Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:49:59
|
|
|
|
marketing RR
|
15. Za mamin mir i moju sigurnost na plazi i u prirodi tu su Chicco Sun i Chicco Zanza No kolekcije :-)...uvek uz vase malisane
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:50:36
|
|
|
|
marketing RR
|
16. Koristimo Chicco-ve proizvode ii prezadovoljni smo njima. Veoma mi je vazno sto na svakom proizvodu je oznaceno za koji uzrast dete moze da koristi proizvod,jer nasa tromesecna Nadja ima zaista neznu i osetljivu kozu. Bili bi presrecni kada bi imali prilike da isprobamo i ove vase proizvode dobivsi ih na poklon. Hvala! <3
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:52:36
|
|
|
|
marketing RR
|
17. Sprej Chicco mi treba jer nisam vise mala beba, da me mama zdrzi u hladovini ne postoji nikakva taktika, zato mi od sunca treba zastita. A i za komarce sam sladak ja pa bi mi dobro dosla Chicco Zanza.
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:53:57
|
|
|
|
marketing RR
|
18. Suncesuncesunce!!!!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:54:27
|
|
|
|
marketing RR
|
19. Kada hoces od Sunca da se zastitis ti, Chicco kremu namazi, a ako ti Sunce i u oci ide, naocare ce njihove da te stite, plus ako se desi da ti i komarci smetaju, Chicco Zanza No proizvodi ce da ih oteraju... Sigurno se pitate vi, ko ovaj odlican spisak sastavi, gde to moze sve na jednom mestu da ima, eeeeeeee, pa to je samo na RR portalima... jer samo RR i Chicco na deci ne stedi, zna da decji osmeh najvise vredi, a i nama roditeljima stede dzep, da deci tokom letovanja ostane parica i za sladoled... Kako ovu dobru ponudu odbiti, i za nagradu se ne boriti... Pokusacemo mi, a to uradite i vi, pa nek najsrecniji nagradu osvoji...
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:55:09
|
|
|
|
marketing RR
|
20. Chicco Sun i Chicco Zanza No su prava stvar, i svaka baka za svoje unuce bi volela da ih dobije na dar.:) Da ujeda od komaraca vise nema, sada nama Chicco treba :)
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:56:02
|
|
|
|
marketing RR
|
21. DESET ljutih komaraca doslo u moj krevet jedan se predomislio ostalo ih devet. DEVET ljutih komaraca napada i bode jednog sam ljubazno zamlio da ode. OSAM ljutih komaraca ja prodorno gledam jedan me se uplasio ostalo ih sedam. SEDAM ljutih komaraca culo strasnu vest imam CHICO ZANZA NO ostade ih sest :D SEST ljutih komaraca leti ludi letnji let jedan se umorio ostalo ih pet. PET ljutih komaraca jedan resi da se smiri na moju radost veliku ostalo ih cetiri. CETIRI ljuta komaraca u meni vec ljutnja vri pokazah im svoj ZANZA NO ostalo ih tri. TRI ljuta komarca a protiv njih ja namazah ZANZA krem,al ostadose dva. DVA ljuta komarca udruzili snage,ipak ja se nedam ubacih u struju CHICCO ZANZU te ostade jedan. JEDAN ljuti komarac shvati nema kud NE MOZE MI NISTA NIKO JER JA IMAM ZANZA NO CHICCO!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 13:57:03
|
|
|
|
marketing RR
|
Izvolite, glasajte za 3 omiljena komentara
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 15:18:23
|
|
|
|
vocicana
|
1, 3, 7 mame sjajne ste. Bravo RR!!!
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 17:14:45
|
|
|
|
degu
|
3,1,21
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 17:17:03
|
|
|
|
Ana RR
|
1, 3, 21
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 17:30:28
|
|
|
|
mali_mis
|
3, 7, 21
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 18:01:03
|
|
|
|
Bakce
|
13, 2, 5
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 18:45:53
|
|
|
|
Duškić
|
8, 7, 3
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 18:56:17
|
|
|
|
bubulence
|
3,4,8
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 19:29:08
|
|
|
|
medamisko
|
7, 3, 8
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 21:34:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
1,3,8
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 21:38:40
|
|
|
|
suzi kju
|
1 3 8
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 21:43:56
|
|
|
|
isidora88
|
3, 1, 21
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 25.5.2017 22:29:04
|
|
|
|
jess021
|
1 3 8
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 26.5.2017 1:00:13
|
|
|
|
SaraLana
|
16. 17. 21
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 26.5.2017 11:31:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
3.1.21
|
|
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 26.5.2017 12:20:54
|
|
|
|
emicaa
|
1,3 i 8
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 26.5.2017 13:46:46
|
|
|
|
Skockica
|
1, 3, 8
|
|
RE: Osvoji paket Chicco Sun i Zanza No proizv... 27.5.2017 11:28:50
|
|
|
|
Divnica
|
3 14 21
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
da li vam se svidja ime Ina?pisuljicaDa (
49%)
Ne (
51%)
Ukupan broj glasova: 154Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!