Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 5:39:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super proizvodi Da smislimo pesmicu pa da ucestvujemo.
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 12:10:05
|
|
|
|
emicaa
|
a ja cu da glasam Bravo za sponzore i nasu dRRagu RR
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 12:33:33
|
|
|
|
vocicana
|
I ja cu glasati! Svaka cast za RR i sponzora, divne nagrade!
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 14:08:28
|
|
|
|
Duškić
|
Hocemo mi Chiccooo.... Divna nasa Rr,
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 15:33:36
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi smo smislili pesmicu
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 1.5.2017 17:00:49
|
|
|
|
degu
|
Divne nagrade
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 2.5.2017 19:46:17
|
|
|
|
Sarav
|
Lepe nagrade, glasaću
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 2.5.2017 20:42:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Nagrade su odlične...samo da smislimo nešto zanimljivo
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 8.5.2017 17:55:32
|
|
|
|
Dragce86
|
Igramooo seeee Nagrada je sjajna!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 20.5.2017 14:45:21
|
|
|
|
stihijaš
|
Sjajnooo
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:27:10
|
|
|
|
marketing RR
|
1. Ćao ćao drugari, Ovako stoje stvari . Da mama pesmu napiše , Nešto joj bas i ne ide . Mi smo dve sestrice , Mamine smo lepotice . Za more se spremamo , Tamo ne smemo da izgorimo. Chicco mleko namazemo, Pa možemo da se suncamo. A kada na nas komarci krenu Tu je zanza gel,roll-on ili u spreju . Bas bi srećni bili mi, Kada bi ovaj paket osvojili!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:28:31
|
|
|
|
marketing RR
|
2. Uz Chicco Sun i Chicco Zanza No moja beba letnje mesece moze provesti napolju.Preko dana je Chicco Sun stiti od stetnog dejstva sunca,a u vecernjim satima Zanza No sprecava neprijatne ubode komaraca.Uz ove preparate beba je zasticena kao u maminom stomaku.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:30:26
|
|
|
|
marketing RR
|
3. Kada na more mama i zlato idu najbolju zastitu od sunca imaju u vidu. Zna mama sta valja i godi Chicco je dobar cak i u vodi. Dok se u hladu na plazi igra beba Chicco je cuva,Sunce se smeje sa neba. A kada gradom seta ,a Sunce je jako, i tada je sigurna,Chicco je zakon. Kada padne vece u setnju se krece. Park na nas ceka, da uzivaju mama i beka. Srecna beba po parkicu seta , tako je divna ,nista ne sme da joj smeta. Komarci i krpelji nju ne brinu, mama zna tajnu predivnu. Kada svojoj sreci Chicco Zanza namaze komarci beze,sigurni cosak traze. Nista ne sme maminom zlatu da smeta Tu je Chicco,beba svuda i uvek bezbedno seta!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:30:59
|
|
|
|
marketing RR
|
4. Mi samo Chicco koristimo jer je najbolji. Kvalitet najbolji, fantastičnog je mirisa i volimo što postoji.
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.5.2017 13:41:58 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:31:37
|
|
|
|
marketing RR
|
5. Gde god da krenemo mi Chicco Sun i Zanza No nosimo mi. Od sunca i komaraca zasticeni su od glave do pete, Chicc probajte im nesto ako smete :D Za malisane moje idealna je stvar, pruza im zastitu to je prava stvar !
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.5.2017 13:41:46 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:32:05
|
|
|
|
marketing RR
|
6. Kuda god da krenem Chicco sun mora da poneses
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:33:17
|
|
|
|
marketing RR
|
7. Chicco Sun kremu sada mazem i Suncu guzicu pokazem , pecnuti me neces lako zastita mi je 50 faktor. Ako cujem zvuk komarca odracu ga k''o magarca , Zanza drugar mene cuva , pa se set_am cak i nocu, moze mi se tako hocu!
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.5.2017 13:41:16 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:37:10
|
|
|
|
marketing RR
|
8. Kada ja na Adu krenem namazem sve moguce Chicco kreme... Pozuri Dunjice, batali kreme bice danas mnogo toplo vreme. A ja mami kazem da sam uvek spremna uz mene je uvek 50+ Chicco zastita. A kada se Sunce za san sprema, mali komarac za lov se sprema... Zuji, zuji jako ne plasim ga se ni mal''''ko... Zanza sprej mene cuva.. bezi da te vise nisam cula. Chicco , chicco volim te do neba i jos toliko!
< Poruku je uredio marketing RR -- 25.5.2017 13:41:05 >
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:42:44
|
|
|
|
marketing RR
|
9. Svi Chicco proizvodi bas su strava, uz njih prestaje od opekotina i ujeda komaraca decija graja. Zastita za nase male njuskice je vise nego adekvatna i zato su Chicco proizvodi na trzistu TATA-MATA! :)
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:43:05
|
|
|
|
marketing RR
|
10. Leto donosi radost i nove momente u životima naših malih velikih ljudi...a mi smo tu da im omogućimo da mirno uživaju u njima.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:43:34
|
|
|
|
marketing RR
|
11. Divno....jos samo da osvojimo paket i pravac more...letovanje smo rezervisali a sa ovim paketom bice pravo uzivanje za moju bebu i dvoje starije dece...sve pohvale za chicco koji je moj izbor kada je u pitanju decja nega koze i naravno za RR marketing...😊
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:44:08
|
|
|
|
marketing RR
|
12. Prolaze dani,prolaze noći brzo leto će doći. Vrlo brzo,biće mora,biće plaže, zato Chicco Sun mora da se maže. Chicco jako volim i ne mogu da mu odolim. Od Sunca se više ne sklanjam ali se zato Chicco kremi klanjam. A kada komarci počnu da grizu, tu je Chicco Zanza da reši tu krizu.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:49:24
|
|
|
|
marketing RR
|
13. Zu zu zu, leto nam je tu, nosic nam je mali ali pa ga sunce lako zapali, a kada kremice nama dodju sve ce muke da nas prodju ☀☀☀🌞🌞🌞🌅🌅🌅🏖🏖🏖
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:49:43
|
|
|
|
marketing RR
|
14. Chicco najbolji za nase najmilije,ljubimo te puno,ziv bio jos 1000 godina
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?