Oligovit (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

mickybap -> Oligovit (19.1.2011 13:21:06)

Da li zena moze da pije tablete oligovit,posto mm je dobio to da pije za poboljsanje spermograma,pa da li je neko imao iskustva?otvorila sam novu temu jer ne znam gde da pisem...

sonyasha -> RE: Oligovit (19.1.2011 13:26:22)

Oligovit je kompleks vitamina i minerala, ja sam ga pila i planiram opet da se navratim - baš zato da bi bila sigurna da je sve ok sa vitaminima dok mućkamo i ne smućkamo [sm=duda.gif]. Ja sam samo imala problem sa njim da mi je povećavao apetit.
A za temu ne znam, možda u porodično zdravlje ili tako nešto? videće već admin-i pa će da rasporede.
Pozdrav [sm=smiley2.gif]

mickybap -> RE: Oligovit (19.1.2011 13:34:57)

pa mislila sam da li to ima neke veze za zacecem,pa pitam negog iskusnijeg...

bureque -> RE: Oligovit (8.1.2012 15:09:32)

[sm=nosecka.gif] koliko [sm=rak.gif][sm=smiley5.gif][sm=sloncek.gif]

meyo -> RE: Oligovit (8.1.2012 15:25:27)

ne znam bas za oligovit u svakom slucaju ne moze skoditi
a sto se tice spermograma imas dobru temu i iskustva sa dosta recepata za poboljsanje istog  OVDJE
A vezano za folnu i ostale dodatke i vitamincice imas  OVJDE
Iz onog sto ja znam treba dosta antioksidanasa tipa vitamina c 1000mg. dnevno vitm.e, folna k. zink selen, l karnitin, i slicno .. procackaj malo prvu temu naci ces koje kakvih savjeta i pripravaka

sandrasrki -> RE: Oligovit (16.7.2012 15:56:13)

Ja sam oligovit dobila da pijem zbog vitamina jel sam poprilicno mrsava ali nisam cula da pomaze muskarcima, moj suprug je pio samo b vitamin i jako je dobio na kilazi od njega a dobio ga je bas za pobolljsanje spermograma

Stranica: [1]