Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 11.3.2013 9:03:14
|
|
|
|
bea83
|
8.mart ima potpuno drugu dimenziju ove godine Dobila sam prvu majčinsku čestitku od mog bebca
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 11.3.2013 9:06:12
|
|
|
|
sneza24
|
Jao kako je to lepo kad deca poklanjaju mamama.
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 21.2.2015 13:15:06
|
|
|
|
mila83
|
Valjda svaka mama jedva ceka tu prvu cestitku za 8.mart od svog deteta! Nikad necu zaboraviti taj osecaj, Milicinu prvu priredbu za mame i njenu cestitku, a kao ni sinovljevu od prosle godine! To se vise ne ponavlja <3
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 21.2.2015 18:44:11
|
|
|
|
vikiveki
|
To je najlepsi poklon koji zena dobije za 8 mart.Sta god da nacrtaju ili naprave moja deca bude mi prelepo.Imam punu kutiju njihovih poklona od 8marta
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2015 16:04:02
|
|
|
|
mila83
|
Jao moji se vec nesto domundjavaju,Mima nesto crta,ne smem da udjem u sobu Jedva cekam da vidim cestitiku! a bata izgleda sa tajkom uci neku pesmicu
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 7.3.2015 17:20:36
|
|
|
|
veselicaa
|
Moja A,uvek u skoli napravi cestitku,jos me laze.kaze mi "uciteljica nam rekla da smo sada veliki,pa nismo pravili"
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 0:08:17
|
|
|
|
mila83
|
Mame,cekate li sa uzbudjenjem ovogodisnje cestitke? Moji klinci su jako uzbudjeni,Mima je vec pravila nesto danas u skoli,sin u vrticu isto,naucio je pesmicu i danas mi je dao pozivnicu sto su radili , za priredbu u utorak.A doneo je i nesto iz skolice engleskog,i tamo su nesto radili..Boze sacuvaj da ja to vidim do utorka,sakrio negde
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 0:38:52
|
|
|
|
choopa choops
|
L se danas "ispalila". Ide na hor i recitatorsku sekciju, i ja kažem možda ćete nešto spremiti za 8.mart (misleći na priredbu). Kaže ona: "A ne, već smo napravili sa učiteljicom!" I onda oooops faca Naravno, najdraži dar mi je od njih i jedva čekam da vidim šta su se to trudili da naprave
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 0:54:05
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao drage moje evo napokon i mene...konacno proradio internet ... Prvo se javih u ovoj temi jer sam bas veceras pravila sinu neke cvetne aranzmane povodom 8.MARTA i bas sam zvoljna ... Pokazacu vam sutra slike....
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 6:54:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Moj stariji sin je juce u skoli pravio cestitku i kada je dosao kuci zaboravio je da je sakrije i ja uzela torbu da uzmem neku knjigu i nadjem ...
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 8:18:29
|
|
|
|
nikiteki
|
Meni cerka juce kaze mama pravim ti iznenadjenje za osmi mart
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 3.3.2016 11:13:04
|
|
|
|
Anarunika
|
Meni je Aki najavio da mi pravi iznenađenje za 8. mart u školici. A Ika je odneo salvete ,kaže prave neki dekupaž... Jedva čekam da vidim šta će da naprave
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 19.3.2016 14:52:51
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo šta smo mi tj.moja deca poklonila svojoj kumi za 8. mart
< Poruku je uredio vikiveki -- 19.3.2016 14:54:21 >
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 19.3.2016 20:33:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bas je lepo :)
|
|
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 20.3.2016 0:22:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Imala sam dosta tih napravljenih čestitki još i lepših, ali nisam slikala,a deca podelila kome je trebalo da podele...samo ovu sam stigla da uslikam
|
|
RE: Deca poklanjaju mamama za 8. mart 5.3.2018 13:13:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ako krene bar E u vrtic, ocekujem neku lepo ukrasenu cestitku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mladeži kod dece: Kada je potreban pregled?Mladeži su uobičajene promene na koži, prisutne kod većine ljudi, uključujući decu. Iako su obično bezopasni, roditelji ...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?