|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bračni problemi
26.1.2012 20:38:21   
anuksunamun
user posted image Sada je sve jasnijeuser posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1751
26.1.2012 21:17:48   
indy_25
O moj boze ja stvarno ne znam koji tebe djavo uvijek dovede na ove teme iz cista mira, idi zeno u druge teme o trudnoci i o bebama nemoj nam ostavljati svoju sivu mozdanu masu ovdje nije nam potrebna nego je iskoristi za potrebne stvari. Bas si smjesna user posted image

< Poruku je uredio indy_25 -- 26.1.2012 21:18:14 >

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 1752
26.1.2012 21:22:23   
anuksunamun
Dzba sto ja ostavljam ,kad se nikome ne prima user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1753
26.1.2012 21:32:37   
indy_25
Pa nemoj djaba bona ne bila, idi unovci tu svoju pamet takvi su ljudi trazeni zaradices brdo novca user posted image

Direktna veza do poruke: 1754
26.1.2012 21:36:07   
anuksunamun
Moj mozak nije za prodaju,samo za volonterski rad,al i to zaludu,sva sreca pa exploatisem muza,inace bih odavno bankrotirala:):)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1755
26.1.2012 21:43:12   
indy_25
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Moj mozak nije za prodaju,samo za volonterski rad,al i to zaludu,sva sreca pa exploatisem muza,inace bih odavno bankrotirala:):)

Pa vjerujem da je tako user posted image . Haj vozdra anuk nemam vremena da se s tobom prepucavam imam vaznija posla. Samo dodjoh da kazem sta mislim kad ugledam tvoj nick na ovim temama. Nemoj se samo ti nervirati jer cini mi se da uvijek kad si na ovim temama u nekoj si negativnoj energiji pa trazis ovdje zrtve da se prepucavas. Opusti se laganini user posted image

Oh zaboravih i da pohvalim taj tvoj volonterski ucinak bas si dobra osoba :))))

< Poruku je uredio indy_25 -- 26.1.2012 21:44:17 >

Direktna veza do poruke: 1756
26.1.2012 21:54:38   
bebać
user posted image user posted image user posted image

snješka,indy,anuck hvala lijepouser posted image user posted image nasnijale ste me, a sad vozdrica, odoh čitati knjigu i odmarat sivu moždanu masuuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1757
26.1.2012 21:59:04   
branki*
ha,ha,ja cu jos malo ostavljati sivu mozdanu masu po forumuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 1758
26.1.2012 22:00:15   
Anoniman
Vratite se na temuuser posted image

(odgovor članu bebać)
  Direktna veza do poruke: 1759
26.1.2012 22:20:26   
Shishica
To sam ja davno rekla al me niko ne sljivi, a i sto bi kad sam mala i nista ne znam user posted image

Evo mm vec tri dana drnda nesto oko telefona user posted image (ovo je sad cisto bilo da povucem druge da nastave o muzevima i braku)

Jao i da dodam! Nece uzeti svoj deo nasledstva da se ne bi klao sa rodbinom user posted image

< Poruku je uredio Shishica -- 26.1.2012 22:21:07 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1760
26.1.2012 23:10:39   
snješka
user posted image Mm večeras priča sa nekim, na telefoni čujem ga kako govori da prodaje auto, jer nam kao treba veće, zbog djece. Opušteno on to kao da se ništa ne dešava, a ja ovamo kuvam i kontam kako se čovjek može tako praviti blesav ili je toliko siguran da će sve biti ok, a da prije toga nije se udostojio da mi riječ kaže da popričamo o svemu. Hm...
Sad bih se namjerno razvela...user posted image

< Poruku je uredio snješka -- 26.1.2012 23:17:41 >

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 1761
1.2.2012 12:16:44   
guppy RR

snješka i anuksunamun imate opomenu od mene.

Molim da izbegavate lično prepucavanje i da poštujete moderatore ovog foruma.
Ukoliko ponovo dođe prijava za vas do mene, trajno ću vam obrisati naloge.

