|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Farba za kosu
18.5.2012 13:46:29   
mamamikka
koliko često se farbate? seka mi počela na svake dve nedelje, dosad je mesečno jednom, a ja mislim da je to prečesto ni ne izraste joj kosa redovno a ona je već farba. možda to i ne smeta?user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 476
18.5.2012 14:03:20   
branki*
ja se farbam jednom mesecno,samo koren kose.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 477
18.5.2012 14:30:22   
tanjica85
na dva meseca zavisi kako kad

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 478
18.5.2012 14:40:59   
mamamikka
uh onda ovo njeno baš deluje prečesto ima da oćelavi.

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 479
23.7.2012 8:59:27   
jovana jojo
Ja se nefarbam ali se moja sestra farba jednom u dva do tri meseca

(odgovor članu mamamikka)
Direktna veza do poruke: 480
24.7.2012 2:29:39   
Figaro88
Ja farbam izrastak jednom mesecno.Ponekad ofarbam i celu kosu,kad primetim da je isprana,inace farbam se u crno...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu jovana jojo)
Direktna veza do poruke: 481
24.7.2012 8:56:43   
Anoniman
Ja sam se do trudnoće farbala na 4 nedelje, sad sam pomerila na 6...

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 482
24.7.2012 13:37:08   
tanjica85
moja boja kose je fenomenalna, ofarbalo me sunce. kad bih potrefila sad ovu istu nijansu, uh

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 483
14.11.2012 12:51:10   
Anoniman
Mislim da ću danas da se prefarba u ovo:

user posted image

(odgovor članu tanjica85)
  Direktna veza do poruke: 484
14.11.2012 13:01:41   
jovana13
Ja imam smedju boju kose,nije ni svetla ni mnogo tamna. E sad,htela sam da se ofarbam u boju meda, pa sam uzela neku farbu sveki me farbala i sad mi je boja kao na slici koju je Tasa stavila. Kako od te boje da izvucem boju meda? Jel imate neki savet?

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
16.11.2012 13:58:12   
minna
Tash jesi se ofarbala?

Moja prirodna boja je smedja, dva puta sam izvlacila pramenove, 1.put boje meda i svetlija nijansa, a 2.put samo svetliju.
Sad hocu da se ofarbam skroz, u plavo, znam da mi najlepse stoji moja boja, ali trenutno zelim da budem plava na kratko pa cu se vratiti, tako mi doslouser posted image
Moram da pogledam sta se pisalo pa da vidim koju farbu da uzmem, jer se nisam farbala 100god, tacnije od 2006. pa nisam bas u toku

(odgovor članu jovana13)
Direktna veza do poruke: 486
19.11.2012 20:55:23   
minna
Danas sam bila kod frizera, da se ne farbam sama da nesto ne zeznem i opet nije ispalo kako sam htela i bas sam se smorila.

Mislim sad nije nikakva tragedija, lepse izgleda nego kad sam imala izrastak od prethodnih pramenova, ali mi je prva (schwarzkopf syoss) ispala skroz zuta na mojoj boji, a na pramenovima skoro nista, onda je pokusao da popravi nekim prelivom boje lesnika i sad mi je ono gde su bili pramenovi mnogo lepo (samo sto nisam to htela), a ono gore je manje zuto, manje se vidi prelaz, ali se na jakom svetlu a pretpostavljam i na dnevnom, al to cu videti sutra, vise vidi. Tek to nisam htela. I fenira on mene a ja samo razmisljam kako cu da odem i kupim tamno braon farbu i da se prefarbam. I kupila sam je, samo me toliko nekako cudno boli glava, ili koza glave, ne umem ni da objasnim, pa sam odustala. Nikad nisam imala ovoj osecaj, a bas sam svasta radila sa kosom ranije. A pritom nije stigao ni da me osisa jer je imao musterije posle, pa sam sad bas sva fuj, a nadala sam se da cu biti zadovoljna.user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 487
28.11.2012 6:51:26   
Lu
IZVORNA PORUKA: mlada_mama

