|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dijetalni meni
9.2.2012 15:06:12   
Jeca*
upravo tako Alexx
a inace ima valjda šargarepa, praziluk, celer, paškanat...tako nešto, ne znam napamet
a ove ducane imas svuda po gradu, ali nebitno, ja verujem da ovaj keks mozes da nadjes u bilo kom

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1076
9.2.2012 15:08:53   
*Alexx*
Mislim da je Isidora iz NS, možda nemaju Višnjicu u NS. Verovatno ih ima u zdravoj hrani i u supermarketima.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1077
9.2.2012 20:52:19   
isidora88
iz NS sam kao sto alexx rece,nemamo mi tu visnjicu tj. ja nisam videla a ni cula da ima kod nasuser posted image
sutra ce biti musakauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1078
9.2.2012 21:11:24   
Lu
IZVORNA PORUKA: Jeca*

meni su Tonus i Wasa Fibre zakon user posted image

A meni ovaj KLIK user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1079
10.2.2012 8:36:36   
Jeca*
e taj nisam probala. Kupicu da probam, samo da vidim ima li ga kod nas, nesto mi nije poznat "na oko"

Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1080
10.2.2012 8:37:59   
Lu
Ovaj je baš hrskav i ukusan a jedna šnita ima 20 kcluser posted image

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1081
10.2.2012 8:41:16   
Jeca*
uuuu...onaj moj ima 35. Odlično, probaću user posted image

Robin Sharma

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1082
11.2.2012 12:44:31   
PoisonEve
Ja se plasim da mi se ne smanji mleko a stvarno se osecam ogromno i hocu da pokusam da malo redukujem ishranu. Samo ne znam sta i koliko.
Doruckujem obicno one Nestle fitness zitarice sa jogurtom
Rucam svasta ali gledam da bude kuvano
Veceram lose, obicno budem toliko umorna da napravim neke sendvice, picu ili slicne gluposti.
Bila sam u onoj temi o kombinovanju namirnica ali opet nisam sigurna smem li da se usudim da tako rigorozno promenim ishranu.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1083
11.2.2012 12:48:38   
Olga75
PE , moje iskustvo ( ne mora da je pravilo ) dok sam dojila kilaza je bila ok , stomak mi je bio opusten i sad vac mozes da radis trbusnjake i da vezbas ali kad sam prestala da dojim onda sam se ugojila i to sigurno 10 kila user posted image
produkcije mleka nije bilo ali mi je ostali ono : sad jednu kiflu , dve banane , par redova cokolade ( dok sam dojila to nije bo problem )
mozdad a veceru malo sredis ali neke dijete ( pogotovo sto je bebac jos mali a ti ne zelis da prestanes ) mislim da ti nece prijati a nece prijati ni laktaciji

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1084
11.2.2012 16:10:47   
PoisonEve
Onda cu ubaciti malo vezbica. Nisam sigurna za kalorijske vrednosti jedne pice, mozda da to zamenim porcijom makarona sa sirom?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1085
11.2.2012 16:27:22   
Jeca*
Ja bih ti pre savetovala da za veceru jedes nesto laganije tipa salatu i meso, a da to sto veceras prebacis na rucak. Takodje mislim da od pice dobijas malo cega korisnog za mleko a unosis puno kalorija. Bolje neke integralne makarone ili pirinač sa povrćem. Ili samo neki tostić sa nekim namazom.

Robin Sharma

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1086
11.2.2012 16:40:59   
minavb
Mozes da pravis fine hladne salate sa integralnim makaronima, tunom, povrce, omlete sa povrcem, snicle od tikvice i sira, meso i salatu... mnogo kombinacija postoji.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1087
11.2.2012 19:32:37   
gagana83
Today

Dorucak- pita od cornflakes-a (recept sa Coolinarke)
Uzina- jabuka (uvek se zeznem kad pojedem jabuku, mnogo ogladnim od nje), pa kasnije jedna pomorandza
Rucak - 2 cufte u paradajz sosu i kiseli kupus
Vecera- nemam ideju a krajnje je vreme da pojedem nesto