Pravila portala: KLIK

Otključavam temu - pišite svoje iskustvo, pomozite nekome,... nema potrebe da se vređate.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 1762
1.2.2012 12:41:32   
kalinam
Malopre sam procitala post u kom se spominje princ s pratecom opremom i prvo mi je bilo smesno,a sad i nije.
Za mene je pravi problem u braku fizicko i/ili prihicko izivljavanje nad porodicom. To je za mene i jedini razlog za razvod. Ni za sta na svetu ne bih svoju decu lisila ocevog prisustva , pa sve i da nas dvoje zivimo kao prijatelji a ne supruznici.
Zao mi je onih koji su u brak usli s onom iluzijom od gore. Svi smo samo ljudi. I svi ostarimo, ogrubimo i otupimo, ali lepo je imati nekoga ko ce nam u starosti dodati casu vodu i s kim cemo podeliti rucak, paziti unucad i gledati dnevnik.
Najvise me je strah samoce koja dolazi zbog smrti supruznika.user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 1763
2.2.2012 14:47:06   
mtajcica83
Evo mene u ovoj temi ponovo...Znate(neke od vas) po prici da je muz trebao da mi dodje sa broda popcetkom februara, i da pocnemo oko tih papira za razvod i cuda medjutim, nesto se iskomplikovalo sa firmom i dolazi tek pocetkom sledeceg mjeseca...A ja sam sve vise ko na igle...Prije neki dan smo jako fino pricali bez uvreda i slicno, a opet posle nek,dana osuo po meni sa vrijedjanjem ko rafalom..Pitam se mozda se drogira,Boze mi oprosti, ali  nekad se ponasa ko da nije sav svoj..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu kalinam)
Direktna veza do poruke: 1764
2.2.2012 14:54:42   
Anoniman
Tajcice, ne bih ti bila u koži... user posted image user posted image user posted image Držim ti fige da doneseš pravu odluku i da u njoj istraješ... A samo ti znaš koja je prava...

Ja samo moram da ponovim ono što su neke forumašice već rekle: ne postoji NIKAKVO opravdanje za bilo koju vrstu maltretiranja, fizičkog ili psihičkog! Ti na prvom mestu treba da misliš na sebe pa onda na dete, jer dete od tebe zavisi, i njemu treba zdrava i srećna mama da mu obezbedi zdrav i srećan život!

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 1765
2.2.2012 15:07:59   
mtajcica83
Hvala Gae i sve zene koje kazu svoje misljenje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1766
2.2.2012 15:11:54   
Olga75
Mtajcice a sta mislis da prvo probate sa bracnim savetnikom ? Mislim , razvod je drasticna stvar i ja mislim da bi trebola to da bude poslednja i konacna odluka
ako se ne volite , ako te zlostavlja , zlostavlja dete , nikako ne mozete da popravite odnose onda je razvod jedino resenje
ali ako postoji i najmanja sansa da spasis brak i ako ti je iople stalo onda treba pokusati
ono , razisli se sastali se , razveli se , vencali se , to je neozbiljno i sumanuto
svu srecu ti zelim i nadam se da imete sanse za dalji lep zivot user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1767
2.2.2012 15:28:42   
mtajcica83
Olga, ja sam sve pokusavala da spasim brak, nije nista odjednom, a on sa druge strane kaze da je on sve cinio da ga spasi...Kako god okrenes ne valja..Kazem ti jako je postao cudan, uvijek zivcan, ....Ma pojma vise nemam..U glavi mi je haos, sve mislim doci ce sve na svoje, a onda opet pocnem da razmisljam o tim nekim stvarima koje me bole, i bijesna sam uzasno na njega, ne zelim nekad ni da mu cujem glas...Pisacu ovdje sto god da bude, podijelicu to sa vama...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1768
2.2.2012 15:34:24   
NadaR
Ja bih se zainatila i otkrila sta mu je . Ko mu je nappunio glavu glupostima. Uglavnom svaku sitnicu bih istjerala na cistac i onda bih odlucila.

U svakom slucaju , srecno Tajcice!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 1769
1.3.2012 22:14:11   
beka80
Ja evo pišem a muž pijan spava. Ništa novo. Možda sam ja najnesrećnija žena na svetu. Čisto da bude jasno sad je 10 uveče, a on spava od pet. Kad sam došla sa posla zatekla sam ga u kafani ispred zgrade. Lepo čovek sam sedi i pije. A onda standardne stvari: jedva hoda, jedva priča...Užas. On pije oduvek, ali u zadnje vreme je sve gore. E sad da dodam ono najvažnije, osim ovog problema moj muz je najdivniji čovek na svetu. Da je on na bilo koji drugi način loš, ja bi lako. Uz to mi se stvarno mnogo volimo. A tu je i višegodišnj borba za user posted image . Razgovor ne pomaže, ili ja ne govorim prave stvari. Treba mi pomoć.

