Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 11.4.2009 1:13:11
|
|
|
|
mihi
|
Svi ti kortiko preparati istanjuju kožu zato se koriste kratko i kad se mažu na otkriveni deo tela nema sunčanja jer ostaju bele fleke!!!!!
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 11.4.2009 1:21:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Da to znam, čak su mi dali i nešto za ujede, ne bih sada da lupim, bila je nestašica Fenergana, pa su mi dali nešto, mislim Synopen... i kada se njime maže ne sme se na sunce.
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 22.6.2010 0:51:57
|
|
|
|
Mishica 77
|
Meni uopšte nije jasno zašto svi lekari kažu da je Elocom blag i da ga zato mogu koristiti deca i trudnice. I ja sam ga koristila ali on uopšte nije blag, naprotiv.... spada u kortikosteroide jakog dejstva.
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 22.6.2010 11:21:48
|
|
|
|
mihi
|
Ne znam šta misliš kada kažeš jak. Ali Elokom ima najmanje neželjenih dejstava u odnosu na druge kortiko kreme. Šering je napravio preparat za koji kažu da stvarno ima najmanje nuz efekata .
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 22.6.2010 11:25:14
|
|
|
|
lanajelena
|
Dusan ima sitne bubuljice po licu i jetrva mi kaze da mazem elokom njima se odmah povuklo,odem u apoteku i zena me ubedi da to nije nimalo naivno i da ako dodje do nekih ne zeljenih efekata nece mi biti prijatno kad bi ga odvela u dz,nesme doci u kontakt sa ocima,ustima,tako da sam od toga odmah odustala
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 22.6.2010 11:32:39
|
|
|
|
ivak
|
Moja Ivana ima ekcem od rodjenjai kad se to prosiri moram da joj koristim kortiko kreme i koristimo Elocom,od svih kortiko na trzistu on ima najmanje nuspojava ali ako nemora netreba ga mazati na lice ili to raditi uvece u tankom sloju .
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 22.6.2010 11:38:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mihi Ne znam šta misliš kada kažeš jak. Ali Elokom ima najmanje neželjenih dejstava u odnosu na druge kortiko kreme. To je i meni dermatolog rekao kada mi je prepisao za lice u trudnoći.
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 23.6.2010 15:09:15
|
|
|
|
Mishica 77
|
Možda ima manje nuz efekata ali je i dalje jak, a šta mislim pod tim? Pa kortikosteroidi za lok. upotrebu se dele u četiri grupe prema stepenu jačine, a Elocom spada u III grupu tj. kortikosteroide jakog dejstva.
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 7.3.2018 13:51:02
|
|
|
|
Dora89
|
Da, ali neželjeni efekti su manje izraženi što je manja površina kože na koju se daje, i manje su izraženi nego kad se daju tablete ili injekcije.
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 7.3.2018 13:54:25
|
|
|
|
mama Jo
|
A sta moze da se desi kozi ako se koriste kreme sa kortikosteroidima?
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 7.3.2018 13:56:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo bili na pulmikortu... Mama jo, ne znam tacno ali znam da ne sme...
|
|
|
|
RE: Kortikosteroidi u lečenju deteta 7.3.2018 13:59:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Znam da istanjuje kozu, mogu da ostanu neke fleke na kozi... Iz kojih razloga ste vi koristili ME? Mi smo sa J.jedva izbegli, iako je imala ozbiljan ekcem pri rodjenju...
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?