Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 16:26:11
|
|
|
|
minavb
|
Moja koleginica je dojila sinove do 20 meseci. Posle toga ni jedan iše nikad mleko nije okusio, samo jogurt. Da ih vidiš koliki su!
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 16:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj 20 meseci da me vuce
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:00:49
|
|
|
|
Tea2
|
Eto,rekoh ja da se svi cude...Bebana ima 17 meseci i vuce me
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nemam nista protiv , samo ne mogu sebe da zamislim tako dugo .
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:02:57
|
|
|
|
zoća
|
kada prestanu da sike nedostajaće vam ti trenutci
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cim krene da mi nedostaje ostanem trudna
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 17:05:09
|
|
|
|
zoća
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 8.2.2012 21:38:02
|
|
|
|
marija32
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Marija32,svaka ti je zlatna!!!! Preterujes ali hvala
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 9:21:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moje dete ne pije mleko (samo ako ga pomešam sa jogurtom), ali zato jogurt cepa samo tako Sva se trese kad ga vidi
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 9:34:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak omlet sa tikvicama, jogurt Rucak riba , krompir , karfiol , kukuruz Vecera palacinke sa sirom pavlakom i kecapom Uzina 1- banana Uzina 2- puding
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 9.2.2012 10:50:37
|
|
|
|
sarti
|
Dorucak- jaje na oko i jogurt uzina-banana i keks rucak- piletina sa krompirom i karfiolom uzina -pomorandza vecera-proja sa pavlakom mleko pred spavanje u podne i uvece
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 8:41:19
|
|
|
|
lesica
|
Dorucak-palacinka i po sa pekmezom od kajsija i kompot od jabuke uzina 1-neka vocka (sta vec bude htela) rucak-juneca supica + boranija zapecena u rerni uzina 2- puding ili sutlijas vecera- ovsi i kiselo mleko
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 8:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak puter i med , caj Rucak krompir paprikas Vecera sendvic sa pavlakom i curecim prsima Uzina 1 pecena bundeva Uzina 2 kolac s visnjama
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 10:57:22
|
|
|
|
madre
|
ribizla, koja cureca prsa uzimas?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 10:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je sorger ili tako nesto , nemam etiketu
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 13:43:34
|
|
|
|
IVA 11
|
Puding od vanile i keks Jabuka i dvije mandarine Curetina, krompir, pecurke proprzeni na masl.ulju Omlet, sirni namaz i hleb Cokolino Poslije obroka naizmjenicno sok ili vodu.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 13:49:36
|
|
|
|
madre
|
kupila sam baby propolis i pocela da ga dajem bogiju, 1-2 puta dnevno oko 5 kapi. pise da treba da se daje 3 puta dnevno od 5-10 kapi, a ja sam, ne znam ni sama zasto, smanjila. da li dajete deci propolis? ili je mozda rano?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 14:40:05
|
|
|
|
ivaj
|
dorucak-popara uzina-banana uzina2-griz(trazila sama!) pred spavanje sok rucak-bela corbica,meso i pire krompir uzina-keks vecera-piroske sa sirom
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 14:49:03
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dorucak cokolino uzina koktel od banane, kivija, limuna i narandze + mljevena plazma rucak spanac sa jajetom umucen sa mlijekom i palentom i kajmakom( i posle je jeo smoki pred spavanje 150 ml Aptamil uzina vocni jogurt sa zitaricama vecera kiflice sa sirom pred spavanje bocica Aptamila
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 10.2.2012 22:26:44
|
|
|
|
sarti
|
Dorucak-palenta sa jogurtom uzina- mandarine rucak- teleca supa i teletina sa brokolijem isargarepom uzina - vocni jogurt vecera- pita sa sirom i naravno mlekce pred spavanje
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 10:58:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Dorucak proja sa blitvom , jogurt Rucak pileci sote , krem corba (brokoli,karfiol,zelen i krompir) Vecera makarone sa sirom Uzina 1- jabuka , kruska Uzina 2 - vocni jogurt
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 16:17:57
|
|
|
|
Tea2
|
ribizla,miksas li Petri ?Jede sama?Moja bebana vec dugo ne dozvoljava da je hranim,a sama ne ume...te se svede na brljanje..MM to naziva-pojela je.
|
|
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 23:03:19
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: madre kupila sam baby propolis i pocela da ga dajem bogiju, 1-2 puta dnevno oko 5 kapi. pise da treba da se daje 3 puta dnevno od 5-10 kapi, a ja sam, ne znam ni sama zasto, smanjila. da li dajete deci propolis? ili je mozda rano? da li da nastavim ili da ga iskljucim?
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 11.2.2012 23:14:26
|
|
|
|
gagana83
|
Ja sam skoro davala Uni propolis, ali ona je ipak malo starija od tvog malca.
|
|
RE: Ishrana deteta od 1-2 god 12.2.2012 14:10:55
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dorucak:griz sa mljevenom plazmom i kasicica meda uzina sejk rucak corba od svog moguceg povrca(kukuruz, tikvice, grasak, krompir,celer, paskanat,mrkvakarfiol) pred spavanje Apm (200 ml) uzina banana sa keksom vecera kajgana sa sirom i kajmakom Apt. pred spavanje (oko 200 ml)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?