|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hocu da nadjem oca!
6.11.2009 15:02:20   
Anoniman
pa pokušaj ...ne košta te ništa ... možda bolje neku molbu ... ne  znam ...ipak pisana riječ je malo drugačija , a ne bi bilo loše da ih možda prvo nazoveš i pitaš na koji način bi mogla doći do tražene osobe 

(odgovor članu Delijagirl)
  Direktna veza do poruke: 26
6.11.2009 15:15:06   
sanji
DG user posted image , ne mogu da ti pomognem ali samo da ti kažem da sam uz tebe! Nadam se da ćeš uspeti! user posted image

DOBILI SMO PRINCEZE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
7.11.2009 13:49:58   
Delijagirl
Hvala sanji :)

Nego vucko sta ti mislis da zovem u obicnu policijsku stanicu ili bas u mup pa da pitam na koga da naslovim molbuuser posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu sanji)
Direktna veza do poruke: 28
7.11.2009 16:09:14   
marince1
Delijo drzim ti palceve da nadjes svog oca uskoro!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 29
7.11.2009 21:36:50   
oliveradj
Joj kakva potresna tema zelim ti puno srece i da nadjes to sto trazis user posted image

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 30
7.11.2009 22:36:48   
mihi
Delija probaj preko emisije Sve za ljubavuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu oliveradj)
Direktna veza do poruke: 31
8.11.2009 1:21:04   
Delijagirl
Hvala svima mnogo mi znaci zaista vasa podrska pa ja neznam sta bi bez vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihi prvo da prodje 48sati svadba postacu inventar u emotionu :) Salim se vec sam im pisala prosle godine inace. A i u emisiji je pomenuto da trazim oca i napravili smo kao jedan poziv za njega ili njegovu porodnicu da mi se jave...

A da vam kazem ja nebudi lenj odo na google potrazim bihac izbaci mi tu brdo stvari nadjem njihovu najslusaniju radio stanicu i njima sam pisala ako mogu da mi pomogneju  i nadjem i forum i tamo sam otvorila temu, tamo se mi je javilo dosta ljudi sa idejama i pitanjima tako da cu sutra da skeniram kevinu sliku iz mladih dana pa da je ubacim na forum a takodje mi se javio  jedan lik na pp kaze da zna mnogo knezevica i da ce se raspitati a na meni je da ostanem optimisticna i da sirim vest dalje user posted image

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 32
8.11.2009 10:16:30   
gagana83
Delijo,ima na B92 emisija koja se zove potraga,sto ne probas tu?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 33
8.11.2009 10:24:54   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

ali zar nije ta emisija u stvari potraga za nestalim licima( mozdra gresim -ne gledam),

...delijin otac nije nestao, ona samo ne zna ko je tacno( jer mama nece da kaze), verovatno kada bi znala  mogla bi ga naci.......

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 34
8.11.2009 10:29:23   
gagana83
IZVORNA PORUKA: dunja

IZVORNA PORUKA: gagana83

ali zar nije ta emisija u stvari potraga za nestalim licima( mozdra gresim -ne gledam),

...delijin otac nije nestao, ona samo ne zna ko je tacno( jer mama nece da kaze), verovatno kada bi znala  mogla bi ga naci.......

Uglavnom da ali je bilo i slucajeva gde se rodjaci nisu videli godinama i slicno...

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 35
8.11.2009 14:40:15   
Lu
IZVORNA PORUKA: Delijagirl

A da vam kazem ja nebudi lenj odo na google potrazim bihac izbaci mi tu brdo stvari nadjem njihovu najslusaniju radio stanicu i njima sam pisala ako mogu da mi pomogneju  i nadjem i forum i tamo sam otvorila temu, tamo se mi je javilo dosta ljudi sa idejama i pitanjima tako da cu sutra da skeniram kevinu sliku iz mladih dana pa da je ubacim na forum a takodje mi se javio  jedan lik na pp kaze da zna mnogo knezevica i da ce se raspitati a na meni je da ostanem optimisticna i da sirim vest dalje user posted image

Pa ti si DG pravi Sherlock Holmes,bravo,bravouser posted image user posted image
Sigurna sam da ćeš uspjetiuser posted image

