Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.3.2009 21:30:53
|
|
|
|
mihi
|
Jacaca imaš i novo od Marije Jovanović, Dovoljan razlog a preporučujem ti i Spletkarenje sa sopstvenom dušom mislim da je to njena najbolja knjiga kao i Kao da se ništa nije dogodilo.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.3.2009 21:31:06
|
|
|
|
dunja RR
|
preporucirte mi neke dve, tri dobre, za bolnicu i posle da ovih dana uzmem iz biblioteke, please...Mozda Koeljo, on mi se nesto cita, nesto ljubavno, mozda avanturisticki, ali de bude ni previse lako, ni previse tesko stivo...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.3.2009 21:42:07
|
|
|
|
mihi
|
Napisala ti je Jacaca Kueljova 11 minuta je meni odlična, Hiljadu čudesnih sunaca, i ove sve od marije Jovanović koje sam napisala Jaci, Lovac na zmajeve, Katedrala na moru, Leonardovi labudovi.... Sve su dobre a pročitaćeš ih u jednom dahu!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.3.2009 22:25:47
|
|
|
|
dunja RR
|
hvala Mihi
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.3.2009 22:35:09
|
|
|
|
Sneža
|
Jao,Leonardovi labudovi je sjajna knjiga!I ja je preporučujem,
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 26.3.2009 13:18:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Markes-100 godina samoce Orvel-1984., Zivotinjska farma Pekic-Besnilo Bukovski sve Za trudnocu bih preporucila "Klub debelih zena". Pisale su ga trudnice iz Velike Britanije, njih pet, kroz sta su sve prosle tokom trudnoce i porodjaja. Sjajana knjiga, za opustanje, a mozete i nesto nauciti iz njihovih iskustava.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 4.4.2009 21:14:43
|
|
|
|
Mikica2
|
Ako ste avanturistickog duha onda definitivno knjiga "Alhemičar", pisac:Paulo Koeljo
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:33:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Jao pa ima tooooliko knjiga koje su mi se mnooooogo dopale! Pošto sam ljubitelj bajki i fantastike izdvojiću naravno Tolkina i Gospodara prstenova! Zatim Hobiton i Silmarilion (ako sam lepo napisala! nikako da zapamtim naziv!) Obožavala sam Hesea: Demijan i Sidarta Dopali mi se i Braća Karamazovi, Faust, Vreme smrti Zatim Dnevnik srpske domaćice Sve od Ljiljane Habjanović, Paolo Koelja Tamni vilajet Ive Andrića Autostoperski vodič kroz galaksiju U srednjoj školi sam bila zaljubljena u Ljermontova i Junaka našeg doba ma ne mogu svega ni da se setim! Mod, pa mi imamo isti ukus Ti si jedina ženska osoba koju znam da je čitala Terija Pračeta
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:37:03
|
|
|
|
boje
|
taman sam napisala poveci spisak knjiga koje su na mene ostavile utisak i.......cap......puce veza evo samo cu navesti neke od njih Marina Malinic-Uska vrata Beograda Arvind Adiga-Beli tigar Toni Parsons-Covek i decak Haled Hoseini-Lovac na zmajeve i Hiljadu cudesnih sunaca(ostavlja bez daha) Gorica Nesovic i Jelica Greganovic-Prici nikad kraja Marija Jovanovic/ Spletkarenje sa sopstvenom dusom (ostale mi i nisu nesto) Macantini Margaret-Manola (malo frikovski, ali super)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:41:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Sada sam pročitala ovu novu Marije Jovanović Dovoljan razlog ili tako nešto i ne sviđa mi se. Mnogo je bolje Spletkaranje sa sopstvenom dušom. Imam Spletkarenje sa sopstvenom dušom, meni je odlična knjiga!! U srednjoj školi sam bila zaluđena sa nekim romanima, tako da sam gutala Katerinu, Anđeliku i Gričku vješticu! Una Mome Kapora, neponovljiva knjiga! Mogla bih do sutra pisati šta mi se sve dopalo, pročitala sam knjiga za dve biblioteke!
