Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 16.9.2009 16:33:43
|
|
|
|
mihi
|
Rade Drainac Srpski pesnik o kome se malo zna imam zbirku njegovih pesama divne su.....
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.9.2009 9:58:39
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zadnju sam citala Grabljivicu.... i to cisto zato sto je izvikana pa da vidim oko cega je ta buka...kazu da je istinita...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.9.2009 10:03:06
|
|
|
|
afrodita
|
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 17.9.2009 10:22:52
|
|
|
|
Anoniman
|
"Opsada crkve svetog Spasa" Goran Petrović Zli dusi-Dostojevski, Next (kod nas Gospodari gena)-Majkl Krajton, Koreni-Ćosić Ja baš dosta čitam, ovde sam navela samo neke od knjiga koje najviše volim. Skoro nisam pročitala neko dobro novo izdanje, pa ako imate predlog...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:22:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sneža Knjiga koju obožavam i čitam bar jednom godišnje "Dan pčela" od Tomasa Sančeza,od srca preporučujem procitala sam je Sneska ali nesto mi nije legla, nije mi nekako citljiva ....ne znam , mozda sam previse ocekivala...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:25:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Jacaca imaš i novo od Marije Jovanović, Dovoljan razlog a preporučujem ti i Spletkarenje sa sopstvenom dušom mislim da je to njena najbolja knjiga kao i Kao da se ništa nije dogodilo. ovu sam zavrsila pre pet minuta i odlicna je...ali moram da naglasim da sam( posto ne volim filozofiju), preskakala delove u kojima je filozofirala, citala sam samo radnju i uzivala, plakala sam na kraju puno....ali ok, ona je filozof- po struci pa razumem zasto je ubacivala filozofske momente, ja prosto ne volim tu nauku i ne volim da gubim vreme citajuci nesto sto me neinteresuje .... ....preporucujem knjigu i uzimam " Dovoljan razlog" ako bude u biblioteci...
< Poruku je uredio dunja -- 19.10.2009 14:29:42 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:29:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Danko POpovic : Knjiga o Milutinu - meni najbolja ikada Vojislav Lubarda - sva dela ali ne za preosetljive osobe ("Preobrazenje", "Pokajanje", "Vaznesenje"...bilo koja )_ Slobodan Selenic: Timor Mortis Slobodan Selenic: Ocevi i oci Mesa Selimovic: Krug
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:30:57
|
|
|
|
mihi
|
Dunja, malo je havy priča al opet meni zanimljiva. Dolaziš na druženje danas?
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:34:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dunja, malo je havy priča al opet meni zanimljiva. Dolaziš na druženje danas? draga ne dolazim, zbog posla, uzela sam slobodan dan u subotu i bila na druzenju u N.Sadu, ali ne mogu dva dana da im trazim slobodan dan( neka uzasna frka mi je na poslu); procitala sam da i ti ne dolazis, zbog roditeljskog, ili se u medjuvremenu nesto promenilo?....u svakom slucaju nadam se da ce mo uskoro upoznati
< Poruku je uredio dunja -- 19.10.2009 14:40:33 >
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:37:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dunja, malo je havy priča al opet meni zanimljiva. da skroz je zanimljiva, kazem ,samo sam neke filozofske momente preskakala u onim podnaslovima....
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:43:25
|
|
|
|
mihi
|
Dunja U sredu počinjem da radim ponuda važi da svratite do mene kad hoćete.
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:43:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: mihi Dunja, malo je havy priča al opet meni zanimljiva. da skroz je zanimljiva, kazem ,samo sam neke filozofske momente preskakala u onim podnaslovima.... ja ne znam da li si mislila na Dovoljan razlog ili na Spletkarenje sa sopstvenom dusom, malo brzam, izvini....
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:46:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dunja U sredu počinjem da radim ponuda važi da svratite do mene kad hoćete. vazi, javicu ti se da se dogovorimo, hvala ti puno , pozdravi supruga i poljubi klince...