Direktna veza do poruke: 36
10.11.2009 1:26:34   
Delijagirl
Eto da vam izvestavam u te sitne sate em sto sam danas obvozila pola srbije sa babom em sto sam do sad radila ali eto nasao se je jedan decko ciji ujak je poginuo u ratu ali ima cerku koja se zove barbara bas kao i moja majka i bio je vojno lice i u ljubljani i svasta... sada cekam na odgovor koliko ta barbara njegova sestra zapravo ima godina... ako je mladja od mene vec je decko ponudio da nam posalje uzorak dnk a ako je starija od mene mislim da nema nesto smisla al odkud ja znam... i eto ja nervozna i cekam vesti iz bihaca... i ti iz foruma biscani su me preusmerili i na druge forume tipa forum jna gde se skuplja mnogo tih pa valda ce se neko naci ko zna tu moju kevu pogotovo ako se je muljala oko vojnika prepoznati i tacije me usmeriti... Jednostavno tolko sam zaprepascena odzivom ljudi da ni ne stizem sve da pratim i citam ... nadam se da cete mi oprostiti sto nisam bila sa vama u poslednjih par dana... a moguce nebitno ali odkako sam ozbiljno pocela da tragam za ocem sex sa mm je fenomenalan i ja ne skidam osmeh sa lica... Nesto ima tu user posted image Ljubim vas sve i hvala sto mi dajete snagu i podrsku user posted image user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 37
10.11.2009 11:41:13   
Lu
DG  draga,držim ti fige i radujem se sa tobomuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 38
10.11.2009 11:49:13   
mihi
DG navijam za tebe da uspeš.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 39
10.11.2009 11:52:26   
lence
Bas mi je drago DG, izgleda da si na dobrom putu ne samo da nadjes svoje korene, vec i da dobijes potomstvo! user posted image  user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 40
6.1.2010 13:38:29   
Flame
Delijagirl,
ne znam dokle si došla u svojoj potrazi za ocem,
ali bih ti preporučila da probaš i putem ovog sajta : http://www.trazimo.info/topic.asp?kat=1
Srećno!!!

Isidora - Lolica 21.12.2008.

(odgovor članu lence)
Direktna veza do poruke: 41
6.1.2010 18:28:00   
Delijagirl
Hvala flame neko me vec ubacio na tu stranicu mada neznam ko... mislim bas mi je bilo smesno kada sam dobila mail... inace nasli smo jednog ko odgovara svim kriterijuma imam i njegov broj znam de zivi i sve i moram da ga zovem ali malo mi je frka... mislim nezelim coveku da pravim probleme jer ima porodnicu odnosno ima zenu i malog sincica... a sad su i praznici i nebih da mu unistim to...

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Flame)
Direktna veza do poruke: 42
6.1.2010 21:18:46   
Lu
DG,ti si baš pažljiva i draga,misliš na tuđe osjećaje,ja mislim da ti nikoga ne možeš povrijediti šta god da odlučiš da učiniš povodom ovogauser posted image
Ne znam kako možeš da budeš u neizvjesnosti sada kada skoro znaš, ok možda je malo prisutan i strah od svega  ili uzbuđenje...kako se osjećaš?

Direktna veza do poruke: 43
6.1.2010 21:25:06   
Delijagirl
Ma znas kako je ipak ako je moj otac mozda nije ni znao ili je znao pa nije reko zeni pa tu je jos jedno neduzno dete koje nije nista nit krivo nit duzno pa zbog svega toga ja sam pazljiva. Svekako ne zelim da povredim nikoga pa ni da napravim nekome probleme pogotovo sto mi je ovaj decko koji mi je pomogo reko da je zaista super covek i da mrava nebi zgazio... a poslao mi je slike njegovog sina posto je samo tu jednu imao i klinac je plunuti ja kad sam bila njegovih godina... Mislim da ne poverujes da je to uopste moguce... A inace da se plasim ... ufffff nemate pojma tresem se samo kad pomislim na to... user posted image

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 44
6.1.2010 21:26:58   
Anoniman
Jao ja sam po prirodi mnogo nestrpljiva i da mogu sve bih sada i odmah!
Svaka cast DG,ja ne bih izdrzala! user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 45
6.1.2010 21:30:20   
Delijagirl
Ih pcelice i ja sam ali eto vidis sad ko neka usrane piuser posted image  user posted image

A samo da vam kazem jos nesto sto je ono pa dobro dokle vise taj covek i njegova zena su se godina borili sa neplodnoscom ....

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 46
6.1.2010 21:31:03   
Lu
Ma normalno prvo ćeš razgovarati s njim nasamo a uostalom,nećeš ti tom djetetu ukrasti oca,ako ti je otac i tvoj je otac kao i njegov i nećeš ti sad ići živjeti sa njima ili im raditi probleme...predivno bi bilo da to saznaš 100%,da ti kaže ako je znao da postojiš ili ako nije onda da to zajedno otkrijete...dobro bit će šok u početku ALI ti kao i svako drugi zaslužuješ da znaš istinu.

Ja sam sigurna da će sve na kraju ispasti dobro i držim ti figeuser posted image

Direktna veza do poruke: 47
6.1.2010 21:32:48   
Delijagirl
Pa tako se i ja nadam i naravno nisam nista mislila od toga ebi ga odraslo sam dete vec imam svog muza planiram porodnicu a zamislite sad ovog coveka da mu jadno prvo saopstim da sam mu cerka a zatim da ce postati deda... Pa ima da ga trefi slog ...

I nisam trudna pricam figurativno...user posted image

< Poruku je uredio Delijagirl -- 6.1.2010 21:33:13 >

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 48
6.1.2010 21:37:24   
Lu
Dok se ti odlučiš...biće i dedauser posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 49
6.1.2010 22:13:47   
Delijagirl
E vidis shvatila si me user posted image user posted image user posted image

Glasajte za nasu Greti

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Musko ime
VesnaD83

Koje musko ime vam je lepse?

Stevan (25%)

Danilo (42%)

Damjan (32%)

Ukupan broj glasova: 279

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here