Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 12.1.2010 12:49:33
|
|
|
|
Daca84
|
I ja trckam stalno na wc... a kada idem u grad i beba pritisne na besiku, jedva stignem do wc-a... par puta mi je se desilo da se za malo nisam upiskila
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 12.1.2010 12:50:23
|
|
|
|
buhla
|
ja sam prva 3-4 meseca trčkarala non stop u wc, a i nosim nisko. Pa je bilo malo zatišje, ali evo opet je počelo trčkaranje, a i on me u poslednje vreme šutira i u bešiku a čini mi se i pozadi, baš dole nisko, pa mi se nekad učini kao da ću, s"oproštenjem da prducnem
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 24.2.2010 14:39:13
|
|
|
|
Tara
|
U pocetku trudnoce nisam isla ovako cesto u wc kao sad, nekad se desi da piskim odem do sobe presvucem se i opet mi se piski znaci ne prodje ni 5 min, a nisam se prehladila Poludecu
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 24.2.2010 14:54:41
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Do skoro nisam imala tih problema... al me zato sad nervira sto nemogu da prespavam na miru noc, nego moram bar jednom ustati da pisss pisss
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.3.2010 18:53:17
|
|
|
|
cipiripi
|
ja ne ustajem nocu...spavam kao top
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.3.2010 20:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam danas skoro pa trčala do TC da bih piškila, jedva sam stigla, a ispiškila 2,5 kapi.
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.3.2010 8:10:14
|
|
|
|
dakana
|
Ja obavezno ustajem oko 5-5:30 da piskim, nema sanse da izdrzim duze. A i ja nekad imam utisak upiskicu se, a kad sednem na wc solju ono samo par kapi...
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.3.2010 9:03:15
|
|
|
|
lenaa
|
Ja ustajem obavezno bar jednom u toku noci a uglavnom taman legnem - zaspim i onda se probudim piskiiii mi se.
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.3.2010 11:53:20
|
|
|
|
bojana87
|
ja trcim stalno u wc u poslednjih mesec dana. 99% da mije beba nisko jer pokrete osetim u predelu desnog jajnika. Ja i mm smo promenili strane kreveta da ga nocu ne bi budila a sada mi dodje da krevet prebacim u wc da bi duze spavala Sve su to slatke muke
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 28.3.2010 19:15:09
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Do skoro nisam imala tih problema... al me zato sad nervira sto nemogu da prespavam na miru noc, nego moram bar jednom ustati da pisss pisss Joj, mucno je ustajati nocu, bar da se ispiskim ko covek, nego malo, ali minimum 3 puta ustanem. U pocetku trudnoce sam piskala cesto nocu (zbog toga sam i posumnjala da sam trudna), pa se malo smirilo, pa opet. Najgora mi je redovna mesecna kontrola, kada znam da ujutru moram da idem da dajem urin na analizu i opteretim se da li cu imati sta da ispiskim ako celu noc ustajem
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 17.11.2010 16:52:33
|
|
|
|
Nin@
|
Ja od samog pocetka trudnoce visim na WC sad sam u 3 mjesecu i samo se pogorsava, nocu bar 4 put ustanem...Koja zezancije, uopste vise ne spavam dobro i jos nesto cudno se desava, sanjam za jednu noc 3 do 4 sna:) to malo smori ...
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 17.11.2010 21:05:52
|
|
|
|
mikica sa
|
mi kao da smo blizankinje ista situacija je i kod mene. prije sam spavala kao top, sto kaze cipiripi ali sad isto kao robot.cim osjetim bol u besici ja sam budna i pravac wc,sa muzem zamijenila strane kreveta da ga ne gazim po noci i sad imam svoju uobicajenu nocnu rutu. ustajem po par puta i to ugglavnom u isto vrijeme, oko jedan,tri i pola sest ujutro. o snovima da ne pricam, ili su u epizodama ili su filmovi
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.1.2011 21:15:01
|
|
|
|
grozdana
|
Ja sam non stop piskila u trudnoci, pogotovu pred kraj trudnoce, jel sam nisko nosila. Nisam mogla nigde da mrdnem i ako odem u setnju to je na kratko. Desavalo mi se da se jace nasmejem i da se upiskim. Sada, nakon porodjaja, sve je u redu...
