Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koje cigare pušite? 21.11.2014 16:53:20
|
|
|
|
snezap
|
ni jedne :) i veoma sam ponosna zbog toga
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 16:13:30
|
|
|
|
mirkam
|
Karelia slim...i uopšte nisam ponosna zbog toga
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 17:56:30
|
|
|
|
cockic
|
nijedne,nikad nisam pusila
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 18:59:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: madre zene, ja nema sanse da pusim te slim nikako mi ne odgovaraju, tanke su mi bas i slabe, ja volim da zagrebe grlo Isto... meni te slims onako bzvz
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 19:08:40
|
|
|
|
Kata90
|
Pre trudnoce jesam bila pusac,sad vise ne...... smeta mi jako dim.....slim cigare nikad nisam volela,pusila sam mc plavi.......
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 20:37:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mislim nisam ljubitelj al kad je kriza dobre su i slims Inace pre p;ar nedelja sam bila presla na Vinston mentol, u pocetku su mi bile ok dok nisam skontala da mi se slosi od njih, ali redovno ! Kakko sam presla na druge sve ok Nije ni cudo sto ukidaju slims i mentol!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 22:32:48
|
|
|
|
isidora88
|
ako ukinu slims ima da poludim, ove obicne nema sanse da pusim, posle ovih slim to mi dodje kao tompus ja sam i dalje na sobranie pinks, e sad videcu koliko ce poskupeti od nove godine
|
|
RE: Koje cigare pušite? 22.11.2014 22:46:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LD ljubicasti slims nikako da se odreknem te prokletinje
|
|
RE: Koje cigare pušite? 23.11.2014 0:00:38
|
|
|
|
Klarita
|
Eeeeeej, i ja sam cula da nece vise biti slims i mentol meni svejedno jer ne volim slims, ja i dalje na danhilu crnom, ali sam se nejad davno zarekla da kad dodju do 300din ja prekidam sa pusenjem, kad ono vec su 270 i hvata me panika
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 23.11.2014 9:25:49
|
|
|
|
doktorkakristal
|
eto ja nisam imala pojma da nece biti slims vise ,ma ja sam ostavljala sto puta i u trudnoci nisam ni pusila mozda zapalila par puta al eto prvi dan kad sam izasla iz porodilista prvo sto sam uradila popila kafu i zapalila
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 1:22:13
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR LD ljubicasti slims nikako da se odreknem te prokletinje Isto Sad u trudnoci nisam ponosna ali sam pusac mislim negade mi se bas su mi tek sad lepe grubo receno
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 9:48:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nešto ne volim bilo koji slims,ne osjetim da vučem mada ljepše izgleda u ruci nego ova normalna. Par puta sam probala Eve one baaaš duge i one su mi se svidjale ali sam ih pušila samo kad dodjem kod drugarice u Zrenjanin,u Bosni uh nikad nisam našla,šteta.
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 12:54:52
|
|
|
|
Klarita
|
Uuuuuuuuu, i te Eve deluje bas damski ranije bile na free shop-u turskom 5evra boks, da, da, 5 evra i mm mi donosio, sada poskupele a, i on vecinu poslova onavi preko skajpa, pa si placam 270din danhil
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 24.11.2014 13:46:36
|
|
|
|
mirkam
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR u trudnoci nisam ni pusila mozda zapalila par puta al eto prvi dan kad sam izasla iz porodilista prvo sto sam uradila popila kafu i zapalila Isto!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 18.2.2015 10:05:51
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
LD ljubicasti slim
|
|
RE: Koje cigare pušite? 8.3.2015 0:14:40
|
|
|
|
acalukic
|
camel,dugogodisnji pusac nazalost
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:21:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: madre zene, ja nema sanse da pusim te slim nikako mi ne odgovaraju, tanke su mi bas i slabe, ja volim da zagrebe grlo Isto... meni te slims onako bzvz LM slims ljubicasti
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:25:08
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
LD pink slim
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 29.7.2016 8:26:44
|
|
|
|
Khaleesi
|
Izgleda da ovde samo meni smeta da pusim Salim se... Moji roditelji su mnogo pusili, i dalje puse, i smrdeli pa nisam ni probala...
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:15:51
|
|
|
|
Dragce86
|
I meni smeta kad neko pusi! Kod mene niko u porodici ne pusi, a drago mi je da ni suprug ne pusi ( iako je kod njegovih haos..svekar i do 3 paklice dnevno, a ne kasi ni pred bebom i na to ludim ) Ne volim cigare i ne zelim da mi dete neko truje!
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:17:34
|
|
|
|
krin 40
|
Hvala Bogu više ne pušim..već 4 godine
|
|
RE: Koje cigare pušite? 13.9.2017 22:19:41
|
|
|
|
isidora88
|
Ne pusim vise
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 12:36:58
|
|
|
|
Dragce86
|
nijedne
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 12:38:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vid'' sto su se nadzidzale ne pusacice...pa sta trazite onda u ovoj temi haa? LM slim ljubicas_tii lalalala
|
|
|
|
RE: Koje cigare pušite? 1.11.2017 13:02:52
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR LD pink slim Isto. Propušila sam opet
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?