|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hocu da nadjem oca!
6.11.2009 13:41:54   
Delijagirl
Svi vec verovatno znate za pricu da neznam oca a volela bih da ga nadjem i posto me to sve vise psihicki maltretira odlucila sam da nesto preduzmem po tom pitanju naime od moje keve iovako nema vajde i nece da kaze ali moja baba kolko se seti seti se i kaze da ju je moja majka zvala negde iz bihaca da je kod tog nekog za koga moja baka misli da je moj otac i seca se nesto da se je covek prezivao knezevic ali naravno nemoze za sigurno da mi to tvrdi ali bar nesto sad kada ukucam u bh telecom prezime knezevic i unsko-sanjski region izbaci mi 40 komada i moja najbolja drugarica koja je inace rodom iz cazina kaze da u tom okrugu stvarno nema mnogo srba koji su ostali i da bi mi posao bio prilicno lagan ali to sto mene brine je da su se oni koje ja trazim odselili ali opet ako ne probam pa nikad necu ni da znam? Dakle pravo na telefon pa se raspituj dal neko zna nekoga ko je bio vojno lice sluzio verovatno u sloveniji i dal neko zna moju ludu kevu... sto ja ocekujem je da ako i kada pogodim pravi broj neko ce me brutalno opsovati, reci da ih pustim na miru i spustiti slusalicu. Problem je u tome sto vise neznam sta je istina i dal uopste imam prava da diram u tu neku pricu sta ako je on ozenjen ima porodnicu i napravicu coveku probleme pa tolko pitanja mi se postavlja da neznam vise sta da radim... Ima li neko neki savet ili slicnu pricu mozda??? 

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Hocu da nadjem oca!
6.11.2009 13:45:41   
Anoniman
ne kontam te dobro ???

kažeš iz Bihaća? da li slučajno znaš ime oca a ne samo prezime???

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 2
6.11.2009 13:46:55   
Lu
DG naravno da imaš pravo da znaš ko ti je otac!
Nikome ti nećeš nanijeti veću nepravdu nego što je tebi nanešena!
Iskreno,prvo što mi je palo na pamet kako da ga tražiš...emisija "sve za ljubav",šta misliš o tomeuser posted image

Direktna veza do poruke: 3
6.11.2009 13:47:52   
magnetic
DG sto ne pokusas sa ''Sve za ljubav''?

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 4
6.11.2009 13:48:23   
Delijagirl
Bihac i okolina a znam samo prezime i to nisam sigurno da je pravo jedino cega se moja baba seca...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
6.11.2009 13:48:49   
magnetic
Eto lu isto nam pade na pamet

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 6
6.11.2009 13:50:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Bihac i okolina a znam samo prezime i to nisam sigurno da je pravo jedino cega se moja baba seca...

Teško Delija draga , a izvini pošto ti ne znam baš najbolje situaciju, jel moguće da majku pitaš???? Da li bi ti ona rekla, ili da je baba pita???

Direktna veza do poruke: 7
6.11.2009 13:52:08   
Delijagirl
Khm pisala sam im vec tamo ali nisam dobila odgovor i sad za 48h svadba sam rekla da trazim oca i bice kako kazu to objavljeno da hocu da ga nadjem i nek se mi nekako javi ili on ili njegova porodnica i da ne zelim nista sem da znam ko je i da eventuelno imam neku njegovu sliku ako naravno on ili njegova porodnica nebudu zeleli da imaju veze samnom... 

Glasajte za nasu Greti

Direktna veza do poruke: 8
6.11.2009 13:54:11   
Lu
E pa super,bar nešto,nadam se da će vidjeti emisijua sigurno će ti i ovi odgovoritiuser posted image

Direktna veza do poruke: 9
6.11.2009 13:54:32   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Teško Delija draga , a izvini pošto ti ne znam baš najbolje situaciju, jel moguće da majku pitaš???? Da li bi ti ona rekla, ili da je baba pita???