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:47:18
|
|
|
|
viking
|
Ima ih mnogo, većinu knjiga koje sam pročitala bih preporučila (jer i ja uglavnom čitam po preporuci) ali ono što mi prevo pada na pamet sada: 1. ERLEND LU - Dopler, Mulej, (Volvo kamioni i Naivan, super su dobre ali manje od ove prve dve) 2. LINDA OLSEN - Astrid i Veronika 3. JENS KRISTIJAN GRENDAL - Tišina u oktobru 4. RENATO BARETIĆ - Osmi povjerenik 5. BIL BRAJSON - Kratka istorija bezmalo svačega
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:49:55
|
|
|
|
Anoniman
|
neko je pomenuo: Goran petrovic "opsada crkve svetog spasa" a ja bih dodala jos bolju od istog autora, dobila ninovu nagradu: Sitnicarnica kod srecne ruke A, da. Vladimir Pistalo: "Tesla, portret medju maskama ja nesto nisam luda za Teslom i nikad me nije ni interesovo njegov zivot niti sam fascinirana time sem osnovni respect ali ova knjiga....fenomenalno. trenutno je citam
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 19.10.2009 14:58:26
|
|
|
|
mihi
|
Bravo OTI nju sam zaboravila SItničarnica kod strećne ruke, sjajna je .
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:20:55
|
|
|
|
LillyT
|
Ja bih preporucila mnogo toga, no ne znam da li ce se nekome i svideti; meni su sledece knjige odlicne: 1. Salman Rushdie - Satanski stihovi (ne znam da li su mi bolji Stihovi ili Deca ponoci) 2. Arundati Roj - Bog malih stvari 3. Borislav Pekic - Atlantida, Besnilo, 1999 (ne znam koja mi je bolja, ma sve od Pekica) 4. Haled Hoseini - Lovac na zmajeve (ne svidja mi se sto se komercijaloizovala) 5. Mark Z. Danijelvski - Kuca listova (nadasve neobicno) To mi je sada palo na pamet, ali kao sto rekoh, ukusi su razliciti.
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:24:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ja bih preporucila mnogo toga, no ne znam da li ce se nekome i svideti; meni su sledece knjige odlicne: 1. Salman Rushdie - Satanski stihovi (ne znam da li su mi bolji Stihovi ili Deca ponoci) 2. Arundati Roj - Bog malih stvari 3. Borislav Pekic - Atlantida, Besnilo, 1999 (ne znam koja mi je bolja, ma sve od Pekica) 4. Haled Hoseini - Lovac na zmajeve (ne svidja mi se sto se komercijaloizovala) 5. Mark Z. Danijelvski - Kuca listova (nadasve neobicno) To mi je sada palo na pamet, ali kao sto rekoh, ukusi su razliciti. Odlična knjiga, draga!
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:26:31
|
|
|
|
Brand new mama
|
Zaboravih da pomenem moju omiljenu knjigu koju trazim godinama-Jirzi Kosinski "Obojena ptica", a sad bi mi fino pala i Singerova "Shoshe" ili "Rob"(da malo smirim zivce sa romantikom )
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:28:17
|
|
|
|
LillyT
|
Citala sam posle Hiljadu cudesnih sunaca, daleko od toga da je losa, ali posle Lovca, nista nije tako dobro (od njega naravno) Ne znam sta mi je, pisem brisem
< Poruku je uredio LillyT -- 22.10.2009 18:29:57 >
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:30:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Citala sam posle Hiljadu cudesnih sunaca, daleko od toga da je losa, ali posle Lovca, nista nije tako dobro (od njega naravno) počela sam da je čitam pre dva dana, onako, lagano.. uf, popizde već na početku.. koliko nekim ženama život namesti da propate... kontam da će mi se više svideti jer je posredi ženska priča (mada, nemam običaj tako da ih deli).
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 22.10.2009 18:34:47
|
|
|
|
LillyT
|
Jao, zaboravila sam da dodam Markesa - 100 godina samoce, a moze i O ljubavi i drugim demonima
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 29.10.2009 11:52:13
|
|
|
|
Ellenica
|
Lako stivo za citanje, jer nam kao majkama treba samo pozitive. Sofi Kinsela=Cela serija kupoholicarke
|
|
|
|
RE: Najdraza knjiga(knjiga za preporuciti) 2.11.2009 10:40:43
|
|
|
|
Rina
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Jao, zaboravila sam da dodam Markesa - 100 godina samoce, a moze i O ljubavi i drugim demonima Ja pocinjem da citam 100 godina samoce - vec 100 godina ...nikako da nadjem vremena za knjigu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.