jelena038
|
IZVORNA PORUKA: snješka IZVORNA PORUKA: jelena038 Heh.. Koliko bi zena umrlo od dosade, da nema ovakvih tema. Secam se i nekih koji su trazili savete ovde, pa kad su iste dobili, ljutili su se sto im se mesamo u zivot i brak. I opet natrcavamo na njih, sa istom pricom.. Jednom je jedna forumasica na temi o prevari, mislim, pricala o teskim bracnim problemima, prevarama i ostavljanju, i kada smo joj, iz najbolje namere, rekle par saveta, misljenja, i prakticnih stvari, o recimo, deljenju imovine u slucaju, i malo se i nasalile da je oraspolozimo, ona je ucveljeno poturila drugu briznu forumasicu da kaze u njeno ime kako je neumesno sto njene privatne probleme koristimo za teranje cirkusa, ili vec nesto slicno. Ne precutah tada da je neumesno koristiti nase vreme i dobru volju da joj pomognemo, a onda na sve to pljunuti i napraviti se (vazda) zrtvom. Svakako, jos je tu i radi iste stvari. Ja nisam neko kome je dovoljno sazaljenje, kao ni neko ko ce svoju brigu svesti na "jadna ti, svaka ti cas_t, kako izdrzavas". Ali sam neko ko je vremenom naucio da mnogi ljudi, u stvari, samo trebaju vase sazaljenje, i ceo zivot zive od kukanja i gnjavljenja drugih svojim problemima, bez trunke volje da bilo sta u svom zivotu promene, a kamoli da resi svoj problem. Stavise, nespremni su i da im vi resite problem, posto vam svima nekad dodje lakse da i to uradite, samo da ih ne slusate. Ali, o cemu bi, onda, oni pricali? Eto, to vam je, ukratko, moj stav o svemu ovome. Zato vise ne gubim vreme savetujuci ljude, pre nego mi otvoreno kazu "pomozi mi". Ali, isto tako, ne gubim vreme ni slusajuci ih. Bar ne dok ne rese da malo i delaju, a ne samo pripovedaju. Jelena draga, ja ne tražim ni savjet nedaj Bože sažaljenje. Samo sam podijelila s nekim ko nije subjektivan, jer ne zna ni mene, a ni mm. Na kraju ćemo ipak nas dovje odlučiti šta ćemo bez obzira šta ko kaže, ja sam dovoljno zrela i stabilna da mogu donositi i teške i značajne odluke u životu, ali i meni treba neko kome bih iznijela svoje misli, strahove,....a da to nije mm, mada sam i njemu sve ovo isto rekla. draga, poslala sam ti poruku, al evo i ovde, moj post se nije odnosio na tebe, nego natrcah na doticnu osobu u voj temi jednom, pa mi od tad ostala zelja da iskazem svoju ogorcenost na taj tip ljudi. nikako ne mislim da si ti medju njima, stavise, tvoj problem i ne znam, nisam puno citala ove stranice. nerviram se, pomogla bih, a to ovde tako ne ide, pa mi lakse da ne citam. eto, ovo je najiskrenije sto umem. al imas pp, pa da ne zacatavamo ovde.