Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 15.12.2013 18:38:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Vik predivno izgledaju tapete,baš su u dečijem fazonu
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 15.12.2013 21:22:15
|
|
|
|
marijana22
|
Vik bas su lepe
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 16.12.2013 12:42:56
|
|
|
|
Jole84
|
Vik baš slatke tapete,s dvorcima,za princa i princezu
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 16.12.2013 13:05:13
|
|
|
|
New Mom
|
Vik, bez reči sam! Vau!
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 16.12.2013 13:11:08
|
|
|
|
viking
|
Joj, hvala vam, ja sam se dugo dvoumila jer mi ipak izgledaju kao da su malo više za devojčice nego za dečake ali me je gomila ljudi razuverila plus mnoooogoooo je teško naći unisex dečje tapete, izbor je nikakav. Drago mi je da vam se sviđa
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:19:23
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: big mum Pronađoh neke na FB,gledam i topim se KLIK Ja sam se zaljubila u ove foto tapete,diznijeve junake,diiiiivni Da li neka zna ima li ovakvih negde u Srbiji,nešto ne verujem da mi se isplati da naručujem iz Bosne. Kod nas u Nišu baš mršavo,ili ja nemam ideju gde da gledam. Sviđa mi se više od stikera,baš je efektno
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:27:53
|
|
|
|
Didy
|
U igraonici gde je moj sin slavio rođendan ima ovakva velika foto tapeta Munje, ovi automobili, tako da pretpostavljam da ima i kod nas negde da se kupi. jesi li probala da izguglaš?
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:31:59
|
|
|
|
Jole84
|
Probala sam ali uglavnom naišla na neke monotone,nigde diznijevih junaka. Moraću negde da pročačkam.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:34:41
|
|
|
|
Didy
|
Ako hoćeš mogu pitati vlasnicu igraonice gde su kupili, poznajem je dobro još iz detinjstva.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:37:25
|
|
|
|
Jole84
|
Ako ti nije obaveza,pitaj i hvala puno unapred
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:42:33
|
|
|
|
Figaro88
|
Roma kompani proizvodi te dizni stikere i tapete,ne znam da li ima i online prodavnica ali njihove su prelepe.Imaju i decije boje,mi ih koristimo za Andreinu sobu.
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:49:35
|
|
|
|
Jole84
|
Online nemaju ništa posebno u ponudi
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 21:58:21
|
|
|
|
Jole84
|
Našla sam Didy ne mora da pitaš prijateljicu,evo i munje evo u pitanju je Tapetino ako neku interesuje KLIK
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 22:03:21
|
|
|
|
Didy
|
Eto, Jole, nađe ih. Baš ima dobrih!
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 11.2.2014 22:35:43
|
|
|
|
ivaMark
|
Jole, imas i po narudzbini rade ljudi... Bukvalno koju hoces fotku posaljes i kazes dimenzije i odrade, mozes da biras i junake i dimenziju
< Poruku je uredio ivaMark -- 11.2.2014 22:36:31 >
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 12.2.2014 8:59:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Joj ovo je bas lepo! Mi razmisljamo da krecimo na prolece, i htela sam jedan zid sa tapetama ili ovako nesto kao na slici jer ima toliko slobodnog prostora izmedju ormana i kreveta!
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 12.2.2014 12:17:05
|
|
|
|
Jole84
|
Iva ako imaš neki kontakt nekog kog to radi,molim te mi pošalji na pp Anck mnogo je lepo Nama je sobica mala ali mogu samo da zamislim kako bi lepo ovo stajalo iznad kreveca KLIK
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 12.2.2014 12:48:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jole ja sam na FB nalazila svatsta po zelji. Imam negde i to, postavicu link kad nadjem.
|
|
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 15:13:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Meni se ovo jako sviđa, nađoh na FB prodaju, jooooj
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 15:19:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Za devojčurke
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 15:21:18
|
|
|
|
Jole84
|
KLIK Dunjči a vidi ove,da se istopiš Mi smo našli ovde u Nišu nekog ko ih izrađuje i najverovatnije ćemo da se odlučimo za Bambija,ispada 15e kvadrat zajedno sa montažom,najverovatnije neću baš ceo zid,nego da bude kao ogromna slika,otprilike 2 sa 2. Bambi
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 15:23:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Jolence lepe su i te jako, gledala sam, nego su mi ove nekako WOOOW, diskretnije, nežnije i neobičnije, ja se raspametih
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.2.2014 15:24:08 >
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 15:32:53
|
|
|
|
Jole84
|
Verujem ti ja otkako sam videla tapete,stikere sam bacila u zaborav,ko da mi nikad simpatični nisu bili Slikam kad bude gotovo pa postavljam
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 16:45:40
|
|
|
|
NadaR
|
Zaljubila sam se u ovu prvu plavu sobicu
|
|
RE: Tapete za dečiju sobu 20.2.2014 16:53:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Nado i ja! Meni je fantastična potpuno, ne videh ništa slično, kao bajkaaaa. Još samo da bude dečak i rešeno Za devojčicu bi još birala ;)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?