Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 14.7.2014 15:05:43
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam ovaj fototapet uzela u Kosovskoj za kumicinu sobu. Oci su mi se zalepile cega tamo sve ima. I nekako mi se ne uklapa u budzet sada da kupujem za mene, ali ima tako dobrih fototapeta koji se postavljaju preko celog zida. Kostaju 10000 Ovaj kumicin je bio relativno povoljan i kostao je 3000din, ali je stvarno kvalitetan. I diiiiiivan Slika je iz njihove galerije sa sajta, mada bih ja, da imam klinca sigurno kupila ovu ljuljasku...sve mi je nekako pahuljasto, prozracno i divno...A mede su najlepse
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 22.7.2014 18:25:43
|
|
|
|
Jole84
|
Jao Verka kako je lep
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 22.7.2014 18:35:37
|
|
|
|
17 joka
|
Verkic, ma predivan je slazem se sa tobom divan izbor
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 23.7.2014 10:55:27
|
|
|
|
Verolina
|
Jeste...I prelepo izgleda u sobi.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 29.10.2016 21:50:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Proletos kad smo krecili uzela sam fototapet
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 29.10.2016 21:59:35
|
|
|
|
Animsaj9
|
Divan je, predivaaaan ja da sam dete ja bih isti...
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 29.10.2016 22:25:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slika je dosta tamna jer sam slikala s tableta ali stvarno jeste divan, soba izgleda fantasticno sad !
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 15.9.2017 10:43:50
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja se zalepila za jedne i nema ih vise,i sada se ubi trazeci ih .
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 7.10.2017 16:13:03
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: MasnaMasnica Ja se zalepila za jedne i nema ih vise,i sada se ubi trazeci ih . Nisam ih nigde nasla, a da cekam 35 dana nemam vremena i na kraju uzela ove. Nisu lose ispale.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 7.10.2017 16:15:50 >
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 7.10.2017 17:54:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Prelepe! Jel ce one imati posebnu, zajednicku sobu ?
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 7.10.2017 18:01:20
|
|
|
|
emicaa
|
kako se ond skidaju sa zida,jel ga ostete ili se samo prekrece?
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 7.10.2017 22:31:44
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Prelepe! Jel ce one imati posebnu, zajednicku sobu ? Trenutno ce biti u zajednickoj. Kasnije ce svako svoju. Emice ove mozes na oba nacina ,svakako je ispod gletovan zid ne mogu da ga ostete.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 8.10.2017 0:17:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja sam bila ubedjena da ti tapetu juris za bebinu sobu, tj tamo gde ces spavati sa njom... Male su one za to odvajanje...ne znam hoce li ti prihvatiti , pogotovo N. Uopste, kada razmisljam na tu temu, u nasem slucaju, ne znam da li bih se odlucila za krevet na sprat ( plasim se padova) ili na onaj sa fiokom, ili zasebne. Ali svakako je neizvodljivo da ih potrpamo u spavacu sobu jer imamo jednu a bice guzva i zbog bebe...
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 8.10.2017 5:53:50
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ne,za njihovu .Kod bebe na zidu isto imam ali linije, krecene. Una ima svoju sobu od proslog proleca ,4.5god je imala,a Nora je samo juri. Obozava da bude sa njom. A i njoj je svejedno, jer uvece kada zaspi, pije mleko i ne budi se nocu. One imaju odvojene. S tim sto Nora ima zastinu ogradicu . Bas zbog padova.
< Poruku je uredio MasnaMasnica -- 8.10.2017 5:55:16 >
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 8.10.2017 7:36:10
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Masnice, bas su lepe tapete. Nikad do sad nisam razmišljala o njima. Moji momci imaju svoju sobu, zajedničku, od rođenja G se nekada probudi, a I kao i Nora popije mleko i spava celu noć.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 8.10.2017 7:51:16
|
|
|
|
medamisko
|
Bas lepe tapete. Mi imamo u sinovljevoj sobi kao neke marsovce i planete...
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 8.10.2017 21:36:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, lepe su a i manekenka na slici je divna!
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 9.10.2017 8:08:11
|
|
|
|
emicaa
|
ovih dana se i ja bacam u potragu za djecije sobe.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 9.10.2017 8:26:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Predivna tapeta, slika jos lepsa 😍 Mi smo pre 10tak godina u dnevnoj samo prekrecili tapetu i tako godinama prekrecavali, tek prosle godine smo je skinuli, i sredili zid, ali kad budes htela da menjaa savetovala bih ti da ipak skines da ne kreceis preko nje
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.10.2017 22:53:43
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Gde ste uzimali tapete ili foto tapet (slikua ) kako li se vec zovu?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?