Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 16:26:11
|
|
|
|
minavb
|
Moja koleginica je dojila sinove do 20 meseci. Posle toga ni jedan iše nikad mleko nije okusio, samo jogurt. Da ih vidiš koliki su!
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 16:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj 20 meseci da me vuce
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:00:49
|
|
|
|
Tea2
|
Eto,rekoh ja da se svi cude...Bebana ima 17 meseci i vuce me
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nemam nista protiv , samo ne mogu sebe da zamislim tako dugo .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:02:57
|
|
|
|
zoća
|
kada prestanu da sike nedostajaće vam ti trenutci
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cim krene da mi nedostaje ostanem trudna
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:05:09
|
|
|
|
zoća
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 21:38:02
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Marija32,svaka ti je zlatna!!!! Preterujes ali hvala
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 9:21:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete ne pije mleko (samo ako ga pomešam sa jogurtom), ali zato jogurt cepa samo tako Sva se trese kad ga vidi
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 9:34:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak omlet sa tikvicama, jogurt Rucak riba , krompir , karfiol , kukuruz Vecera palacinke sa sirom pavlakom i kecapom Uzina 1- banana Uzina 2- puding
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 10:50:37
|
|
|
|
sarti
|
Dorucak- jaje na oko i jogurt uzina-banana i keks rucak- piletina sa krompirom i karfiolom uzina -pomorandza vecera-proja sa pavlakom mleko pred spavanje u podne i uvece
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 8:41:19
|
|
|
|
lesica
|
Dorucak-palacinka i po sa pekmezom od kajsija i kompot od jabuke uzina 1-neka vocka (sta vec bude htela) rucak-juneca supica + boranija zapecena u rerni uzina 2- puding ili sutlijas vecera- ovsi i kiselo mleko
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 8:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak puter i med , caj Rucak krompir paprikas Vecera sendvic sa pavlakom i curecim prsima Uzina 1 pecena bundeva Uzina 2 kolac s visnjama
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 10:57:22
|
|
|
|
madre
|
ribizla, koja cureca prsa uzimas?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 10:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je sorger ili tako nesto , nemam etiketu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 13:43:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Puding od vanile i keks Jabuka i dvije mandarine Curetina, krompir, pecurke proprzeni na masl.ulju Omlet, sirni namaz i hleb Cokolino Poslije obroka naizmjenicno sok ili vodu.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 13:49:36
|
|
|
|
madre
|
kupila sam baby propolis i pocela da ga dajem bogiju, 1-2 puta dnevno oko 5 kapi. pise da treba da se daje 3 puta dnevno od 5-10 kapi, a ja sam, ne znam ni sama zasto, smanjila. da li dajete deci propolis? ili je mozda rano?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 14:40:05
|
|
|
|
ivaj
|
dorucak-popara uzina-banana uzina2-griz(trazila sama!) pred spavanje sok rucak-bela corbica,meso i pire krompir uzina-keks vecera-piroske sa sirom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 14:49:03
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dorucak cokolino uzina koktel od banane, kivija, limuna i narandze + mljevena plazma rucak spanac sa jajetom umucen sa mlijekom i palentom i kajmakom( i posle je jeo smoki pred spavanje 150 ml Aptamil uzina vocni jogurt sa zitaricama vecera kiflice sa sirom pred spavanje bocica Aptamila
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 22:26:44
|
|
|
|
sarti
|
Dorucak-palenta sa jogurtom uzina- mandarine rucak- teleca supa i teletina sa brokolijem isargarepom uzina - vocni jogurt vecera- pita sa sirom i naravno mlekce pred spavanje
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 10:58:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak proja sa blitvom , jogurt Rucak pileci sote , krem corba (brokoli,karfiol,zelen i krompir) Vecera makarone sa sirom Uzina 1- jabuka , kruska Uzina 2 - vocni jogurt
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 16:17:57
|
|
|
|
Tea2
|
ribizla,miksas li Petri ?Jede sama?Moja bebana vec dugo ne dozvoljava da je hranim,a sama ne ume...te se svede na brljanje..MM to naziva-pojela je.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 23:03:19
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: madre kupila sam baby propolis i pocela da ga dajem bogiju, 1-2 puta dnevno oko 5 kapi. pise da treba da se daje 3 puta dnevno od 5-10 kapi, a ja sam, ne znam ni sama zasto, smanjila. da li dajete deci propolis? ili je mozda rano? da li da nastavim ili da ga iskljucim?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 23:14:26
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam skoro davala Uni propolis, ali ona je ipak malo starija od tvog malca.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 12.2.2012 14:10:55
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dorucak:griz sa mljevenom plazmom i kasicica meda uzina sejk rucak corba od svog moguceg povrca(kukuruz, tikvice, grasak, krompir,celer, paskanat,mrkvakarfiol) pred spavanje Apm (200 ml) uzina banana sa keksom vecera kajgana sa sirom i kajmakom Apt. pred spavanje (oko 200 ml)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.