< Poruku je uredio Ana80 -- 2.7.2009 16:42:29 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:41:38
|
|
|
|
barbara
|
ja obozavam da citam,svaki dan bar sat vremenaprovedem citajuci!znala sam za jedan dan da procitam knjigu od 400 stranica!procitala sam osam knjiga od mirjam ali najlepsa mi je samac u braku,pa ranjeni orao!on mora da ode-kada ostanes sama sila o flenegan,lubenica-marijana kiz,sestre po kazn,siroce-hedwig courths-mahler!to su mi bas najbolje knjige od svih koje sam procitala! sada citam gospodin zauvek-majk gejl,muskarac vredan paznje-eva heler,gnjev andjela-sidney sheldon.marijana-juliete benzoni!kada procitam javicu vam kakve su
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:41:38
|
|
|
|
Rivana
|
sve od paola koelja
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:44:40
|
|
|
|
nina83
|
Evo nekoliko knjiga po mom ukusu.. Patrik Ziskind- Parfem Irvin D. Jalom- Kad je Nice plakao Den Braun- Da Vincijev kod
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:46:31
|
|
|
|
boje
|
knjiga Parfem je dobra, ali film ocajan. trenutno citam Ljiljanu Habjanovic Djurovic- Zapis duse (ko voli Ljljanine knjige zna sta moze da ocekuje- divno)
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:48:35
|
|
|
|
Rivana
|
Parfem sam citala ali nisam film gledala
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:52:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Dorotej - Dobrilo Nenadić (postoji i film) Slatko sam se ismejala kada sam čitala Dnevnik sluđene mlade - Lore Vulf super je knjiga a dobila sam je na poklon kada smo planirali venčanje
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 16:53:05
|
|
|
|
nina83
|
I ja sam bila skepticna kad je izasao film, jer se obicno posle procitanog romana razocaram (nikad nije onako kako sam ja zamisljala dok sam citala ), ali ovog puta sam bila prijatno iznenadjena- po meni ni film nije los.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 20:10:52
|
|
|
|
suziQ
|
Ja bih vam od srca preporucila knjigu KOLIBA napisao Vilijem Pol Jang , ne pamtim da sam toliko uzivala u knjizi i dugo posle citanja razmisljala o njoj.Najiskrenije preporucujem!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.7.2009 22:08:28
|
|
|
|
Sneža
|
Knjiga koju obožavam i čitam bar jednom godišnje "Dan pčela" od Tomasa Sančeza,od srca preporučujem
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 12:58:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Snežo, to je diiiivnaaaa knjiga
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 13:05:31
|
|
|
|
branka10
|
Svila- Bariko( izuzetna), Vukodav(3 dela) Marija Semjonova- epska fantastika, Nikom ni reci- Harlan Koben, Zenski rodoslov......
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 14:41:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Knjiga koju obožavam i čitam bar jednom godišnje "Dan pčela" od Tomasa Sančeza,od srca preporučujem nisam citala....kog je zanra?...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 14:45:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Napisala ti je Jacaca Kueljova 11 minuta je meni odlična, Hiljadu čudesnih sunaca, i ove sve od marije Jovanović koje sam napisala Jaci, Lovac na zmajeve, Katedrala na moru, Leonardovi labudovi.... Sve su dobre a pročitaćeš ih u jednom dahu!!!!!!! tek sada videh ovo aj uce sam uzela iz biblioteke "11 minuta", ju hu , znaci dobra je...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 14:45:41
|
|
|
|
dunja RR
|
u stvari videla i ranije ali zaboravila a slucajno juce uzela bas tu knjigu....
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 3.7.2009 14:47:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Dunja, evo kratkog opisa: Dan pčela - Tomas Sančez U ovoj priči o zapanjujućoj ljubavi, autor portretiše nasilje, nadu i raskoš života, koje transformišu rat i izbeglištvo. U srcu romana su Zermano, svetski poznat španski slikar, i njegova predivna francuska muza, Luiza Kolar – čije živote pretvara u rasulo nemačka invazija Francuske u Drugom svetskom ratu. Ostavljajući Luizu u Provansi pod kontrolom višijevskog režima, Zermano se vraća u okupirani Pariz. I, dok on u nekom daljem trenutku postaje slavan i bogat, ona nestaje u anonimnosti.
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.7.2009 14:48:47 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.