E ovako, farbam se crnom kanom vec 2 godine (nzm ko me nagovori) user posted image i tek sad vidim koje je to zlo, pokusala sam izaci iz nje al nema sanse. Zanima me da li ima neko iskustva sa tim, i koje sve metode dolaze u obzir, rado bih da izbjegnem blansh, cula sam za mnoge prirodnije nacine (sok od limuna, jabukovo sirce...) ima li neko neki prijedlog user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 488
28.11.2012 6:53:25   
Lu
Postoji tretman skidanja boje sa kose, najbolje da pitaš u frizerskom salonu.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 489
5.12.2012 13:10:43   
Rosita
E ovako. Zna li neko kako ce se http://www.vmd-drogerie.cz/fotky3419/fotos/_vyr_111311010.jpg bez amonijaka pokazati na svetlo plavoj kosi, smedj izrastak? Kosa je duga i gusta, htela bih da prefarbam celu, al ne znam kakav ce biti efekat. Koren sam vec farbala sa tom loreal, ne izvlaci posebno, ali deluje prirodno. Ne smeta mi ako ispadne tamnije plava, samo da je ujednacena. Prognoze? user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 490
5.12.2012 13:24:58   
isidora88
uzmi jedan unutrasnji pramen i ofarbaj ga pa ako ti se svidi ofarbaj celu kosu, inace ako nemas crveni pigment trebali bi ok da izvuce, mada loreal bas i ne izvlaci nesto plavu boju

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 491
7.12.2012 7:27:47   
Cindarella
Ja sam poslednji put kupila keune 15/17 i uzasno sam siva! Bas kao seda kosa.user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 492
7.12.2012 7:47:06   
adulence
ja sam od 15/17 bila gotovo ljubicasto siva,ali zato je 15/11 pun pogodak...

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 493
7.12.2012 7:49:27   
Cindarella
Hvala na info!user posted image
POkusavam da se otarasim zutila,ali ne po cenu da budem ovako siva.user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 494
7.12.2012 7:53:18   
adulence
znam draga ja mislim da sam probala sve moguce plave boje jer imam problema sa crvenim pigmentom i upravo necu da budem zuta,tako da sam znala da moram da koristim pepeljastu boju u suprotnom budem kao llimun...

Direktna veza do poruke: 495
7.12.2012 8:00:30   
Cindarella
Vec pocinjem da se smaram sa potragom,i padam u iskusenje da se prefarbam u smedje.user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 496
7.12.2012 8:09:07   
tijatija
Ja sam plavusa vec 13 godina user posted image Primetila sam da u trudnoci ( isto kao kad imam ciklus a ofarbam se) neispadne kako bi trebalo. Ja mislim da je kod tebe isti problem postovidim da si trudna, i savetujem ti da nedonosis sad te odluke posto ces se posle mozda kajati, lako se prefarbati a jaaako tesko vratiti u plavu bojuuser posted image

Direktna veza do poruke: 497
7.12.2012 8:10:16   
adulence
jooooj tako sam i ja i ofarbala sam se u smedje ali ta faza je trajala samo mesec dana ipak mi lepse stoji plava....

Direktna veza do poruke: 498
7.12.2012 8:12:54   
Cindarella
Tija,ja sam plavusa od 2007,bilo je tu prefarbavanja u druge boje,ali se uvek vratim plavoj. I uvek mi bude zuta,kao slama.Najlepsu boju sam imala 2008 kada sam koristila palet xxl,ali takve vise nema. Zao mi je da je gorim,jer bih ja da nastavim da farbam samo koren,ali mi to ne uspeva.

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 499
7.12.2012 8:18:17   
tijatija
ja sam isto tako prosla. Sa plave u sve boje ovog sveta i na kraju jedva, ali jeeeedva se vratila na to je proslo mozda godinu dana i rekla sam sama sebi nema vise eksperimentisanja, jedina opcija je mozda neko satiranje , ali to tek za koji mesec i za to cu dooobro da razmislim. Ja se farbam svaki 4-5 nedelja, nisam bas svetlo plava ali zadovoljavajuce, sad u trudnocama malo mi je kosa tamnija ali nema veze..I to sve se sama farbam

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bakučiol - heroj anti-age nege uzvraća uda...
NIVEA donosi odlične vesti - Cellular Expert Lift linija dopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti.
Kräuterhof anticelulit kolekcija - iskustva
Drage naše dame, da li vam je muka od celulita? Pojedine dame su testirale Kräuterhof anticelulit kolekciju, i sa nama p...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here