Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje cigare pušite? 18.5.2019 20:52:22
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bubi ne opravdaas ali ipak relativizujes😀kome je sudjeno sudjeno je Ali pusaci krac zive i imaju mnogo vise boljki. Cifre Su dramaticne. Nista U medicini nema tako dobro dokazano i pokazano kao to Pa eto. 78 i umreti od raka pluca i nije neki uspeh... To sto ima tragicnih slucajeva da nisu pusaci i to se zna Ali ne menja drugu matematiku. Ali OK nebih da ti kvarim zadovoljastvo samo kazem, mozda budes Malo kasnije drugacije mislila. U svakom slucaju postovanje sto Si smogla snage da ne pusis U trudnoci. U toj stvavki prestaje moja tolerancija. Svako ima pravo sebe da truje (zaista ima) Ali trovati nerodjeno dete...da mogu kaznjavala bih zakonom. To smatram vrhuncom neodgovrnosti.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 18.5.2019 21:15:56
|
|
|
|
bubulence
|
Maslacak sve se ja slazem sa tobom, zaista. Prva deci pricam, da, je pusenje uzasno, da je stetno, pokazala sam im slike sta cigarete rade plucima...
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 21.5.2019 17:16:40
|
|
|
|
LukaMaric
|
Aj da mi neko predlozi Slims cigarete da pusim,imam 15 godina i imam veliku zelju da probam.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 21.5.2019 17:51:20
|
|
|
|
kamičak
|
Davidof slims gold
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 21.5.2019 18:19:55
|
|
|
|
LukaMaric
|
A kakav je ld pink i violet,mislim kakve su one cigarete?
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 17:26:56
|
|
|
|
Olga75
|
Pazi, da ti ne kažem kad budeš 21 da i popričamo o tome a i onda ne ko pi....a slims nego brate zamotanicu od hercegovačkog duvana u novinski papir pa ako se ne onesvestiš onda ima da bude pušač. Od birača nit pušača nit jeb..a! o bre, deteeee, kokoši ti prete
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 17:50:37
|
|
|
|
LukaMaric
|
Vise volim fabricke cigare nego zavijuse?
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 17:51:51
|
|
|
|
LukaMaric
|
Slims su dobre posle seksa
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 17:53:17
|
|
|
|
Olga75
|
pa zašto mišu pitaš kad znaš koje su bolje?
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:01:15
|
|
|
|
LukaMaric
|
Pa da vidim vase misljenje.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:05:33
|
|
|
|
Olga75
|
kakve veze "naše" mišljenje ima sa tvoji trovanjima cigaretama? pitaj mamu ili tatu i to ti je to, u tim godinama oni će ti kupovati cigare a ne mi
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:07:42
|
|
|
|
LukaMaric
|
Nikad nisam pusio,pa da pitam da li da kupim LD Pink ili Violet.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:34:41
|
|
|
|
Olga75
|
pa kako reče posle seksa je slims najbolji i ko ti je objasnio seks i kako? ajde mišu, sad je kraj godine, pismeni, kontrolni i to kad sve to završiš vrati se na temu pa ću da ti objasnim sve u tančine. inače u koju školu ideš?
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:36:44
|
|
|
|
LukaMaric
|
Jovan Cvijic Sirca.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:37:17
|
|
|
|
LukaMaric
|
Kod Kraljeva,inace imam 15 godina,nisam klinac.
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:44:49
|
|
|
|
Olga75
|
i šta ćeš da upišeš posle osnovne? ne zajebavam te, ozbiljno pitam.
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:58:46
|
|
|
|
LukaMaric
|
Za kompjutere
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 18:59:18
|
|
|
|
LukaMaric
|
Olga,jel je lep osecaj kad povuces dim
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 19:02:36
|
|
|
|
Olga75
|
woow, kokompjuteraš ćeš da budeš :D
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 19:08:27
|
|
|
|
LukaMaric
|
Jel je lep osecaj kad povuces dim?
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 19:16:58
|
|
|
|
Olga75
|
Cico, znaš kako, kad je staviš u usta lepo je al to je samo zaostala oralna faza
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.5.2019 21:40:00
|
|
|
|
Ana RR
|
Zaključavam temu dok admin ne bude online da banuje dotičnog.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?