Ma moja majka ni da je oderem, nasolim i stavim na sunce nece reci po njenome ja ne zasluzujem da znam i zbog toga mi i ne pricamo vec par godina jer kako ja nemam pravo da znam ko je moj otac ona nema pravo da me predstavlja kao cerku ili da ima neke veze sa mojim zivotom...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
6.11.2009 14:06:25   
Delijagirl
mene to inace dugo godina nije potresalo imala sam baku, ujka, ujnu i brdo ocuha user posted image ali kako sam pocela da odrastam i da razmisljam o svojoj porodnici sve me vise maltretira to. A pogotovo sto je moja keva debil i nece da kaze zasto je to tako, njoj vise nemogu da poverujem ni na rec ni na nista ... Imam osecaj da necu biti dobra majka ako neznam zasto ja nemam svog oca i ko je on sta je dal imamo slicna interesovanja i takve stvari. Znam da imam njegove oci i njegovu kosu i pigment user posted image ali nije mi to jednostavno nije dosta... ako je mrtav nema veze bar neka imam pravo da mu odem na grob i da se pomirim sa tim dejstvom...najvise me je bolelo kada su me brat i sestra od ujka zapitkivali zasto ja ne zivim sa mamom i tatom kako oni nego zivim sa babom pa sta dete zna njima je to sasvim logicno da imas oboje jer neznaju za drugo... Ja se nasmeskim njima i kaze pa eto takav je zivot i dete nadje drugu zanimanciju ali ja hocu da svisnem hocu da vristim, urlam, placem, hocu da se derem i psujem kako mi je... 

Glasajte za nasu Greti

Direktna veza do poruke: 11
6.11.2009 14:10:42   
Anoniman
ja sam sad isto gledala na stranici telekoma za unsko sanski kanton/županija (gdje potpada Bihać) ali izbacuje 40 imena pod tim prezimenomuser posted image a baš bi ti voljela pomoći

Direktna veza do poruke: 12
6.11.2009 14:14:22   
lence
DG, zelim ti srecu u potrazi, nadam se da je dobar covek i da ce mu biti drago da si ga potrazila.
Tvoja majka ipak zvuci sebicno, sve ove godine. Mozda je on nju povredio, mozda je nju sramota radi citave epizode, ali ti si sada odrasla i mozes da formiras sopstvena misljenja o ljudima. Mozda se ona toga i plasi, da se odjednom ne zblizis s njim, a nije ga bilo sve te duge godine. Mozda treba da razgovaras s njom smireno i vidis koji su njeni strahovi u vezi toga. Tako ce pre da ti prizna nego uz gore pomenute metode mucenja. user posted image
Ne znam kako to ide zakonski, da li ti mozes da ides u opstinu gde je on ziveo, mozda imaju podatke o nekom s tim prezimenom i nekim otprilike godistem. Mozda onda u knjizi vencanih bude i taj detalj o zanimanju kad vec znas da je bio vojno lice. Naravno, ovo zahteva vremena, nije brzo kao preko tv oglasa.
Ako ti ne upali, ako ti je za ikakvu utehu, i moje je devojacko prezime Knezevic (mada iz druge drzave), odrasla sam uz oca i ako je po prezimenu: nista nisi propustila!

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

Direktna veza do poruke: 13
6.11.2009 14:14:35   
Delijagirl
Pa isto kao i meni ti izbacuje :) Nista ja najbolje okrenem telefon pa kuda stignem stignem 

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 14
6.11.2009 14:15:06   
Anoniman
evo ti i na m:tel (ba domena) ukucala sam Knežević al tamo nema pojma šta je blizu Bihaća pa sam ukucala bez nekog određenog grada, ako je čovjek u republici srpskoj, mislim ne znam uopšte kako da ti pomognem na žalost  KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 15
6.11.2009 14:22:56   
Anoniman

... Imam osecaj da necu biti dobra majka ako neznam zasto ja nemam svog oca i ko je on sta je dal imamo slicna interesovanja i takve stvari.

ma draga.. to što ti se desilo iu životu može samo da doprinese da budeš bolji čovek da više voliš i ceniš svoju porodicu koju ćeš sama da stvoriš sa svojim čovekom!user posted image