Peta VTO će uspeti.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1770
1.3.2012 22:38:36   
vukosava

IZVORNA PORUKA: mtajcica83

Evo mene u ovoj temi ponovo...Znate(neke od vas) po prici da je muz trebao da mi dodje sa broda popcetkom februara, i da pocnemo oko tih papira za razvod i cuda medjutim, nesto se iskomplikovalo sa firmom i dolazi tek pocetkom sledeceg mjeseca...A ja sam sve vise ko na igle...Prije neki dan smo jako fino pricali bez uvreda i slicno, a opet posle nek,dana osuo po meni sa vrijedjanjem ko rafalom..Pitam se mozda se drogira,Boze mi oprosti, ali  nekad se ponasa ko da nije sav svoj..

Mozda je u depresiji od te izolacije na brodu... Mozda ce biti ok kad malo bude kuci. Mozda sam ja previse naivna...

Direktna veza do poruke: 1771
2.3.2012 9:11:38   
Anoniman
Beka80 , ja sam imala problem izmedju ostalog i sa alkoholom u porodici , mogu da kazem da postoje ljudi koji mogu da se izvuku iz toga i ljudi koji ne mogu. Moj dragi je uspeo ali iz ne znam ni ja kog puta , isli smo i na razgovore kod strucnjaka , malo smo se pritajili u tom periodu i prevazisli . Vrlo je tesko coveku koji pije objasniti da je alkoholicar. U nasoj sredini je to na zalost tabu i o tome se ne prica na nacin na koji treba . Kod nas je normalno piti pre rucka , uz rucak , posle rucka , na kafi , predvece uvece.. Za sve postoje neka opravdanja kroz obicaaje. Ja sam uspela tako sto sam postavila ultimatum ili ja ili casa i to bukvalno , nema ni jednog piva ni jedne rakije ni jedne case vina ni na svadbama ni na rodjenjima ni na sahranama , ne zanima me sta je povod jer ako popustis jednom kao rodilo mu se dete nek popije on ce se vratiti na staro jer ce uvek nalaziti nova opravdanja . Mozda da krenes od toga da treba raditi na bebi a mala je sansa za to ako je otac alkoholicar. Objasni mu da ce ga se dete sramiti kad bude dolazio kuci i smrdeo na alkohol, sramice se pred svojim drugarima jer tata ne ume da prica kad je pijan , neces moci da mu ostavis dete jer ce ga pre [pvrediti pijan nego sacuvati itd .. Naravno za sve razgovore treba odabrati trenutak i nikako ne kretati u rasprave i osude vec postavljati konkretne primere i resenja ..I naravno ne pocinjati kad je pijan pa cak ni kad popije jednu casu ..
Srecno i veruj u bolje sutra !

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 1772
3.3.2012 9:31:19   
beka80
Ribizla user posted image pre svega hvala ti na odgovoru. Drago mi je da je neko uspeo u onome što ja pokušavamuser posted image , ali me potpuno slomi kada vidim koliko ljudi pati zbog alikohola u porodici. Pokušala sam sa razgovorom i nadam se da će sve biti kako treba. Iskreno se nadam. Hvala.

Peta VTO će uspeti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1773
25.3.2012 23:17:30   
Anoniman
Moj problem je sto moj muz ima prijatelja koji ga zove svako vece 23-24h, da vidi sta radi user posted image I zove da ide kod njega onako bez nekog pravog razloga. On nekad ode nekad ne. Meni smeta cak i to sto ga zove, da ne pricam dalje. Jesam li ja u pravu sto mi to smeta? On ne vidi tu nista lose i kaze kad mu se ide on ode, a kad mu se ne ide ostane. Osecam se glupo da mu branim da se druzi, ali mi ova situacija ne deluje normalno user posted image Sta vi mislite

(odgovor članu beka80)
  Direktna veza do poruke: 1774
   [Obrisana poruka]
25.3.2012 23:19:31   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here