|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Oligovit
19.1.2011 13:21:06   
mickybap
Da li zena moze da pije tablete oligovit,posto mm je dobio to da pije za poboljsanje spermograma,pa da li je neko imao iskustva?otvorila sam novu temu jer ne znam gde da pisem...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Oligovit
19.1.2011 13:26:22   
sonyasha
Oligovit je kompleks vitamina i minerala, ja sam ga pila i planiram opet da se navratim - baš zato da bi bila sigurna da je sve ok sa vitaminima dok mućkamo i ne smućkamo user posted image . Ja sam samo imala problem sa njim da mi je povećavao apetit.
A za temu ne znam, možda u porodično zdravlje ili tako nešto? videće već admin-i pa će da rasporede.
Pozdrav user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 2
19.1.2011 13:34:57   
mickybap
pa mislila sam da li to ima neke veze za zacecem,pa pitam negog iskusnijeg...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 3
8.1.2012 15:09:32   
bureque
user posted image koliko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 4
8.1.2012 15:25:27   
meyo
ne znam bas za oligovit u svakom slucaju ne moze skoditi
a sto se tice spermograma imas dobru temu i iskustva sa dosta recepata za poboljsanje istog  OVDJE
A vezano za folnu i ostale dodatke i vitamincice imas  OVJDE
Iz onog sto ja znam treba dosta antioksidanasa tipa vitamina c 1000mg. dnevno vitm.e, folna k. zink selen, l karnitin, i slicno .. procackaj malo prvu temu naci ces koje kakvih savjeta i pripravaka

(odgovor članu bureque)
Direktna veza do poruke: 5
16.7.2012 15:56:13   
sandrasrki
Ja sam oligovit dobila da pijem zbog vitamina jel sam poprilicno mrsava ali nisam cula da pomaze muskarcima, moj suprug je pio samo b vitamin i jako je dobio na kilazi od njega a dobio ga je bas za pobolljsanje spermograma

(odgovor članu meyo)
Direktna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here