja pocela ovu (usput pushtam kosu jer sam sa kratkom crvenom, smedjom ili plavom izgledala k'o bakica):

http://img1.cokupicstatic.pl/c_big11024206.jpg

ta mi je okej, sama se farbam, ali kosa mi je trenutno u losem stanju posto sam je letos spalila blansom (tj. drugarica)
trebace vremena da se oporavi user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 468
1.4.2012 22:30:03   
PoisonEve
Jel ima neko iz Beograda da mi preporuci dobrog frizera za skidanje boje?

Ajrton Sena

(odgovor članu Cunce)
Direktna veza do poruke: 469
3.4.2012 17:47:27   
PoisonEve
Nadjoh frizera, ali sad nas ceka onaj tezi deo,user posted image
Moja kosa je sad skoro crna, odnosno bas taaamno smedja, a ja bih da izvucem makar 7-cu. U cetvrtak cu prvo da se osisam na paz.

Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 470
11.4.2012 19:17:36   
PoisonEve
Stigoh od frizera
user posted image

Ajrton Sena

Direktna veza do poruke: 471
17.4.2012 10:20:16   
bojkica
Da li neka od Vas ima iskustva sa lakme-farbama,da li su jake,kao npr.Keune-imam rane po glavi-uzas!

Direktna veza do poruke: 472
17.4.2012 10:23:10   
cockic
PE super ti je boja ja tek sad vidoh pramicke user posted image

moja je malo svetlija i imam vise plavih.a friz nam je jako slican

(odgovor članu bojkica)
Direktna veza do poruke: 473
17.4.2012 10:30:54   
Anck Su Nmaun
Jaao ja se juce ofarbam i danaaas sam zuutaaaaaaaaa!!!
Sve se sprdam sa mm , kaze kad udjes u prostoriju kao da je sunce obasjalo user posted image user posted image
Jedva cekam da se ispere boja user posted image user posted image

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 474
29.4.2012 22:53:23   
Anoniman
Ofarbala sam koren "pegavom plavušom", i malo drugarica prevukla dublje (bilo farbe user posted image )... lepo je. Ne bi valjalo da sam se cela njom farbala, opet bih bila žuto/narandžasta, ali za koren, od pramenova do pramenova - extra! Samo su mi pramenovi malko plaviuser posted image , ali mi koleginica kaže da će se to isprati. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mella Cosmetics – lepota u bogatstvu prirode!
Mella cosmetics je ujedinila nauku i prirodu u jedinstveni pristup nezi kože, čiji je cilj vratiti i očuvati koži sjaj i...
Nega kože na suncu – 12 saveta za ovo leto
Svi volimo osunčanu kožu, naročito tokom letnjih meseci. Međutim, činjenica je da preterano izlaganje suncu može da dove...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here