jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Ako je neko u braku zbog love, statusa ili samo eto da se piše negdje da je u braku, ok, ako to tako kaže ali ne, ona tvrdi da ima divan skladan brak, pa to već ne može da tvrdi. Neka fino kaže, fali mi sexa, emocija, romantike, ili mi se jednostavno flertuje i to tražim sa strane jer ne mogu dobti od muža a ne rastaje mi se od njega jer ko će da bude samohrana majka na današnjem vremenu...e kad to neko napiše, ja mu skidam kapu, što se tiče iskrenosti! svakom je divno i skladno drugacije. meni je divno i skladno kad je ludilo i provod, smeh, puno ljudi, svaki dan drugaciji, puno drame, suza, mirenja, otkud znam. a nekom je divno i skladno kad se nista ne menja, kad je tisina, mir i samo njih dvoje sto godina, bez ikakvih drama i promena. ne mozemo mi da znamo sta nekome znaci divno i skladno. zato i sluze te reci, da nam pokazu da je njoj dobro, bez da mi sad tupimo sta to znaci. ako je njoj dobro, meni je jos lepse. ako hocu da znam sta joj je to znacilo, ili ne razumem, ja pitam, ne osudjujem unapred. malo razumevanja, makar u pokusaju, ne bi bilo na odmet.