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1088
12.2.2012 8:42:05   
jabukica
Posion Eve nedavno sam slučajno naišla na jednu dijetu koja bi ti mogla pomoći, pročitaj klik

i klik2

Sve što raste htelo bi da raste, neka raste i treba da raste... Duško Radović

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1089
23.2.2012 14:40:10   
madre
aaauuu, dijetalci se uspavaliuser posted image
ja sam juce spremala slatki kupus sa junetinom (izdinstala luk i sargarepu u to stavila junetinu pa malo dinstala i na kraju kupus, kada je malo omeksao sve sam prerucila u vatrostalni sud prelila sokom od paradajza i zapekla), bez ikakvih masnocauser posted image
prekjuce sam punila zelene paprike ella sirom i jajimauser posted image
mama mi je mesila hleb od raznih vrsta brasna sa semenkama, bas je lepuser posted image za dorucak nekada na krisku tog hleba namazem sojinu pastetu, nekada ella sir i parcence pilecih prsa, nekada skuvam jaja, tunjevinu... i tamanim mnooogo salate: kiseli ili slatki kupus, cveklu, paprike iz tursije...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu jabukica)
Direktna veza do poruke: 1090
26.2.2012 14:53:55   
Jole84
Današnji meni user posted image
Doručak: pahuljice i mleko
Ručak: prženija-pečurke sa belancima (i zelena salata,ne znam da l sam dobro ukombinovala user posted image )
Večera: verovatno ću neku ribu ili jednu tunjevinu i zelenu salatu.

Sve u svemu,tamanim zelenu salatu uz svaki obrok,popamtili me u piljarici user posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1091
26.2.2012 21:37:36   
minavb
Super si iskombinovla, fali ti samo jo[ jedna vockica.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1092
27.2.2012 21:51:09   
Jole84
Jupiii user posted image

Danas,za doručak banana i jabuka,za ručak-pastrmka i zelena salata (slatko sam se najelauser posted image ) a za večeru pahuljice ili neka salata,još se kanim user posted image
Mislila sam da ću crći od gladi,nisam navikla na ovaj režim ishrane,ali baš mi prija! user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 1093
28.2.2012 18:22:35   
Figaro88
Pre podne jabuka,kivi i nar,za rucak supica,peceno pilece belo i kupus salata.Ja ne veceram,znam da bi trebalo bar nesto malo,ali nisam navikla i sad mi je tesko da se nateram....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1094
29.2.2012 16:04:40   
Jole84
A meni je večera najveći problem,mogla bih 3 put da večeram i da opet legnem gladna user posted image

Sada sam se malo dovela u red,a i smršala sam kilo i po user posted image
Danas za doručak: dva parčeta(tostirana) sa paštetom od tune,za ručak: krompir i šargarepa zapečeni,i zelena salata,a za večeru ću one riblje pljeskavice frikomove.

Nego jel ima neka ideju sa čim da kombinujem cveklu? Ja je danima jedem za užinu,ali ukombinovala bih je uz neki ručak,na primer sa piletinom?

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1095
29.2.2012 16:19:02   
Anoniman
Ja cveklu jedem uz sve - kao salatu. Uz krompir/pirinač ili uz meso/jaja.
Ako su te riblje pljeskvice panirane, znaš da to nije baš najbolje rešenje, što bi se reklo, big no-nouser posted image A ako nisu, možeš cveklu uz njihuser posted image

(odgovor članu Jole84)
  Direktna veza do poruke: 1096
29.2.2012 16:26:08   
Jole84
Nisam znala da su no no user posted image onda neću njih,smisliću nešto drugo user posted image Hvala na savetu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1097
29.2.2012 16:29:56   
Lu
Uzmi čiste filete recimo oslića ili neke drugeuser posted image
Samo pazite, ja sam neki dan uzela neke koji nisu bili vakumirani, kad su se odledili u njima je bilo više vode a ono što je ostalo jedva sam prebacila na tavi, zato sam drugi put uzela ledove (nije reklamauser posted image ) zato što su bili vakumirani i razlika je nevjerovatna.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1098
29.2.2012 16:42:57   
Jole84
Joj i meni se to desilo,kupila sam kilo fileta a kad se odledilo nije imalo ni za pola obroka user posted image
Smisliću nešto tako da iskonbinujem do večeras,ako ništa drugo tunjevina je uvek u opticaju user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1099
29.2.2012 20:42:35   
Figaro88
Cveklu jedem kao salatu,nisam bas odavno...Pre podne sam pojela bananu,kivi i jabuku,rucak mi je isti kao i juce.Jutros sam se merila i skinula sam jos 2kg.Nadam se da cu do proleca skinuti sve....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here