... ja oca nisam videla 13 godina, nisam znala gde je... ali znala sam ko je šta je.. bar sam mislila... sama sam ga potražila, našla u Grčkoj... pokušala sam da popričam s njim, da ga razumem (ne opravdam) nego razumem... na kraju sam dobila konfuziju u glavi a najviše sam se sj*** kada sam ga dočekala kao čoveka (sa svojom sadašnjom ženom)   i dok sam kuvala kafu pitala sam ga *Tata  (bilo mi je neobično dok sam izgovarala tu reč!), kakvu kafu piješ? Tata? Tata?*
a čoveka nije imao pooooojma da njega zovem.. pa nije ga niko zvao tako 13 godina.. između ostalog, lenština je, neradnik, voli da cugne.... nije nas tražio... ( ja sam pronašla njega preko ambasade)... dok sam bila trudna nije ni jednom nazvao.. zvala sam ja njega.. hajde on mi je otac, kakav takav - moj je- kada sam izgubila bebu, znao je sve, ja sam prva zvala... uglavnom ima tu svega i svačega .. shvatih da sam se razočarala.
šta hoću da ti kažem? imaš pravo da tražiš svog oca-bez obzira da li on sada ima drugu porodicu, ti si njegovo dete i8 nema šta kome ti da smetaš!
pokušaj na sve načine.. ne znam...
zašto ne probaš sa Sve za Ljubav?

Direktna veza do poruke: 16
6.11.2009 14:33:42   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: lence

DG, zelim ti srecu u potrazi, nadam se da je dobar covek i da ce mu biti drago da si ga potrazila.
Tvoja majka ipak zvuci sebicno, sve ove godine. Mozda je on nju povredio, mozda je nju sramota radi citave epizode, ali ti si sada odrasla i mozes da formiras sopstvena misljenja o ljudima. Mozda se ona toga i plasi, da se odjednom ne zblizis s njim, a nije ga bilo sve te duge godine. Mozda treba da razgovaras s njom smireno i vidis koji su njeni strahovi u vezi toga. Tako ce pre da ti prizna nego uz gore pomenute metode mucenja. user posted image
Ne znam kako to ide zakonski, da li ti mozes da ides u opstinu gde je on ziveo, mozda imaju podatke o nekom s tim prezimenom i nekim otprilike godistem. Mozda onda u knjizi vencanih bude i taj detalj o zanimanju kad vec znas da je bio vojno lice. Naravno, ovo zahteva vremena, nije brzo kao preko tv oglasa.
Ako ti ne upali, ako ti je za ikakvu utehu, i moje je devojacko prezime Knezevic (mada iz druge drzave), odrasla sam uz oca i ako je po prezimenu: nista nisi propustila!

Hvala lence user posted image

A sto se tice sa mojom majkom popricati je nemoguce ja pokusala i smireno, i extremno smireno, i ljuto, i zahtevajuce i svasta nesto i ona je uvek samo pricala kada bude vreme recicu ti i na kraju zadnje je rekla da ne zasluzujem da znam... pokusala je moja baba, njena drugarica, moja katolicka kuma, pokusao je moj ujak, ujna, moj ocuh ma svi smo pokusali ona cuti ko da cuva tajnu neznam kakvu. To da ju je sramota ili bilo sta drugo ja nesto i ne verujem kad je nije sramota da napusti 6oro svoje dece te ocevima njihovim te u mom primeru baki i ode sa drugim muskarcem ja mislim da od toga vece sramote nema i to jos uz objasnjenje da se nije izzivela dok je bila mlada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To da je on nju povredio opet moguce je ali sta ona radi sa ljudima i kako ih tretira pre mislim da je ona njega ali nikad necu reci nikad i da je jeste povredio za to nisam ja kriva i nebih smela tako da razmislja... Jednostavno mislim da je ona ostala na nivoju 15 godisnje devojke koja je zatrudnela samnom em sto se tako ponasa em sto su joj reci i razmisljanje ko mojoj sestri koja je napunila sad 16. Kada pricam sa njom ko da pricam sa sestrom i oduvek umesto da mi bude majka pokusala je da mi bude drugarica... Ne prihvata posledice svog ponasanja nego uvek trazi nekoga da je izvlaci iz govana... Koliko puta se je desilo da je potrosila neke pare koje nebih smela i onda me sestra ili brat zovu stellce treba mi to i to za skolu a keva je potrosila na nesto nepotrebno... Dodje mi da puknem odem tamo ubijem je od batina al znam da ne vredi... ali to ne resava nista odem tamo kupim deci sta jim treba cutim i iztresem se na stadionu vristanjem user posted image Inace bi neki psihiatar debelo sluzio na moje ime...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 17
6.11.2009 14:37:34   
Delijagirl
A da se vratim na temu nebitno mi je ko mi je otac samo zelim da znam ko je da zavrsim taj deo svog zivota i da nadjem kraj svoj toj agoniji... ja mozda imam jednu gadnu naviku da sve moram da zavrsim do kraja inace se razbolim... user posted image Moram da nadjem kraj tome i da debela gospodja zavrsi svoju ariju user posted image

< Poruku je uredio Delijagirl -- 6.11.2009 14:38:09 >

Glasajte za nasu Greti

Direktna veza do poruke: 18
6.11.2009 14:46:03   
lence

Kada pricam sa njom ko da pricam sa sestrom i oduvek umesto da mi bude majka pokusala je da mi bude drugarica... Ne prihvata posledice svog ponasanja nego uvek trazi nekoga da je izvlaci iz govana...

