|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šumadijska sarma
15.3.2010 14:18:59   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Prvo skuvas pasulj,ja na manju glavicu stavim oko 150g pasulja,ili ako uzimas iz konzerve i zatim ga doooooooooobro ocedi.
Treba ti jedna manja glavica kiselog kupusa za toliku kolicinu pasulja,poskidas listove u koje ces motati,dobro ih operes da ne budu jako kiseli i slani.Prodinstas dve glavice crnog luka,stavis jednu sup. kasiku aleve paprike,moze slatka,moze ljuta,ko sta voli.Dodas,bibera,po zelji.U to dodas pasulj da se prodinsta sa tim lukom da malo dobije taj smek !Onda svaki list punis tom smesom,zamotas kao sarmu i poredjas u vatrostalnu ciniju.Preko svake sarmice ja stavim jos malo tucane paprike,eto onako i zalijes sa malo vode da ukrcka i peces na 180 stepeni ,malo da dobije bojicu,to je u sustini sve kuvano-dinstano.
Zaboravih reci da uz to ide samo neki feta sir,ili onaj sitan sir,extra je kombinejshn



_____________________________

Do not speak - unless it improves on silence.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Šumadijska sarma
15.3.2010 14:43:28   
marince1
ovo zvuci mljac,mljac

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one



image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here