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.1.2011 21:21:11
|
|
|
|
Brana
|
IZVORNA PORUKA: grozdana Ja sam non stop piskila u trudnoci, pogotovu pred kraj trudnoce, jel sam nisko nosila. Nisam mogla nigde da mrdnem i ako odem u setnju to je na kratko. Desavalo mi se da se jace nasmejem i da se upiskim. Sada, nakon porodjaja, sve je u redu... slicno i kod mene!
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.1.2011 21:24:50
|
|
|
|
magnetic
|
Ja sam mnogo cesce isla na wc na pocetku trudnoce nego na kraju,a isto sam nisko nosila
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.1.2011 23:25:37
|
|
|
|
maja19
|
Ja sam na kraju samo visila po kupatilu...
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 28.1.2011 19:17:54
|
|
|
|
limunada
|
Ja nocu ustajem u wc od kako sam ostala trudna,napocetku zato sto sam mnoooogooo vode pila a kad je bebac narasto poceo me gurati i sad isto pa svaki cas idem poludim!!Ali mi nije doktorica rekla da nosim nisko,mislim da to nema veze,valjda bi mi rekla da nosim nisko??
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.9.2011 18:25:28
|
|
|
|
Anoniman
|
uh, sad mi lakse kad sam sve ovo procitala ja sam i inace cesto piskila jer pijem dosta vode, ali saaaad....nocu ustajem 5-6 puta u proseku, a danas, otkad sam stigla kuci, piskila sam jedno 100 puta u roku od 3 sata, i to najcesce samo po par kapi.
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.9.2011 19:20:39
|
|
|
|
Verus
|
i ja piskim non stop....i nocu sto me nervira jer i ovako losije spavam...a pijem oko 1.5-2l vode na dan, tako da me ne cudi I da, nekad imam osecaj da cu da puknem, a piskim bas malo
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.9.2011 19:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sigurno pijem vise od 2l vode dnevno, leti sam verovatno pila i 3l, srecom pa su sad prestale velike vrucine, pa barem nocu ne pijem vodu inace bih stvarno spavala u kupatilu ili sa pelenama
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 26.9.2011 19:29:29
|
|
|
|
Verus
|
Pelene ma, nervira me i sto moram da nosim dnevne uloske, i menjam par puta na dan...uf
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.9.2011 7:36:55
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam prestala da nosim dnevne uloske zbog kandide, da joj ne pomazem, pogotovo leti.
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.9.2011 8:15:38
|
|
|
|
jance
|
ne mogu da kazem da sad nesto jaako cesto piskim, al pijem dosta vode i zbog toga valjda i jeste malko cesce. nocu se ne budim, najvise jednom, al ja imam dosta cvrst san pa je mozda i zbog toga kontam... ali imam ono da mi malko pobegne s vremena na vreme, iako sam davno prestala da nosim dnevne uloske zbog bakterija... sreca pa sam kuci i mogu cesce gacice da menjam, al je neprijatno kad idem negde i nosim pantalone pa ustanem i osetim kako je mokro dole...
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 27.9.2011 9:09:06
|
|
|
|
New Mom
|
Materica koja raste pritiska bešiku, pa iako nije puna misliš da jeste i moraš u WC. Neminovnost trudnoće. U prvoj sam krenula da se šetkam oko 6.meseca, uvek oko pola 3 ujutru (naravno, pored samog početka trudnoće prve neke 2-3 nedelje), a u ovoj sam već krenula pre nekih 10ak dana.
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 7.3.2012 13:25:00
|
|
|
|
Honey
|
Ja Sam tek na pocetku trudnoce a vec nocu ne mogu da spavam, bar jednom moram da ustanem da piskim, nekad i vise puta u toku noci...
< Poruku je uredio Honey -- 7.3.2012 13:26:21 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?