|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Lak za nokte
26.1.2012 11:31:12   
Anoniman
Hvalauser posted image Ja ne umem ništa da radim sa kockastim noktima, čim uzmem nož da isečem nešto, isečem i krajeve nokta, baš su mi nezgodni, mada su mi blago kockasti lepšiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 201
26.1.2012 11:34:01   
Anoniman
sve je to navika. Meni se manje kidaju (kada su neojačani) kada su kockasti nego ovalni. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 202
26.1.2012 22:36:08   
Alexxa

IZVORNA PORUKA: branki

a,evo ti i ovaj br.063443717,aneta.mada ne znam da li jos radi.

Branki, hvala Da, u Boru sam. Hvala. Pozdrav. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 203
26.1.2012 22:46:26   
snješka
Tash, super su ti nokti, mada su moji isti kao kod Nedje i ljepše mi je. Onako četvrtasto nikako ne odgovara mojim noktima. Smo ja svojima ništa ne radim, samo ih nalakiram. Iskreno, nisam ni znala da se može raditi samo ojačavanje. Ja ono geliranje i nadogradnju ne volim nikako. Kad rastu fino se vidi razlika, a to mi je odvratno.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Alexxa)
Direktna veza do poruke: 204
26.1.2012 22:50:25   
Anoniman
Ako se maže gel na tvoje nokte (bez da ih produžavaš), to se zove ojačavanje.
Ja nemam vremena svako veče da lakiram nokte, a dok operem decu i flašice sve se okruni, koliko god da mi je kvalitetan lak, pa mi je ovo extra rešenje. Meni se razlika vidi samo na drugom i trećem noktu, na ostalima ne user posted image , ali to vidim samo ja, premažem bezbojnim, malo jače natapkam na taj deo koji je izrastao, i ništa se ne vidi sem ako ti neko pilji u nokte. user posted image

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 205
26.1.2012 22:52:32   
snješka
user posted image Ja lakiram nokte kad sve završim i onda na miru sjednem i to završim. Baš ću se raspitati da li to rade u salonim kod nas i kojim. Da vidim kako će i to izgledati. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
26.1.2012 22:54:54   
Anoniman
Baš zbog tog izrastka ne mažem lakove u boji, nego to pri korenu nokta uvek bude providno. Preko tako ojačanih noktiju možeš lakirati nokte, samo ne skidaš acetonom, nego uljanim skidačem. 

(odgovor članu snješka)
  Direktna veza do poruke: 207
26.1.2012 22:58:38   
jelenka
joj pa ovo je divna tema tek sad videhuser posted image user posted image user posted image
pa ja nokte obozavam i imam ih godinama u nazad sama ih saram iglom svasta znam,cak i perije iz jastuka uzimam i lepim. sad sam ih bas nalakirala i stavila frenc.

divnoooooooooo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 208
26.1.2012 23:00:06   
Alexis79
IZVORNA PORUKA: Tash

Meni se razlika vidi samo na drugom i trećem noktu, na ostalima ne user posted image , ali to vidim samo ja, premažem bezbojnim, malo jače natapkam na taj deo koji je izrastao, i ništa se ne vidi sem ako ti neko pilji u nokte. user posted image

I kod mene ista situacija.I moji su ojacani celom i izgleda da mi nokat broj 2 i 3 brze rastu jer se na njima ranije vidi taj podrastak da se tako izrazm user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
26.1.2012 23:04:43   
snješka

Baš zbog tog izrastka ne mažem lakove u boji, nego to pri korenu nokta uvek bude providno. Preko tako ojačanih noktiju možeš lakirati nokte, samo ne skidaš acetonom, nego uljanim skidačem. 