Promeni taktiku, umesto da si hrabra dodji joj rasplakana, kazi da radite na bebi i slazi joj da je lekar trazio radi nekih genetskih istrazivanja da zna da li netko u porodici pati od naslednih bolesti, da moras da dodjes u kontakt sa ocem da proveris njegovu stranu familije. Nekad se ove psiholoske igre isplate.

Direktna veza do poruke: 19
6.11.2009 14:51:38   
Delijagirl

Kada pricam sa njom ko da pricam sa sestrom i oduvek umesto da mi bude majka pokusala je da mi bude drugarica... Ne prihvata posledice svog ponasanja nego uvek trazi nekoga da je izvlaci iz govana...

Promeni taktiku, umesto da si hrabra dodji joj rasplakana, kazi da radite na bebi i slazi joj da je lekar trazio radi nekih genetskih istrazivanja da zna da li netko u porodici pati od naslednih bolesti, da moras da dodjes u kontakt sa ocem da proveris njegovu stranu familije. Nekad se ove psiholoske igre isplate.

Lence nije se potresla kada su me lecili na onkologiji rekla je babi da to nije njen problem...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 20
6.11.2009 14:52:55   
Rivana

Lence nije se potresla kada su me lecili na onkologiji rekla je babi da to nije njen problem...

Na onkologoji joj user posted image

Direktna veza do poruke: 21
6.11.2009 14:55:50   
Anoniman
hm jako teško delija ... čitam ovo sve i zaista je teško bez nekih osnovnih podataka , bar ime i prezime, drugo kako sam mogla primjetiti bar u Bosni Kneževića ima i hrvata , tako da ne mora značiti ovo što si napisala u prvom postu, haj već su ti predlagali da pokušaš sa onom emisijom sve za ljubav , ili da uputiš dopis prema MUP-u unsko-sanskog kantona, Bihać i da pokušaš od njih tražiti neku informaciju o osobi koja je bila vojno lice, jbg da ti ga oni potraže možda cips ima te prijave ...ne znam 

Direktna veza do poruke: 22
6.11.2009 14:58:38   
lence
Tvoja majka stvarno zvuci kao uzasan stvor.
Nadam se da ce otac da ti se javi putem ovog TV programa koji ostale zene pominju.
Ovo putem telefona meni se cini da ce cak i prava osoba da ti spusti slusalicu i proci ces kroz odbijanje od mnogih ljudi. Preporucujem ti da ides preko registarskih knjiga ili mozda i s oglasom u Bihackim novinama?
Zelim ti mnogo srece, stvarno je zasluzujes! user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 23
6.11.2009 14:59:02   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Rivana

Na onkologoji joj user posted image

Ziva sam, zdrava sam, nemam posledica i idemo dalje user posted image Tj imam posledice u dobrom smislu vise postujem zivot koji sam dobila...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 24
6.11.2009 15:00:39   
Delijagirl
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

hm jako teško delija ... čitam ovo sve i zaista je teško bez nekih osnovnih podataka , bar ime i prezime, drugo kako sam mogla primjetiti bar u Bosni Kneževića ima i hrvata , tako da ne mora značiti ovo što si napisala u prvom postu, haj već su ti predlagali da pokušaš sa onom emisijom sve za ljubav , ili da uputiš dopis prema MUP-u unsko-sanskog kantona, Bihać i da pokušaš od njih tražiti neku informaciju o osobi koja je bila vojno lice, jbg da ti ga oni potraže možda cips ima te prijave ...ne znam 

Pa mislis da bi policija tamo htela da mi pomogne ako ih pozovem posaljem molbu ili nesto tako?

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Beba i posao
Pansophia

Da li vam je bilo tesko da se vratite na posao posle porodiljskog?

(67%)

(33%)

Ukupan broj glasova: 58

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here