Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 29.12.2015 0:47:48
|
|
|
|
Jole84
|
Ma kakvi neprijatno, pa stvarno je nezgodno...dok se namestis, udremas, a ono dizi se...kolko god da je puta mucno je. U zadnje vreme sam jako umorna, pa se komiram nocu, osetim hladno mi u neko doba, a ja jednom nogom van kreveta, valjda sam krenula do wc-a pa se uspavala
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 10.2.2016 11:05:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja cu izludeti. Sinoc sam bukvalno na petnaest minuta isla do vc-a. Nikako se uspavati, bas mi je bilo grozno.
|
|
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 11.2.2016 10:46:01
|
|
|
|
pipi_coco
|
I mene ovo piškaranje izluđuje više......ako nocu ustanem samo 3-4 puta samtram da je bila mirna noc A da ne pricam da mi se dešava da se probudim u neka doba s atako strašnim pritiskom na mjehur da moram ici iste sekunde, da mi je kupatilo malo dalje svašta bi bilo
|
|
RE: Često mokrenje u trudnoći 17.6.2021 7:39:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Pozdrav... uvek idem redovno uwc da piskim ali mi se juce desilo da dva sata nisam imala gde da piškim, a piškilo mi se toliko da me je sve živo bolelo dok se nisam ispraznila i piškila sam jedno minut i više. I dalje me stomak malo boli. Mene zanima je l sam mogla nekako bebi da naštetim tako, deveti sam mesec.
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....