Odlično, ja samo takve skidače i koristim. Hvala Tashke. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 210
27.1.2012 10:49:14   
isidora88
evo i mojih noktica user posted image
user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 211
27.1.2012 10:51:04   
Anoniman
Jepi su! user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 212
27.1.2012 10:53:56   
isidora88
hvala tash, meni su svi nokti predivni koje ste postavileuser posted image
ja sam morala malo da produzim nokte izlivanjem da ih ujednacim

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
30.1.2012 22:55:00   
minna
Lepi su vam noktici. Ja nikada nisam stavljala ojacavanje, jer su mi nokti u principu jaki, ali sam uvek imala vremena da ih na miru namazem i nikada ranije nisam prala ovoliko flasica, sudova i bla bla...zato sada razmisljam da odem da mi to stave zbog laka, jer me ovo bas smara.

Evo mojih danas

user posted image

I evo od pre nekoliko godina, ja mislim pre 3, vesticiji, dugacki i crveniuser posted image malo cak izgledaju kao vestacki

user posted image

zanemarite mene i moj glup pogled

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 214
30.1.2012 22:56:36   
Anoniman
Ma i ja ovo furam jer mi se inače svako veče svodi na isto: lakiraj nokte, a nemam volje za to. 

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 215
30.1.2012 22:57:23   
branki*
lepo i negovano.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 216
30.1.2012 23:01:38   
minna

Ma i ja ovo furam jer mi se inače svako veče svodi na isto: lakiraj nokte, a nemam volje za to. 

Ni ja, a kad se setim da sam to nekad radila sto volim i iz dosade... a sad nema kad da mi bude dosadno pa mi je onda bas obaveza. A valjda mi to nece unistiti nokteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
30.1.2012 23:21:15   
Anoniman
Hoće. user posted image Navodno postoji neka tečnost u koju samo potpiš nokte i gel spadne. No, ja sam to jednom probala, nije otopio gel, nije otpao, i skidaju ga TURPIJOM! Dakle, oštete celu pločicu kada odlučiš da skineš, ili pak, sačekaš da izraste, ti polako turpijaš prelaze i premazuješ nekim lakom da se ne vidi prelaz, pa dok izraste. 

(odgovor članu minna)
  Direktna veza do poruke: 218
31.1.2012 9:18:02   
viking
Tash, izvini, tek sam sada videla tvoj post!
Mislim da je to takav lak, ne znam da li ga ima kod nas, ja sam pitala samo u jednom salonu, rekli su mi da ih oni nemaju, ali pouzdano znam da ih ima u Zagrebu... Možda ima i ovde, samo treba potražiti.

Viking, moja koleginica je očarana ovim crnim manikirom. Kako se napravi taj mat, može da se kupi crni mat? 

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
31.1.2012 9:24:22   
Anoniman
Da, znam da nema kod nas, raspitale smo se. 

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 220
31.1.2012 9:27:56   
viking
Jedino nam ostaje da naručimo kad neko bude dolazio iz inostranstva... Ja idem početkom marta u Budimpeštu, Bratislavu i Beč, nadam se da ću naći tamo. A pitaću i drugaricu iz Zagreba, ona je imala takve nokte u septembru kad smo se videle, možda ona može da pošalje.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 221
31.1.2012 9:30:54   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 222
31.1.2012 11:01:09   
Leana
Ima Essence Matt Top Coat, maže se preko bilo kog laka i matira ga. Jedino još da pronađete crni lak user posted image

< Poruku je uredio Leana -- 31.1.2012 11:06:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 223
31.1.2012 11:15:05   
viking
Leana, hvala puno! To je pretpostavljam u DM-u?

(odgovor članu Leana)
Direktna veza do poruke: 224
31.1.2012 11:29:24   
Leana
Jeste u DM-u, ali mislim da nema u svakom nego u onima koji imaju veću ponudu tih mazalica i dodataka za nokte, ja sam ga viđala u Nevesinjskoj.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Lek iz bašte: 7 biljaka za rane uboje, pos...
Boravak u prirodi, na svežem vazduhu, preporučljiv je i nezamenljiv saveznik ljudskom zdravlju. Međutim, ima on i svoju ...
Kika Woo - heklane torbe
Kika Woo je unikatni srpski brand heklanih torbi. Brand koji je nastao i raste iz ljubavi prema ručnom radu. Ono što ga ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here